Citace:
Původně odeslal michal2299
letos se me na to neptej, letos uz na hokej kaslu, pres leto sem se dal jen na fotbal a zustal u nej, i kdyz hokej zboznuji od detstvi, tak ve fotbale mam v sazeni lepsi cisla, takze sem zustal u nej a hokej uz ani letos nesleduji. Zkusil sem letos vsadit v hokeji asi jen 10 zapasu a vysli 2 :D pravdou ale je, ze loni sem tam hral kurzy kolem 2 vetsinou pres 2. Nevim cim to je, ale na kurzech 1,4 - 1,5 se mi nikdy nedarilo :oops:
Na kurzech pod 1.6 se podle me nemuze dlouhodobe darit nikomu. Ja vsazim jen vyjimecne pod 2, na tom se da zit. Urcite mi tim utece dost zapasu, ale v kurzech pod 1.9 nejsem schopny najit value a tekl jsem na nich. Tak jsem toho radsi nechal uplne.
Ja jsem letos zjistil, ze na fotbal (teda soccer :wink: ) se mi dari na Totals sazkach. Naopak na hokej mi Totals vychazeji blbe a dari se spis na Money Line. Nevim proc a myslim, ze se to zase casem zmeni a bude to treba naopak, ale ted je to proste takhle, tak se toho drzim. :lol:
EBEL ani nesleduju ani nevsazim, urcite se tam daji najit hodnotne zapasy, ale casove to nestiham sledovat.