V Fortune mi ukazuje toto:
Tiket teď nelze vsadit online. Online sázení je povoleno jen v čase 6:00-6:00 a 0:03-0:03
Printable View
V Fortune mi ukazuje toto:
Tiket teď nelze vsadit online. Online sázení je povoleno jen v čase 6:00-6:00 a 0:03-0:03
http://www.ifortuna.cz/public/c6/bf/...ci_doba_II.jpg
meli zavreny kram :-)
a co ti "[bůkmejkři]" pijó to ani papež neví
:)Citace:
Původně odeslal papez.krokodyl
OK, to som dnes videl.
Ale v noci tam bolo to, co som pisal...
Aj preto nemusim vsetky tieto takzvane sviatky, pocas ktorych je vsetko inak...
2.1. zacinaju skutocn Vianoce (a trvaju az do Velkej noci; po nej znova pokracuju :) ...). Stastne a Vesele ! :D
https://www.ifortuna.cz/cz/fortuna_klub/index.html
Já měl za loňský rok asi 150 000 bodů, tak jsem si šel předevčírem objednat na pobočku 30x ty tenisáky (pro psa) a bylo mi řečeno, že již nic nemají (mimo vlaječky Liberce). A na konci roku body expirují, takže ... :mrgreen: no nic, já jenom abys věděl k čemu ty body jsou.
Dneska jsem od nich dostal 500 "klubových bodů", zatím jsem nenašel, k čemu by mi byly dobré.
Víte, co s nimi?
Našel jsem jenom tohle:
http://www.ifortuna.cz/public/46/11/95/ ... _17_12.pdf
Jsou tam položky Bonus 5 a bonus 8, na které by mi body stačily - a to je nějaké zvýhodnění ako sázek nad 5 nebo 8 vsazených řádků.
Takže asi nic...
jojo, ty body si muzes smenit za veci, co jsou v seznamu.
http://www.ifortuna.cz/cz/novinky/no...u_fkp_pro.html
pridaji do nabidky i nejakou elektorniku. Jako treba ntb. Jsem zvedavy, za kolik to bude bodu. Tipoval bych neco kolem 500000. Tzn prosezenych 5milionu za rok :-)
EDIT: ted jsem nasel, ze max bodu za den je 500, tzn 182500 za rok (body se k 31.12. vzdy mazi). Takze by ntb mohl byt tak za 150000 :lol:
pokud je to fortuna tak to bude >200000 :)
jo to je mozny. Asi se bude jednat o vyrobky HP. Kdyz jsi clen Fortuny, tak mas u nich slevu 20% v jejich oficialnim shopu. Mimochodem to stejne vyslo o dost draz, nez kdyzs to koupil pres alzu nebo jiny net obchodyCitace:
Původně odeslal 1
Citace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
Skor si myslim, ze tam urobia nejaku "fintu", v zmysle: 100 000 bodov + doplatok (napriklad) 3 000 Kc, alebo nieco podobne...(samozrejme, tych 3 000 napr. u notebook-u; u fotaku, povedzme, 1 000 Kc doplatok, isteze podla kvality daneho vyrobku, atd.)
Zial, je to tak.Citace:
Chu vytvorit zdanie, ze si lacno nakupil, pri tom je to "superojeb".
Nieco podobne ma, myslim, Sazka. Tam jeden bod ma hodnotu 1 Kc, ak ho zamenis priamo z bodov na Kc. Stupidita je v tom, ze maximalne mozes tusim 30 bodov (= 30 Kc) tyzdenne zamenit.
A mozes si za tie body "vyhodne" nakupit, napriklad Vino za 500 - 600 bodov (v obchode stoji snad max. 150 Kc). No, nekup to za 500 :)
Mozes za body aj priamo natipovat. Nechcem kecat, tusim musi byt kurz 5.0 a vyssi...? Nechce sa mi to hladat.
jojo tak nejak to je. Ale Husakovic vino musi byt kvalitka :mrgreen:
Já jsem od nich před rokem vyhrál 6 lahví - dodali celkem exklusivní lahve, většinou ročník 2006 výběr z bobulí a musím říct, že to bylo vynikající víno. Aspoň něco Hušákovi jde :D :D :D Ale kupovat si něco za ty jejich body je nesmysl, to je lepší to přeměnit na peníze a koupit si za ně o 50% levněji.Citace:
Citace:
Tak uz vyrukovali s tymi bodovymi hranicami:
Fotak ... 75 000
Mobil ... 120 000
Notebook ... 170 000
170 000 - vysoka (vrazedna) hranica (ked max. je tych 182 000) - nie vsak
nedosiahnutelna. Aj ked nic - moc, ked clovek moze byt napriklad marod +
dovolenka. No, myslim, ze pocitaju, ze rozdaju tak maximalne 5 - 10 notasov za tento
rok. Pardon, iste maju v pravidlach "do vycerpani zasob" :mrgreen: . Tie dva kusy
lahko vydaju ako darcek k Vianociam :D .
Vyslo mi, ak by niekto poctivo kazdy den tipoval, nemarodoval, ani
nedovolenkoval, dosiahne na 170 000 bodov okolo 05.12.2010...
Otazka je vsak, aka bude kvalita toho vyrobku...
Mobil zaciatkom Septembra / Zari.
Fotak zaciatkom Juna / Cervna.
GL
jinam max. je o něco vyšší než píšeš protože nabízí různé bodové bonusy.
jen tak pro zasmani.. chtel jsem si nak zacatkem tejdne u fortuny vsadit za 100kc ze zlatej mic ziska Neuer, kurz 6.0.... ....po asi triminutovym rucnim schvalovani bookmakera to bylo odmitnuto :kermit:
proc to teda vubec vypisujou?!:-D:pukeright:
jinak ucet uz nich nemam nijak zlimitovanej (nebo mozna jen nak lehce, moc tam nesazim, to ze kazdou sazku rucne schvalujou jsem si zvyk (ale obcas ji i schvalej, z toho soudim ze zadnej limit nemam...(a normalne teda nedavam za sto kč))