narychlo som presiel ponuku, takze ma berte s rezervou.
Daniliidou 3,0
Senoglu/Woehr 4,33
llagostera/Parra 2,6
Printable View
narychlo som presiel ponuku, takze ma berte s rezervou.
Daniliidou 3,0
Senoglu/Woehr 4,33
llagostera/Parra 2,6
já ted ze začátku vybírám optrně na začátku, no se mě nejvíc líbí
Czink 3,7 Cris to nemůžu nedat :)
Montanes/Hernandez 2,95 som skusil. myslim ze je to vyrovnany zapas
Czink 7:6 6:1
libi se mi hcp 4,5 na gulbise proti djokimu
Nuria LLAGOSTERA VIVES - Marina ERAKOVIC
Pokud dobře tuším, Llagostela hraje v Aucklandu poprvé. Minulý rok hrála v Hobartu, kde se letos nehraje. Llagostela se rozhodně lépe cítí na antuce, než na hardu, ikdyž sem tam nějaký výsledek na něm udělá. Jelikož má pouze 156 cm, tak si servisem příliš nepomůže a vše tak nahrazuje výborným pohybem. Erakovic je v Aucklandu doma. Narodila se sice v Chorvatsku, ale má Novozélandské občanství a bydlí v Aucklandu. Turnaj v Aucklandu má pochopitelně velmi v oblibě a např. minulý rok se dostala až do semifinále. Zdejší prostředí zná velmi dobře a daří se jí tady. Minulý rok zahrála úžasně při travnaté části sezóny, ale pak její forma šla hodně dolů. Na konci roku dokonce prohrála 8 utkání v řadě. To je ale minulost ! To vše už jistě hodila za hlavu a sama dobře ví, jak moc je třeba novou sezónu začít výhrou. A kde jinde k tomu bude mít lepší příležitost, než doma, na turnaji, na kterém se jí daří. A navíc s hratelnou soupeřkou. Erakovic jsem několikrát viděl, a vím, že je to šikovná hráčka s citem pro míč a solidním servisem. Obě se spolu doposud neutkaly.
Tip: Marina ERAKOVIC (2,0 Betfair)
Gintonic:dělám to nerad ale myslím že by bylo dobrý pro čitatele doplnit že Erakovic naposledy vyhrála zápas v červnu na wimbledonu 08 od té doby 8 zápasů a 8 porážek a 3 odhlášení z turnaje.Fakt netuším jak ted na tom je a napsat že to hodila za hlavu je zajímavý.A Llagostera vyhrála španělský masters ted v prosinci kde porazila na tvrdém v hale Medinu Gariques,Carlu Suarez a Ruano Pascual.Vyjít to může ale hodnotu tam nevidím :cry:
Jinak k tý reklamě nebudu to moc probírat je to věc admina ale Galovits je liftařka jako prase a Koukalová rozhodně dokáže hrát tvrdší tenis než ona.Na Vaidišovou sem koukal v noci měla 4:0 ve třetím a byla ráda že se při poslední servu Ala zhroutila jinak by toho měla plný brejle.Ale zas tak hrozně nehrála.
Navíc Erakovic byla 2,55 u bwinu, ted po takovým dropu nevím nevím jestli se to vyplatí. Tenis nesázím ale podle jednoho tipéra mělo 2,55 hodnotu ale 2,00 už asi moc ne, ikdyž každý má jiný názor a jiné esteminations
Myslím, že o těch 8 prohrách jsem napsal, nicméně, nevím, jak moc je to nyní, na začátku sezóny relevantní. Nyní hraje doma, na turnaji, kde se jí daří. A kde jinde má začít vyhrávat, než právě doma ? Kde jinde má lépe odstartovat novou sezónu ? Navíc nebude prohrávat do nekonečna a Llagostela je hratelná soupeřka. To, že vyhrála SM je hezké, ale Ruano P. je za zenitem, CSN je na hardu marná a co se týče zápasu s Medinou, v něm Medina vedla 62 52 !!!, když nepochopitelně zápas ztratila 62 57 36, takže pěkná haluz.. Kurzy se během dne naprosto otočily, takže už dávat není tak výhodné, bohužel...Citace:
Původně odeslal Frantisek
Nyní je na Bwinu za 1,7.. Takže pokud tam za ten kurz opravdu byla, je to drop jako blázen. Pokud si ji ten tipér za kurz 2,55 vsadil, ať si teď dá Llagostelu za 2,0 a má hezkej surebet.. Myslím, že s tím, jak ten kurz klesá, hodnota tipu se logicky snižuje.. Je ale na každém samotném, koho a za jaký kurz vsadí..Citace:
Původně odeslal Gagin
Pohoda já jen píšu že když něco nevím tak předpokládám to nejhorší,tudíž forma Erakovic.Postavit tip na tom že nebude prohrávat pořád asi dlouhodobě fungovat nebude.Každopádně GL.
Mě se dnes celkem líbí Kleybanova/Niculescu ale chci aspon kurz 3 ted je 2,7 to nedám,bylo 3,2 na dimes ale příliš dlouho sem se kochal :?
Na její formě toho moc postavit nemůžu, když je začátek sezóny.. A to ať jí má, či nikoliv.. To, že nebude prohrávat s pořád, bylo řečeno s nadsázkou s ohledem na těch 8 prohraných utkání.. Je začátek roku, nikdo neví, jak na tom ten dotyčný, nebo ta dotyčná je, tudíž se to musí brát v potaz a podle toho se sázkou naložit.
Kleybanova/Niculescu se určitě zkusit dají, obzvlášť, když se hraje super tb, kde pak rozhodují maličkosti..
Marina ERAKOVIC 7:5 6:4 WON :wink:Citace:
Původně odeslal Gintonic
Koukal jsi na to? :) V životě sem nevyhrál víc na livku než na tomhle zápase,zasloužila si to ale ta nejistota a nerozehranost hlavně v prvním setu uff.Ale samo potencial mnohem výš než Lagostera.hlavně že to dobře dopadlo pro všechny :)
Jj, viděl jsem to na Bwinu a docela jsem zíral, když za stavu 2:0 pro Llagosteru na ní bylo 1,2 na zápas :)..
10 minut potom to bylo skoro naopak :lol: . Kurzy se tam měnily opravdu neskutečně.. Ideální zápas na vsázení live ! :) Hlavně ale, že to Erakovic zvládla, ukázala víc, než Llagostera..