dneska nic zázračnýho ale kurzy jsou přestřelený takže to hraju
Azarenka 2,89 pin 40%
cibulkova 3,7 pin 40%
na zítra Bartoli 3,65 pin 48%
Printable View
dneska nic zázračnýho ale kurzy jsou přestřelený takže to hraju
Azarenka 2,89 pin 40%
cibulkova 3,7 pin 40%
na zítra Bartoli 3,65 pin 48%
taky davam Bartoli, kurz jsem ale stihl uz jen 3.
Azarenka 2,89 pin 40% 6:3 2:4 RET voidCitace:
Azarenka 2,89 pin 40%
cibulkova 3,7 pin 40%
cibulkova 3,7 pin 40% 2:6 2:6 KO
Bartoli 40% 3,63 pin
Hsieh/Peng 20% 6,0 dimes
Llagostera/Martinez Sanchez 50% 2,6 dimes
Kubot/Marach 40% 2,85 dimes
Verdasco/Lopez 50% 2,25 dims
tu Hsieh/Peng ma bwin za 7,15 dokonce. s dovolenim opisu Kubot/Marach 2.93 a k tomu mam Bartoli za 3.2.
GL
Bartoli je jasná to se hrát musí a sledoval jsem dubl Peng/hsieh a hráli v posledním zápase fakt dobře,ovšem W+W podávají trochu líp než Ruano Pascual ale za zvážení to určitě stojí
tak jsem prošel všechny ty dubly a hodnotu maji asi všechny dvojky ale nějak se mě to nelíbí,nechal jsem se zlákat jen náhlou změnou kurzu na bwin
lopez /Verdasco 2,73 50% to sem si dát musel zbytek nechám na livko
Bartoli koCitace:
Původně odeslal sklenar
skoda. tesne prehry.
26.1. -2,15
celkovo +10,15
v zatemneni mysli jsem vcera nevsadil Roddicka, tak to zkusim po ranu dohnat na Dokic @ 4.05.
jinac Bartoli KO, Kubot/Marach OK.
Přátelé už mě to trochu začíná sráti,když dám kombík ze 6 zápasů a jediný dvě chyby jsou ty sola co sem sem napsal :shock: Jinak kdo jste koukal na bartoli od 4 gamu bylo jasný že prohraje,proti takovým vzájemným bilancím se prostě nesází,Zvonka hrála skvěle,ale Bartoli byla poloviční proti minulemu zápasu.Černý můry byli už na lopatkách prohrávali 1:3* ve třetím,Venus byla hotová ale serena to ustála a strhla ji a otočili to,ten tip na šikmoočky byl v tom kurzu určitě dobrej sklenari !
me taky, myslim ze Dokic klidne mohla Safinu porazit. nevideli jste to nekdo, ja sledoval jen livescore z prace ...
Chlapci co si myslite o Simon, proti Nadalovi sanci aspon uhrat Set? nebo skonci jako loni na rakete Nadala zcela hladce?
nevedel som ze sikmooke mali 31 v tretom. Aj spanelky ak osom pozeral hrali vyse 3 hodiny. nic no.
Skusim pre mna fifty fifty zapas Safina-Zvonereva. Bookies ale teraz chapem. Posledne zapasy vyhrala Vera.
Safina 50% 2,56 pin
ja zkusil Simona cistou dvojcicku, jenom lehce na BWinu za 6,85. at mam co sledovat :)