Hele ,za nejaky post bys zaslouzil nakopat,ale konkretne tenhle se mi libi.Strucne,vystizne,a hlavne pro nekoho i pouzitelne.
Printable View
Solidní valuebety teď na interwettenu:
ferrer - mercer : ferrer 1,12
malaga - santander: malaga 1,45
Máš nový učet, viď? Taky mám. :D
Mrkni na Motorky - Vinales 1.9 je docela nad oproti všem ostatním. GL. :)
Mám nový účet, ovšem nikdy jsem neměl žáden jiný, jsem na fóru poprvé.
Prosim o prelozeni/vysvetleni nekoho z fora nebo sazkare, ktery vyuziva klubovych bodu.
Podminky byt v Clubu preci zadne nejsou ne? Posledni vetu nechapu vubec, kdyz nevyuziji klubove body, tak mi budou pripsany zpet na ucet? Kam zpet?
Dekuji moc.
Dear Club member,
we are writing to inform you that you no longer meet the criteria required for Club membership. Nevertheless we are happy to give you 7 days to use up your collected Club Points. If you do not use your Club points within this time, they will be credited to your account.
Kind regards,
your Interwetten Team
Pokud se jedná o druhý účet (např. v rodině), tak zavírají sportovní účet. Tzn. nesplňuje (jejich) podmínky.
Druhy ucet v rodine nemam. O zavreni uctu se tam preci nic nepise, jen o clenstvi v klubu, kde se ziskavaji body.
Tak nejak nevim..Otevrel jsem tam ucet,poslal par penez a prvni sazka za 100 USD,prohra,druha sazka 100 USD,prohra..No a od te doby mi nevemou za vice nez 30 USD,vcetne dnesniho zapasu Premier league.
Kolikrát nezáleží na výsledku sázek ale na to co sázíš. Pokud tam dáváš kursy které jsou mimo trh, tak je limit brzy.
Bary..To bude asi ono.To prvni kilo bylo na nejaky tenisovy challenger a to druha prohrana byla na svedsky fotbal.Je dobre to vedet.Lepsi,nez tam ten bonus vybrat,ale nevedet..:-D
Ony se rekreační sázkovky v tomhle dost zlepšily a už jen nekoukají na bilance ale především na to co jsi dal a jak to bylo mimo v porovnání s konkurencí. Prostě když tam někdo vsadí víc na nějakou zahraniční nižší soutěž, tak se rozsvítí červená vlaječka.