trone:Wozniacki nedělá téměř žádný nevynucený chyby to se moc Dokic líbit nebude,toho bych se nejvíc bál,ale +6 je opravdu dost GL
Printable View
trone:Wozniacki nedělá téměř žádný nevynucený chyby to se moc Dokic líbit nebude,toho bych se nejvíc bál,ale +6 je opravdu dost GL
celkove stats posledniho zapasu jsou priblizne srovnatelne,ale procenta na servisu + rychlost podani vse jednoznacne hovori pro domaci hracku .... myslim ze to bude hodne vyrovnane a proto jsem hledal hodnotu v Hcp +6 :mrgreen:
6:4 6:2 6:2 pro Andyho OKCitace:
Původně odeslal herba
+0,8 b, celkem +5,18
Dneska se mi zamlouvá:
1.set:Del Potro-G.Muller 2 4,6 chance
Cornet-[+2.5 Hantuchova] 1 1,8 chance
ZYan/JZheng-Jans/AliRosol 2 5,7 tipsport
Berdych-[+2.5 Wawrinka] 1 1,8 chance
:salute:
Hsieh/Peng - Hlaváčková/Hradecká 2 4,33 5dimes
Karlovic/Scherrer - Pavel/Tecau 2 2,90 5dimes
Santoro hcp +7,5 2,00 Unibet
Ivanovic - Kleybanova 2 5,00 SB
Franto (resp. ostatni) nema Wawrinka na to aby zdolal Berdycha? od rana klesa Berdych, ale ked sa na to kuknem len zo statistickeho hladiska, tak je dokazane ze Wawrinka ako outsider robi profit dlhodobo proti komukolvek :) laka ma ist "proti vsem"
tak tohle se teda povedlo :oops:Citace:
Dneska mě uchvátil duel na esa :
Ljubicic -2,5 :arrow: Aces 17:20,5 KO
Ancic +9,5 :arrow: 25:17,5 KO
a první letošní AO valuátko 1. set Berrer 4,80 :arrow: 3:6 KO
dneska je toho strašně moc na hraně,zkouším
huss/hutchins 2,91 bwin 45%
Pavel/Tecau 2,78 bwin 45%
kdyby ste někdo chtěli vyhrát tak to co mám napsaný a nedám vychází dost slušně:Hantuchová,Safarova,Fognini/Ljubicic :)
H/H 4:6 6:3 3:6 KOCitace:
huss/hutchins 2,91 bwin 45%
Pavel/Tecau 2,78 bwin 45%
P/T 6:2 7:6 OK
to je trápení :(
ja uz pockam na druhy tyzden na challengery. stacil 1-2. kolo z AO
vcera se zemedelec ozral jako prase tak dnes nic nedavam, jen dotlacim Alisu k vitezstvi. Gl to all
koukam, jubilejni 100. odpoved v tomhle vlakne a ja zrovna napisu takovou volovinu :) no nic, jdu zas do ustrani strizlivet :)
1.set:Del Potro-G.Muller 2 6:7 OKCitace:
Původně odeslal herba
Cornet-[+2.5 Hantuchova] 1 4:6 6:4 6:2 OK
Berdych-[+2.5 Wawrinka] 1 4:6 6:1 6:3 6:4 OK
ZYan/JZheng-Jans/AliRosol 2 6:2 6:2 KO
vklad 4, výhra 8,2 = +4,2
celkem + 9,38
2 OK 2 KOCitace:
Původně odeslal tfospi
+3,9j
celkové vyhodnotenie v téme na to určenej
Herba:dost dobrý :thumbright:
a Kleybanova taky zemedelce a tfsospi !! Super tip to bych nedal ale hrála skvěle co sem viděl,3 set sem usnul,no ještě že je tu unibet a jeho livko :)
Co říkají odborníci na duel Verdasco - Štěpánek? Mám vsazeno za 1.85 na Verdasca, mám to nechat nebo uzavřít (Štěpánek je okolo 2.5)? Z nedostatku fotbalu už fušuju i do tenisu, ale mé znalosti nejsou dostatečné, tak budu rád za Vaše názory. :lol: