to jako body obnovy ve windows ?
Printable View
to jako body obnovy ve windows ?
ano, v zoufalstvi jsem to zrusil a prestalo se to sekat
uz me bolely oci a byl jsem nasranej z livka, takze je to mozna tim, ze disk je defaultne rozdelenej na systemovou a datovou cast a ta systemova, kde se delaji ty body obnovy je tataz, kde se dela ten soubor bodu obnovy... a ta systemova cast je mozna prilis mala...
já mám ssd disk a dělám i body obnovy, livka běží jako z praku (optické připojení) a přes 3G, nebo cdma je to jak kdy, 'podle počasí'.
no to ja mam taky takovy ty OSTATNI pocitace
bohuzel desktop s 4GB se rozhod mit horsi performenace nez netbook 1GB ram
mě se takto zesral (bohužel po záruce) Latitude E6410, řadič disku, tak jsem nakoupil použitý stoj D630 dal ssdčko + 4GB ram a jsem neustále i po roce v udivení jak ta stará inovovaná mašina běhá, zde to neplátí jak jsem psal někde v úvodu pro logováni na BetCris, tam to je horor, ale to nebude počítačem nýbrž nějakým skriptem, do toho nově tam nevidím nabídku tenisu (po nalogování), takže s milím crisem to asi po dlouhé s pokojené spolupráci na čas ukončím/přeruším......
hele ten cris ted uz jede uplne bez problemu, uz neni potreba ani ten gaminghouse
jen mam lehke obavy o jejich solventnost, jakoze ne nijak vazny, ale z 99.9% jsou tak 98.5%
uz mam dost tech jejich MB vysirani se zkusim ten jejich bankwire prevod na offshore ucet, ono je to taky levnejsi nez ty Moneybookers vybery
používáte k sázení někdo tablet? případně může někdo, kdo se v tabletech dobře vyzná doporučit na sázení nějákej konkrétní model? tablet mi přijde k sázení lepší než mobil, už jen kvůli velkýmu displeji
Tablet používám hlavně na čtení dokumentů, ale kdybych měl poradit na sázení, volil bych něco, co má 3G a samozřejmě kapacitní multidotykový displej - 7 palců je dobrá velikost, vejde se ještě do kapsy. Konkrétní typ, co vypadá nadějně, je Nexus 7.
Vzal bych některý z nových Nexusů (buď Nexus 7 nebo Nexus 10 s 3G), které jsou v USA za hubičku (u nás bude cena 2-3x vyšší). Ale ani 7palcový tablet se mi do kapsy nevejde. Ovšem na sázení bych stejně zůstal u desktopu s pořádným displajem (26 palců a víc)
btw: samozřejmě iPad ti poslouží stejně dobře, jen nepodporuje flash, takže sázkovky, které nemají mobilní web můžou být problém.
jen poznamka: pokud prijmem, ze edge je v livku a livko byva flash vic nez kde jinde; tak i kdyz pominu flash tak v livku jde o rychlost
je mozny se nejakym dotykovym sracem rychlosti vyrovnat klasice mys+keyboard s keypadem?
vychazim z toho, ze v soutezich o psani nejrychlejsi sms se dotykace nechytaly
no slo by si koupit externi klavesnici. a pak to zrejme bude rychleji - tuknuti prstem bude rychlejsi nez najeti mysi.
ale nevim no
najeti mysi je IMO rychlejsi, protoze ji mas v ruce... druhe vec je ze je presnejsi... treti vec je ze jednou rukou najizdis mysi a druhou mas na klavesnici
no k tomu tabletu se da dokoupit i mys a klavesnice tipuju, jenze to uz je pak defacto netbook
no jednu ruka klavesnice, druha klika na tablet.
proste mi to nesedi
bud nevidim jestli se mi pod tim prstem meni kurz, coz je u value pravdepdoobny
nebo na statickym webu mam zase problem preklikavat resp. prehmatavat na reloadovaci tlacitko napr ve chvili kdy cekam na vypis kurzu
IMHO to o nejakou desetinu sekundy pomalejsi bude a to uz se pocita hodne
ne zalezi na cem jsi zvykly. nic vic nic min. ale imho hlavne nemá smysl skakat z jednoho na druhy, ale naucit se poradne na jednom. a vetsi value má notebook