Z ineho pc, kedze mal som moznost sa dostat nan. Taktiez teraz pisem cez mob. inak sa sem nedostanem
Printable View
neco jsem zkusil. co ted?
Stale to nejde, no nic kaslite na to budem mjsiet skusit reinstall OS
Taky mám menší problém s Firefoxem - když najedu na fórum a chci se podívat na poslední stránku topicu, tak mě to hodi na "home" těchto stránek..a to dokonce na první stránku se podívat můžu, ale na tu poslední ne :-D ale dělájí to jenom některé topicy což je zajímavé...každopádně Firefox není jediný prohlížeč, takže to není nějaký velký problém, ale vědět by se o tom mělo :) pokud by se to podařilo vyřešit budu jen rád, popř pomoct odsranit chybu na mé straně..
neco tkaoveho se dela kdyz je posledni prispevek od zabanovanyho/smazanyho cloveka. neni neco takoveho mozny ?
tak posledni dobou banuju dost :D
Dělalo mi to právě v tom vlákně o Chanci, kde jsem se ptal ohledně těch výběrů a teď jsi dokonce ani nejsem jistý jestli to dělalo i u jiných topiců ale je to možné...ale teď jsem to zkusil a jde to v pohodě (předtím jsem to samozřejmě zkoušel vícekrát)..(ale jsem na jiné IP než obvykle i když tím by to snad být nemělo)
ip to urcite nebude
Mně to ve FF blbne pořád a zabanovanej sjem myslím nebyl :-)
Přešel jsem na Chrome a bez problémů.
Jo ve FF se to vrací a je to dar sazkar.net jak naučit člověka pc hygieně :D já jsem ted přes operu pro změnu už třetí den nepřetržitě :-) bez přihlašování.... :D
dnes nebo v blizke dobre presunujem server, tak snad se to vyresi
Doma mám chrome a operu. U chrome mě to sem tam po kliknutí na nějaké vlákno kickovalo na home, u opery myslím taky.
To jsou normální LSD psychedelický stavy, odpoutání vlákna od fóra. Myslim, že vim kdo za to může :toothy8: