jo tak, no to ses hodne naivni (byl bys); ale prostitutky jsme vsichni pak... kdyby mi dal nekdo za volby hodinovou mzdu vyrazne vyssi nez to co vydelavam, tak jdu asi taky volit
Printable View
jo tak, no to ses hodne naivni (byl bys); ale prostitutky jsme vsichni pak... kdyby mi dal nekdo za volby hodinovou mzdu vyrazne vyssi nez to co vydelavam, tak jdu asi taky volit
já jsem devka najemna.
je to dobre byt najemna devka a vedet to.
kdybys to nevedel tak jsi najemna devka taky.
akorat delas ze ne.
neni to smutny?
nevim.
Když tohle píšeš, tak aspoň doufám, že jsi nikdy nebyl zaměstnanec, protože spousta z nich se řídí úslovím "koho chleba jíš, toho píseň zpívej". Nejextrémnější jsou v tom ti, co jednají se zákazníkem a pořád to opakují nahlas.
Ale souhlas s tim, že je to hloupá hra na sebe jít k volbám, před pár lety několik zdejších sázkařů šlo volit komunisty kvůli sázce.
fortuna
aktualne blokuje sazeni na Milose Zemana 1,55 vitez
a 1.kolo-kdo lépe
Fischer Jan-Zeman Miloš
2.43 1.43
blokuje lepe Zeman,na Fischera a vsechny ostatni jde vsadit
`````````````````````````````````````````````````` ````
tipsport
Do 2.kola prez.voleb postoupí: Jan Fischer 1,4
Na Fischerera 5,7 a 1,65 postup do 2. kola to už možná stojí za zvážení...a pak je ještě teoreticky zajimavý, že na nejlepší z žen je na Roithovou 2,4 a Bobošíkovou 2,5 ale na procenta hlasů má Roithová hranu 4,8% a Bobošíková 5% za kurzy 1,8 (vše fortuna)
27267 Roithová Zuzana (4,8%) over za 1,8 mně příjde docela dobré, vzhledem k tomu, že to je jediná KSČM kandidátka
knizepan to win :) za 7 mi prijde ze OK... divoka strelba od boku: v prvnim kole jasne vyhraje Zeman, druhy ale skonci knizepan, ktery tesne porazi Fischera... ctvty avatar a paty dientsbir (diensbirovci nakonec zkusi spis knizepana)... pred druhym kolem bude antiZeman kampan a Fischerovci prejdou na knizepana a bude rakusan na hrade...
aha tak to je moje chyba, nevím proč jak slyším Roithová vybaví se mi komunisti... Tak KDU a 4,8% to už není tak veselé, i když to jsou taky docela disciplinovaní voliči
roithova ~ rujbrova
ale jak rika cowrayuv oblibeny serial, Iran nebo Irak, koho to zajima
To bude možná ono... Tak chyba, že si "holky" pletu, bude v základě na mojí straně, to je jasné. Jen by stálo za úvahu, na co byla kampaň konkrétní dámy, když si ji třeba takový Merlin (ne že by ho to nějak zajímalo, ale koho extra jo) nedokáže bezchybně zařadit... Irák a Írán si třeba absolutně nepletu...
Volební účast nad 70% @ 5,00 (Tipáč)
Co myslíte? Včerejší superdebatu sledovalo na ČT1/ČT24 v součtu skoro 1,7 mil.
Prezidentská superdebata České televize táhla. Vidělo ji téměř 1,7 milionu diváků - DigiZone.cz
To jen pro ilustraci, že "to lidi zajímá"..
videl jsi jeji web?
Roithova.cz -
zacina to title: "Roithova -"
(ted koukam ze to redirectovali radsi na prezident.roithova.cz )
neviděl, pro mě je to fakt okrajová záležitost, pochybuju, že bych poznal která je která když by mi je někdo postavil vedle sebe.
Já to mám bez redirectu, u toho roithova.cz mi chvíli bliklo, že mě to hodilo na web nějaké mateřské školky. Asi díky těm barvičkám a kostičkám (btw ani ty kostičky se moc nepovedly)
ten redirect nastane kdyz kliknes na ty kosticky
na to nepovedeny MFA pod redirect-lightboxem se podle me uz neda dostat
ale dá, je to jen na homepage Roithova.cz -
a ten prvek lightboxovy se jmenuje priznacne - "REAKLAMA". na co se to asi pouzivalo
myslis ze BFU jde do kodu zjistit jaky jsou linky na ty podstranky?
nevim. asi ne ?
zeptej se nekoho z rodiny!
jsem vopustenec :-(
Su volby v ponuke aj v nejakej slovenskej SK?
A jde vubec nekdo volit? ... a bere sebou nekdo reklmani letaky?
tady mas volebni mistnost: https://maps.google.com/maps?q=Psych...republika&z=16
..tam pujdem jednou vsichni na dovolenou
Volby mají předem známý výsledek
Volby mají předem známý výsledek. Tady jsou data - Prezidentské volby 2013 - Aktuálně.cz
Musím se pochlubit, u mě 100%, škoda, že mi je proti srsti to hrál v reálu. Bangladéšký fotbal mi neva, indonéský basket hraju rád ale tohohle se zatím nezúčastnuju. vypadá, že okrádám sám sebe :)
"27267 Roithová Zuzana (4,8%) over za 1,8 mně příjde docela dobré" ( a to jsem si jí spletl) tady to je o prsa
"Z těch aktuálních kurzů ve fortuně mně příjde nejlepší Schw. bude lepší než diensb. za 1,6 a že účast bude pod 66,5 za 1,8 "
Nejvíc jsem asi věřil té účasti )prostě aby přišli dva ze tří, to je dost), na tom bylo zajímavé, jak se české (internetové) media snažily vyprovokovat lidi k velké účasti ve smyslu "jarda, šel, máňa už taky byla, honem pojd taky, uděláme rekord, nesmíš chybět" články typu "voliči vzali urny útokem" nebo "volební místnosti praskaly ve švech" přičemž hlavní den byla účast nakonec ke 40% a když jsem ty titulky poprvé zahlédl, tak mi bliklo že to s takovými titulky musí být hodně nad 70%...
a o tom to je no... takovy veci, co cloveku skacou bokem hlavy a povazuje je za nepodstatny, tak tam je value... jeste se do toho dokopat
priznam se ze ten tvuj blok porad nechapu, asi te ta politika a vsechno kolem sere tak, ze se snazis vymazat uplne celou mnozinu nekam bokem no a jako na potvoru se ti to takhle vraci :D
K druhemu kolu:
Bude pre mna velmi velkym prekvapenim, ak knize nevyhra.
souhlas, mel by bejt favorit, ale tipuju ze ho tak nevypisou, to chce hustit jak to pujde; musi posbirat hlasy snad od vsech ostatnich vc. dientsbiera
jsem zvedavej teda na propagandu na blistech
Ač na podobné příležitosti nesázím, tak že nejlépe umístěná žena bude Roithová jsem vsadit musel. Disciplinovanost moravských černoprdelníků byla jasným příslibem, že kandidátka KDU/ČSL musí ženské klání vyhrát.
V druhém kole bych favorizoval knížete, spousta voličů bude hlasovat proti Zemanovi, ať je ten druhý kandidát kdokoliv.
Tak pan kníže má na Fortuně 1.4 na vítězství...
Schwarzenberg (Po slovensky by sa to dalo prelozit ako "Ciernohorsky" - mimochodom Carnogursky ohlasil kandidaturu na slovenskeho prezidenta) dostal masivnu podporu, ktora sa podpisala pod jeho vysledkom (Carnogursky taku masivnu podporu nedostane, ale necham sa prekvapit).
Do pozornosti by som dal slovenske volby, kde do druheho kola sa dostali Meciar a Gasparovic. Gasparovic ako outsider prveho kola prevalcoval zvysok konkurencie, kedze mal silnu podporu.
Dolezite bude nie to, co (koho) ludia chcu, ale co si precitaju, ze by mali chciet.
jj to je klasika, proste fobie, to pak jsou vsechny tvy uvahy pochopitelny
kdyz clovek do toho hnusu zajede az moc, tak holt musi ten fuckoff dojet az do konce :D
ale to je ten vtip, ze i diky tomu useless studiu ti ted nezbyde, nez priznat ten edge tam kde bys chtel mit jen velky nic... hrozna legrace, kdyz se to nedeje zrovna me
Taky bych to viděl tak, že má lepší pozici Schwarzenberg. On má předpoklad, že se mu více méně přelijí hlasy takřka od všech ostatních mimo Diensbiera, respektive od něj asi nejmíň. Ještě lepší by to měl, kdyby to druhé kolo bylo za týden a voliči nevychladli, ale ani ty dva týdny není moc a oni to zase s pomocí Idnes a spol nažhaví. Osobně to nadšení úplně nechápu, teda chápu ale nerozumím tomu, nebo naopak. Začal bych zase s prostitutkama, ale zrovna tenhle člověk toho prolezl jen za poslední dobu nemálo...
Uz jsem o tom uvazoval driv a ted to vypada jeste lakaveji. Ta 100% politicka sazkovka. Nerikam, ze to musi bejt terno, ale zvladl by to jeden clovek. Samozrejme ne s nejakou nesmyslnou 10M kauci a milionem picovin kolem. Proste ryze BTC sazkovka s kurzama s hodne malym vigem.
Duvod proc a na cem by to stalo a padalo jsou novinari, kteri na tohle hodne slysi. Nez mi budete rikat, ze novinari zverejni jen legalni sazkovky a kurzy 1.37 x 2.6, tak bych rad podotknul, ze to je pravdepodobny, ale ne jisty. V USA, kde je sazeni ilegalni defacto, se treba na cbssports, v TV i radiich bezne zverejnuji kurzy - to je holt postmoderna v praxi. Proste takovej valuebet.
Uspesnost by mohla jit hodne nahoru s jednim podmaznutym/znamym novinarem. Oni zas tak drazi nebudou.
Byznys akorat pro Merlina :D:D