PS. jestli i tady zacnes vykladat ten pribeh dokonce (jsem u 30ky), tak si te tu napisu do notebooku
Printable View
PS. jestli i tady zacnes vykladat ten pribeh dokonce (jsem u 30ky), tak si te tu napisu do notebooku
nevíte proč nemůžu vyjít z tohoto fóra??? rád bych se podíval na fotbal, ale kliknutím na linovolný odkaz se dostanu pouze sem,,, jestli víte jak mi pomoci, tak prosím poslouchám ;-)
IMHO je to bozi znameni
ne spis je to peklo
uz budes muset proste dozivotne cist tenhle thread (dokud nezmenis browser na chrome)
...
tak dobre, ted uz vazne
jsi tu uveznen kvuli line pande
Neda se nez souhlasit, prevysuje to vsechny anime co jsem zatim videl 11/10. Prihazuju link na cztorrent, je to 1080p, dve audio stopy - jp, en (silne doporucuju japonskou) a perfektni cesky titulky. Na cztorrentu je potreba se registrovat => 15denni clenstvi neco jako 10kc smskou pres cellphone.
v novym dílu South Parku už je i Bane, záporák z posledního dílu Batmana a ten díl je skvělej :lol:
mord je out na rok...
sjizdim ted ten Evangelion a ze zacatku, kdy si clovek rika WTF co je to za kokotinu se stava dobrej masakr
to slovo "nevyvazeny" se na to hodi taky: dejove skoky, chvili pomale pak rychle, obcas zajimava animace obcas odflakla, sexisticky forky, obcas tam projde jakysi tucnak a do toho hardcore psychoanalyza a psychedelicky stavy, kde hlavni hrdinove ztraceji vlastni ego a do toho bojujou v jakychsi organickych transformerech
stoji to za to