Původně odeslal
gj
Ahoj, rád bych se poradil u tohoto výstižně pojmenovaného tématu. Od zimy zažívám jedno z nejtěžších období. Nejde ani tak o sázení samotný, ale z kdysi z pár tisíc vybudovanýho banku jsem musel hasit nepříjemnou rodinnou záležitost (ve 22 letech to sice bylo sick, ale nebylo o čem přemýšlet), která byla tak citelná, že mě poslala o nějaký dva roky zpátky. A dokola řeším co teď. Vzpomenu-li si na ty dva minulý roky – hodiny práce, probdělý noci, nervy, štěstí, dostávání se ze smolných sérií apod. – tak si vůbec nejsem jistej, jestli má value dávat eventuální druhý pokus a bank budovat nazpět
Proto bych se rád zeptal, zda tady řešil někdo, třeba v začátcích kariéry, něco podobnýho (propad banku, neočekávaný velký výdaj) a hlavně – zda a jak se z toho dostal? Kde sebrat novou motivaci? Díky. Zkusil jsem si na pár týdnů dát od všeho pauzu, ale pocit hořkosti nad přesypáním peněz lidským hyenám nějak furt přebíjí sílu a optimismus se o něco znova pokoušet. Přeci jen dva teď prakticky ztracený (i když v jistým smyslu poučný) roky mi přijdou jako docela dost… nový začátek je pro mě velkým dilematem, na druhou stranu sklopit uši a zařadit se do procesu, to je taky zlá vidina. :scratch: