Citace:
Původně odeslal Frantisek
je to prostě o množství sázek který je každej schopen vyprodukovat a bejt v zisku,200t a 3 sázky denně neuživý ani bezdomovce,když jich vyprodukuje 30-40 denně a bude mít alespon 5% pujde nahoru,to bez livka nejde a na něj nemá zkušenosti.Osobně to vidím bledě,ale přeju mu to.
Tak zase neco s cim ja urcite nesouhlasim. Ted nebudu rozebirat nejakych 30-40 sazek denne, na to at si kazdy udela sam nazor, ja tedy sazim uz pekne dlouho, ohledne dlouhovekosti zde na foru (a nejen zde) budu tezko hledat konkurenci (pokud snad ano, tak urcite takovych lidi bude hodne hodne malo), ale takovy pocet dennich sazek o kterych budu presvedcen, ze dany kurs se vyplati vsadit, ja rozhodne nejsem schopen vyprodukovat. Tim poctem tipu myslim podane tipy za den, ne tipy ktere uzavru a nasledne hned pri live odprodam. Za teto situace by to snad i slo, ale tento zpusob sazek ja nepreferuji. Nad cim jsem se vsak chtel pozastavit, je pocet 3 tipu za den, se kterym udajne se neuzivy ani bezdomovec. Pokud tedy uzavru 3 tipy za den, tak jich mam zhruba 90 mesicne. A ted kdyz kazdy tip uzavru zhruba za 1% sve banky (banka 300000kc-1%=3000kc), tak mesicne vsadim za 270000kc a dokazu ten bank potom zhodnotit alespon o 10% cisteho (ja osobne to dokazu, nevim jak jini), tak cisteho za ten mesic vydelam 27000kc. Pri tomto poctu tipu za rok ten bank budu mit zhruba 3,13 krat vetsi (prumerny mesicni zisk od zacatku neco kolem 48000kc), za dva roky ten bank bude navysen 9,85 krat (prumerny mesicni zisk od zacatku neco kolem 99500kc), za tri roky bank navysen 30,91 krat (prumerny mesicni zisk od zacatku zhruba 224000kc). Samozrejme vse za predpokladu, ze jsem schopen byt dlouhodobe alespon 10% cisteho v zisku. Pro cloveka co delal pokud se nepletu v pradelne za 15000kc si myslim, ze to docela ujde nebo snad ne? Ted jen doufam, ze jsem to spocital v teto pokrocile dobe spravne a nebudu zde za pitomce co nezvlada zakladni matematiku.