No keď to fakt niekoho bude zaujímať, tak s tým nemám problém...Tých 70% je za niečo vyše mesiac, tak dúfam, že to tak aj vydrží...
Printable View
No keď to fakt niekoho bude zaujímať, tak s tým nemám problém...Tých 70% je za niečo vyše mesiac, tak dúfam, že to tak aj vydrží...
Ivan, zvedavi sme vsetci, ale je to hlavne pre teba... aby si posudil svoje moznosti a schopnosti. casovy usek 1 mesiac je malo, velmi malo...Citace:
Původně odeslal Ivan777
70% to je jako myšleno že trefíš 70 ze 100 zápasů v slovenské extralize bez ohledu na kurz?To se s tebou vsadím o co chceš že to netrefíš a navíc když píšeš že nesázíš malý kurzy,to je dlouhodbě prostě utopie a pokud ne opravím si zažitý předsudky.Myslím že by si měl problémy s tímhle číslem ikdyby si sázel jen ty nejmenší kurzy
"Na papier" si tipujem skoro všetko, a tu mám úspešnosť 70%. Reálne peniaze stavím len na vyššie kurzy, väčšinou pod 1,8 nedávam, no a tam je úspešnosť samozrejme nižšia. Samozrejme ak existuje na fóre taká možnosť, tak mi dajte sekciu, kde si môžem založiť tému a pridávať tam komplet tipy na celú slovenskú hokejovú extraligu a uvidíme, či to aj dlhodobo dokážem udržať niekde okolo 70%, čiže 3,5 trafených zápasov z 5...
v sekcii hokej mozes otvorit topic a pisat tipy 3x v tyzdni
`Presne takCitace:
Původně odeslal sklenar
muzes psat tipy sem hokej-ice-hockey/
nebo ti tam klidne otevru subforum "slovensky hokej"
anebo zde sazkarske-deniky/ to otevru forum dle tveho nazvu a muzes si ho sam moderovat, az trefis 70 z 100 nebo radsi 700/1000, tak ho prejmenuju na "ivan777 je nejvetsi machr na svete"
OK. Tak mi prosím založ subfórum tam do tých denníkov s názvom "Kašlem na value, ja tipujem víťazov" :D
pokracovani zde kaslem-na-value-ja-tipujem-vitazov-f76/
:D :D
Tak jsem se zase jednou upřímě zasmál. Opravdu, nekontrolovatelný smích jsem už dlouho neměl.
Díky .
Citace:
Původně odeslal randim
:-D Hele pockej,treba se v nem skryva uzasnej potencial :-) a uvidime co jsme jeste nevideli :-)
Ale třeba jo, co já mohu vědět co se v něm skrývá, ale ten název toho vlákna a celá ta atmosféra :) to prostě sedlo.Citace:
Původně odeslal eminems
no hlavne zacal z ostra Martin - Slovensko U20 1 kurz 1,15
ak tento zapas padne tak nazov vlakna "kaslem-na-value-ja-tipujem-vitazov" vyvola nekontrolovatelny smiech u kazdeho kto sa tymto vlaknom prezenie :D
Slovenskou ligu vůbec nesleduju, ale párkrát jsem si všimnul, že na tu jejich dvacítku jsou vypsaný šílený kurzy. Oni nikdy nevyhrávají? Jsou to tak jistý peníze sázet proti nim? Pokud jo, tak bych šel každej zápas all in :D
Ha, tak jsem se právě díval a tuhle sezónu fakt ještě nevyhráli ani jednou z 11 zápasů. Hm... třeba teda těch 1.15 hodnotu má, co myslíte? :lol:
Ale minulý rok náhodou dosť povyhrávali...niekedy boli aj série 2 zápasy v rade. Ale teraz sa extraliga zúžila, takže je kvalitnejšia, takže väčšinou majú smolu. Ale isté to fakt nie je, opakujem, minulú sezónu na to, že sú U20, tak vyhrali celkom dosť zápasov...