Novinky.cz je perverze:-) a koukej jak dlouho jsem uz nic nedal hehehe
Printable View
Novinky.cz je perverze:-) a koukej jak dlouho jsem uz nic nedal hehehe
clovek co se nestydi za sve perverze, skutecne uprimne a od srdce, skonci v pekle, kde ho dostanou bocnimi vratky... ta bocni vratka se nazyvaji taky postmoderna
to je cele
jsem si ten mail radsi presmeroval a na seznam nelezu to je cele... takze souhlasim s tim co tu napsal Vidas Robadas tot vse...
ono to proste presmerovat v te palici trosku trva no
Ja jsem se odnaučil začínat na seznamu, od té doby, co jsem jako vyhledávač začal používat výhradně google, a zpravodajský web radeji idnes. i když netvrdim, že tam nelezu vubec.
Já mám zase asi 10 domovských stránek, který se mi otevřou najednou v panelech po spuštění compu. Z toho tam je Seznam kvůli mailu, srovnávač kurzů, Sázkař a zbytek nejpoužívanější sázkovky. Člověk si ušetří trochu času a námahy všechno rozklikávat.
já nevlastním ani počítač, takže nemůžu mít ani žádnou domovskou stránku, to je ohromný value!
Tohle jsem vždycky chtěl mít. Jde to nastavit ve Firexofu? Asi bych kvůli tomuhle klidně i změnil prohlížeč.Citace:
Já mám zase asi 10 domovských stránek, který se mi otevřou najednou v panelech po spuštění compu. Z toho tam je Seznam kvůli mailu, srovnávač kurzů, Sázkař a zbytek nejpoužívanější sázkovky. Člověk si ušetří trochu času a námahy všechno rozklikávat.
no mě tohle dělá Chrome (FF to nabídne při kliknutí na ikonu další karta) a nikde jsem nic nenastavoval..
Ozzy urco to jde i ve FF at uz default nebo pres plugin. V Chrome to jde nastavit takhle :
Příloha 168
Má value mít starý mobil? Mám tím namysli jak při stahování jakékoliv aplikace např do androidu musíte příjmout podmínky, které mohou sledovat vaše místo atd atd. jestli by kdokoliv měl přístup k takovým citlivým informacím a mohl je použít tak je to dost nepříjemné...
No tak si dej fakemail, a vypni si latitude a gps.... zrus facebook/twitter vsechny tyhle sluzby co chcou polohu nebo nakou socialni interakci...a hlavne musis vedet ty sam jestli se nekomu vyplati te sledovat nebo ne.
Jenže právě kvůli těmto "vychytávkám" si ten mobil lidi koupí tak to je pak zbytečné ho kupovat...a nejde teď o sledování mě jako jedince, ale celé civilizace a když to ten člověk ještě sám příjme tak je to ujeté...
ja mam tak 6 let starou nokii s roztriskanym displejem, kdyz teda nepocitam blackberry, kteryho se bojim jak cert krize
ten mobil se zapne hned a hned se z nej da volat a cist sms, takze to podle me value ma; ale jsou lidi, co na mobilu evidentne udelaji i hodne prace, ja ale na praci preferuju notas + 3g
clovek si nevybere - na mobilu i na compu vyskace hromada kokotin, co sezerou 95% casu
tiež mám mobil len na volanie a sms. Teraz už dva roky 2simkový čínsky z bazáru. Len ma sere že je dotykový, je to strašná sračka s tým robiť. Net som v mobile nikdy nemal a nebudem mať. Jednak špatne vidím nablízko a potom žasnem keď idem po ulici a 9 z 10 ľudí nonstop čumí do mobilu. Väčšie value ako byť furt na mobile online na nejakom zasratom FB, je čumieť po svete v reále. Skutočné value je na ulici. A na premenu toho value z ulice na prachy mám noťas.
Obecně asi platí , že čím míň používáš techniky, tím si míň náchylný na různé sledování a šmírování. Bin Ládina nemohli amíci dlouho vypátrat a to proto, protože nepoužíval žádnou komunikační techniku. Nepoužíval mobil, nepoužíval satelitní telefon, nepsal emaily.
Sledovat tě mohou i se starým mobilem, který nemá internet. Mobil se v pravidelných intervalech připojuje k mobilní síti a operátor vidí , kde se s mobilem nacházíš. A tyto informace operátoři potom poskytují např. policii. Ale jak už ti psal Ovaris, sám musíš nejlíp vědět jestli tě má někdo v plánu sledovat. A podle toho se zařídit:-). Pokud ti jde o sledování tvé polohy tak můžeš mít v klidu mobil s internetem protože z tohohle pohledu to vyjde prakticky nastejno.
ešte k tým chytrým telefónom. Dnes som čítal diskusiu pod článkom kde sa rozoberala výdrž na baterku. Rozsekal ma príspevok kde slečna píše že šetrila celý rok na chytrý mobil a potom zistila že jej baterka najviac vydrží keď s telefónom vôbec nepracuje. Až celé 2 dni :banghead:.Nie je čo dodať. Sa bojím keď mi doslúži ten môj čínsky "hlúpy" ktorý používam, že už nebude na trhu nič normálne a tiež budem nútený začať používať tie úžasne chytré mobily ktoré okrem volania a sms na nič nevyužijem. Príspevok slečny je nižšie.
zjistila sem, že můj chytrý telefon vydrží nabitý nejdéle, bez hraní her, přehrávání videí, telefonování, pouštění hudby a bez zapnutého internetu- 2 dny A tomám ještě speciální větší baterii s delší výdrží...takže asi takhle to řeknu,a to nemám žádný šunt, vydělávala jsem si na něj celej rok
Inak ten môj mobil je na 2 simky, volám a píšem normálne a vydrží nabitý 7-8 dní, dal som zaň 75€, sere ma len ten dotykový displej, neviem si zvyknúť
GSM telefon myPhone 8870 DUAL SIM
tuhle jsem videl zajimavy dvou simkovy za 700. mel jsem velke nutkani si ho koupit.
já mám nakonec chytry telefon, pouzivam ho k praci, a pripojim si pres nej notebook na 3G rychlejc nez se stickem.
no pripojis se na nej rychleji jen diky tomu, ze pouzivas tu samou kartu, takze bys ji musel vyndat z mobilu ne?
jinak jedna vec je rychlost pripojeni k internetu (tj. za kolik vterin ta inicializace probehne) druha je samotna rychlost pripojeni... nevim esli se to zlepsilo nebo sem mel opet smulu, ale 3G tethering s balckberry na tom samym vysilaci mel horsi ping a rychlost nez pri pouziti 3g sticku...ono je to logicky, jsou mezi tim draty navic
rychlost pripojeni stejna, iniciace rychlejsi. cca 15 sekund mobil 2 minuty stick. Ale jinak mas pravdu v tom ze je vyhoda ze jedu i na jedne sim. a v sticku mám zalozni tmobile a felicii.
Nokia asi pořád bude vyrábět pár typů s čudlíkama. Starou jsem utopil, tak jsem si v září koupil za litr tuhle Recenze Nokia 113: telefon pro nenáročné | mobilenet.cz. Nemůžu vynachválit, baterka vydrží 2-3 týdny podle toho, jak volám a poslouchám muziku. Volá to, píše to, muziku to přehrává, víc od ní nepotřebuju. Mí konzumní přátelé se mi smějí a já se směju jim no...
A i kdyby to všichni výrobci zabalili, tak pořád zbývají mobily pro důchodce, kdyby se někdo chorobně bránil těm dotykáčům.
no spis mám isracku a ten soft na to je taky dost sracka
isracka jede pod linuxem jak si rikal ne?
v linuxu je to pripojeni vyreseny fantasticky; podobne jako v 3g wifi routeru uz tam jsou prednastaveny vsichni operatori, jen vyberes a je to
jj ale je to jen jadro, na nem je nabaleno spousta veci. Takze to nejsou moc kompatibilni systemy.
jj kdybych chtel tak to taky nastavim nejak systemoveji. ale já jsem lina panda.
vzpomnel jsem si na to ponekud pozde, ale jeden znamej se zivi prodejem jmeli; na jizni morave je hafo stromu obalenych timhle parazitem, od lesaku se da levne sehnat nejaka licence, pak proste vezmete dodavku, narvete ji plnou jmeli a jde se na to
da se na tom snad delat i nizsi desitky K/den (bez overeni)
Nechci hledat problémy kde nejsou, ale: Je to většinou dost vysoko, nastřihat, navázat, případně nabarvit, prodat=stánky=umění sehnat lidi co nekradou, případně příjdou i na druhý den, prodává se to na každém druhém rohu často u prodeje stromků.... zůstal bych u sázení nebo netu...
Tak to muzes rict skoro o vsem takhle. Penize proste nelezej jen tak na zemi a neco pro ne udelat musis. Jinak podobne si pry vydelava na svaraku, nebo klobasach apod, kdyz jsou nejaky ty svatky a trhy.
no prodavali si to sami, mit co nejvic z ty vertikaly je samozrejme vyhoda
pro nesikovny lidi a lidi co maji strach z vysek to samozrejme neni... chapu, ze jich tu bude vetsina
proste sem si na to jen vzpomnel, z jednoho trsu se vyrobi jmeli za peknejch par stovek; prijde mi to dobry pro lidi s hodne malym bankem a radi lezou po stromech :D jsou tam vlastne jen fixni naklady: dodavka/avie, benzin + povoleni
S tím hodně malým bankem si nejsem úplně jistý. Dělal jsem několik let stánkový prodej, ne teda jmelí, tam se pokud si to na jednom dvou místech neprodáváš sám s někým blízkým ztratí dost peněz v zajištění toho prodeje (je fakt, že zrovna jmelí jde asi chvíli prodávat i na zemi na rohu) a lidech, hlavně když začínáš. Největší problém bych viděl tu výšku, dost z nás si myslím bylo nejvýše tak v cca desátem patře a to výtahem, velké stromy se jmelím bych viděl tak na sedmé patro (?) ale zato "pěšky"
ted sem projizdel kolem stromku obsypanejch jmelim, co se daji otrhat snad ze zeme, dam odkaz na google maps later do private :D
nachomejtl jsem se nedávno k rozhovoru (o barvení jmelí) jedněch mých známých ...
no, lítali tam takový částky, že jsem ani nechtěl věřit ...
a vím ještě o jedné zajímavé takovéhle podobné práci - sbírání šišek pro výzkumný účely, taky jeden známej a za pro mě neuvěřitelný peníze. no, však si to dobře hlídá, horolezec jeden :D
tak kdyz jsou ty vanoce
https://maps.google.com/maps?q=osek+...2,0.55,,0,2.01
tyhle pidistromecky kolem oseka nad becvou jsou jmelim obsypany (na te hlavni silnici smer k prerovu i na hranice)
- Software na blokování reklamy.
- LED podložka pod notebook
- Nedívat se na KANÁL NOVA a číst alternativní média.
Nedivat se na televizi a nehlidat na silvestra psy.:banghead:Citace:
Nedívat se na KANÁL NOVA