:D jednou to treba prijde :D
Printable View
Hooligans - Zákon tribuny / Real Football Factories, The (TV seriál) (2006) | ČSFD.cz
To je dobrý zlo, neskuteční někteří fans... no fans, většinou je fotbal ani nezajímá...
Momentálně to dávají na Prima Cool, jinak ke stažená zde zakon tribuny - Ulož.to . Mělo by být 9 dílů..
Něco hodně mimo mainstream, zvažoval jsem to dát do tématu psychologické hrátky. Film určitě není pro každého, ale vzhledem k offtopic diskusi, co zde neustále hoří kolem morálky, psychologie, no mohl by zabodovat.
U-Turn / U Turn (1997) | ČSFD.cz
http://www.youtube.com/watch?v=uUK79LRP-Nc
S českým dabingem zde CZshare , jinak torrent http://thepiratebay.se/torrent/60475...%29_DvDrip.avi.
Něco pro pobavení.
Krotitelé dluhů: 15. 2. 2012 — iVysílání — Česká televize
Machine Gun Preacher
kdyz je tu posledni dobou na chatu tak oblibeny slovo prizdisrac,tak tady jeden film k tomu :D
The Cabin in the Woods
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV...V1._SY317_.jpg
Disclaimer: Něco mezi Truman Show, Black Mirror a Texaským masakrem. Nejoriginálnější "horor", co jsem kdy viděl (uvozovky pochopíte po shlédnutí filmu). Přesný popis toho, co to vlastně horor je a jak funguje filmové schéma. Jako bonus zdůvodnění toho, proč musí v hororech umřít mladá nevinná holka vždycky jako poslední.
Par podle me dobrych veci, ktere sem posledni dobou videl.
Owning Mahowny
Louis Theroux: Gambling in Las Vegas
Metoda
Exam - Podobne jako metoda
Man from Earth
Banksy: Exit Through the Gift Shop
To zatim staci, kdyztak priste. Jeste si ale neodpustim absolutne nejbizarnejsi film co sem videl. Mrknete na youtube at vite do ceho jdete.
Tetsuo: The Iron Man
Pokud si nekdo dela zalusk na film Berserk Ōgon Jidai-Hen I: Haō no tamago a nevideli jste serial tak to nedelejte! Pribeh je hrozne zhustenej (cca prvni tretina serialu) a diky pouziti CGI animace to vypada chvilema jak pohadky z kouzelne skolky (voices taky nejsou stejny -> napr hlavni h-r-d-i-n-k-a mi zni jako stara krabice, coz se proste nehodi protoze ta postava ma neco pres dvacet.[jp langue]).
Doufám že tu ještě není
Hazard_v_Las_Vegas.avi | Ulož.to
Prvotní strach / Primal Fear (1996) | ČSFD.cz
pribeh sebavedomeho pravnika,ktory dostane od zivota poriadnu lekciu,pretoze dostane na slobodu vraha,predstirajuceho dusevnu poruchu.Skoda ,ze film nepokracuje dalej,bolo by zaujimave sledovat,ako sa taky arogantny typek vyrovnava so zlyhanim.
Jako právník ti můžu říct, že tohle prostě po určité době neřešíš, a co je horší, vůbec ti na to nezáleží jestli je tvůj klient vinný či nevinný (v právu či je to zmrd), u většiny věcí ti je dokonce jedno, jak to u soudu dopadne, hlavní je dostat palmáre.
tak kdybys to vubec neresil, tak to sem ani nepises ne? proste by to bylo mimo tvou rozlisovaci schopnost... vubec bys nepouzil termin "zmrd" treba... proste bys delal svoji praci jako stroj
a fascinujici je, ze to nedelas, ze vlastne ve vetsine postu prave protoze to srdce mas, se ty veci resp. TU PRAVDU snazis takovym zvlastnim zpusobem sdelit (tim vic, cim vic ses ozralej)
no a pravda je neco, co proste vime vsichni..vime kdo podvadi koho, vime kdo za co muze, jediny na cem zbejva pracovat je proste odvaha si tohle vsechno priznat
pravda o pravnicich je teda ta, ze skutecne hraji tu hru, ze jim jde o palmare a ze nevedi, kdo je v pravu a kdo je zmrd, i kdyz to samozrejme vedi... jen se z toho nechteji zblaznit a chteji si zachovat tu iluzi, ze jde o tu odmenu
no a nezblaznitb se z toho je trochu problem u lidi s hlavou prukopnika ceskyho arbingu
Asi must-see.
Sånger från andra våningen (2000) - IMDb
dneska som prehral šialené % banku. 1000 X vryté do mozgu ako sa zachovať v istej situácii, stačí proste prestať, po vychladnutí sa vrátiť a hra beží ďalej ako má. Napriek tomu typické Waterloo do piče. Neserú ma tak tie prachy ale hlavne to, že aj po toľkých rokoch dokážem vyrobiť takúto prekliatu jazdeckú chybu. V poriadku je, že bank ostal dostatočný. Aj kľud, lebo poznám ako sa chová krivka ktorú hrám a za 2-3 týždne sa to dostane tam kam to patrí. Akurát čo ma pri týchto lapsusoch furt zarazí je to, aká tenká vie byť hranica keď aj napriek železnej disciplíne a skúsenostiam sa to občas posere. Nakoniec som si pustil toto Takoví normální zabijáci / Natural Born Killers (1994) | ČSFD.cz aby som si pripomenul akí sme v podstate všetci sráči :-D
kazda totalni debilita bude v sazeni uz jen prekonana; me se vsechny picoviny jako cele jednotky banku prosrane v kasinech a podobne vyzivnosti podarilo pretrumfnout celym minulym sazkarskym podzimem, kde jsem vubec nemel sazet a byla by to picovina i kdybych byval nejakou nahodou skoncil v plusu, coz se dikybohu nestalo
Divny vikend - sráčizmus ineho razenia ma premohol tiez... Pocas minuleho vikendu som zarobil nezvykle velke percento banku 12%. Tento tyzden som skoncil v minimalnej 1,3% strate. a motal som sa tu po izbe, nepokojom, cize nieco co sa mi tento a mozno ani v minuly rok uz nestalo. Hlava je piča, asi si vsugerovala ze tie desiatky percent uz musia byt kazdy tyzden. Hoci toto som si vedome nemyslel ani sekundu, lebo to je nezmysel. a predsa to tam kurva niekde bolo! Smiesnu stratu precenit, a napadne ma toto. Tak som si dal jedno citronove pivo a do tretej rana som si cital Talebove cierne vtaky, aby som si raz a navzdy vtrieskal do tekvice, ze tieto veci prekvapko nie je, a do hlavy si kokotiny takehoto razenia pustat nemam. A ak tam su, rozpoznat to co najrychlejsie, a presvedcit ,,seba sameho" ze to je nezmysel...