dneska nic zázračnýho ale kurzy jsou přestřelený takže to hraju
Azarenka 2,89 pin 40%
cibulkova 3,7 pin 40%
na zítra Bartoli 3,65 pin 48%
Printable View
dneska nic zázračnýho ale kurzy jsou přestřelený takže to hraju
Azarenka 2,89 pin 40%
cibulkova 3,7 pin 40%
na zítra Bartoli 3,65 pin 48%
taky davam Bartoli, kurz jsem ale stihl uz jen 3.
Azarenka 2,89 pin 40% 6:3 2:4 RET voidCitace:
Azarenka 2,89 pin 40%
cibulkova 3,7 pin 40%
cibulkova 3,7 pin 40% 2:6 2:6 KO
Bartoli 40% 3,63 pin
Hsieh/Peng 20% 6,0 dimes
Llagostera/Martinez Sanchez 50% 2,6 dimes
Kubot/Marach 40% 2,85 dimes
Verdasco/Lopez 50% 2,25 dims
tu Hsieh/Peng ma bwin za 7,15 dokonce. s dovolenim opisu Kubot/Marach 2.93 a k tomu mam Bartoli za 3.2.
GL
Bartoli je jasná to se hrát musí a sledoval jsem dubl Peng/hsieh a hráli v posledním zápase fakt dobře,ovšem W+W podávají trochu líp než Ruano Pascual ale za zvážení to určitě stojí
tak jsem prošel všechny ty dubly a hodnotu maji asi všechny dvojky ale nějak se mě to nelíbí,nechal jsem se zlákat jen náhlou změnou kurzu na bwin
lopez /Verdasco 2,73 50% to sem si dát musel zbytek nechám na livko
Bartoli koCitace:
Původně odeslal sklenar
skoda. tesne prehry.
26.1. -2,15
celkovo +10,15
v zatemneni mysli jsem vcera nevsadil Roddicka, tak to zkusim po ranu dohnat na Dokic @ 4.05.
jinac Bartoli KO, Kubot/Marach OK.
Přátelé už mě to trochu začíná sráti,když dám kombík ze 6 zápasů a jediný dvě chyby jsou ty sola co sem sem napsal :shock: Jinak kdo jste koukal na bartoli od 4 gamu bylo jasný že prohraje,proti takovým vzájemným bilancím se prostě nesází,Zvonka hrála skvěle,ale Bartoli byla poloviční proti minulemu zápasu.Černý můry byli už na lopatkách prohrávali 1:3* ve třetím,Venus byla hotová ale serena to ustála a strhla ji a otočili to,ten tip na šikmoočky byl v tom kurzu určitě dobrej sklenari !
me taky, myslim ze Dokic klidne mohla Safinu porazit. nevideli jste to nekdo, ja sledoval jen livescore z prace ...
Chlapci co si myslite o Simon, proti Nadalovi sanci aspon uhrat Set? nebo skonci jako loni na rakete Nadala zcela hladce?
nevedel som ze sikmooke mali 31 v tretom. Aj spanelky ak osom pozeral hrali vyse 3 hodiny. nic no.
Skusim pre mna fifty fifty zapas Safina-Zvonereva. Bookies ale teraz chapem. Posledne zapasy vyhrala Vera.
Safina 50% 2,56 pin
ja zkusil Simona cistou dvojcicku, jenom lehce na BWinu za 6,85. at mam co sledovat :)
Simon ted tesne pred zapasem na BF a Lad za 8.
Sice blouzním v horečkách,ale zdálo se mi Dementieva 2:0 na sety 3,2 eurobet 50%
Dechy/Santangelo 3,28 45% bwin
Kubot/marach 3,2 5d 45%
všechno ko ,zalejzám zpět do postele.Serena to zas vyhraje celý :(
Safina okCitace:
Původně odeslal sklenar
29.1. +1.56
celkovo AO +11,71
lezim horuckovou v posteli. na sledovacku skusim.
Will R. Federer Win 3-0?
8. No 1.990
Federer 30 koCitace:
Původně odeslal sklenar
Celkovo 10,71j
naposled 3 KO, Blake OKCitace:
Původně odeslal herba
-2,2, ceklem +7,18
a dnes :notworthy: Verdasco winner AO 16
tak ja uz s AO letos koncim, zavrsil jsem to s bilanci +4,93 units, nic moc ale vsechno v plusu je dobry.
bylo mi cti s Vama sazet :) zdejsi tenisova sekce ma neco do sebe ... :thumbup:
závěrečnej z AO
Bhup/Know 3,85 40%
to taky musim skusit
Bhupathi/Knowles 40% 3,87 pin
Finale je tezky a ja si myslim, ze sance jsou naprosto vyrovnany, tak z toho plyne ze kurz na Nadala 2,44 BF by se dat mel. Nemyslim si ze Fedex je lepsi, tak spatne jak hral 2 sety s Berdou jsem ho dlouho hrat nevidel. Semifinale mel sice v pohode, ale Nadal s Verdascem byl letos snad nejlepsi tenis v Australii. Navic vzajemne zapasy loni byly pro Nadala tak si myslim, ze na tom bude psychicky lip a sance vidim 50-50
jj je to nepředvídatelný jestli Roger zas odpadne psychicky nebo Nadal kvuli unavě.
Knowles se musel zhroutit zrovna když podává na 6:6 v 2 setu,ještě že už to končí :(
Hm, vidím to stejně, vážně uvažuju o tom zahrát Nadala za 2,44 a pojistku na vklad dát hcp Federer - 5,5 za kurs 3,1 BF pro případ, že by Nadal opravdu odpadl kvůli únavě, pokud to bude jen trochu vyrovnaný, tak to půjde v pohodě jistit...Citace:
Původně odeslal Frantisek
Myslim ze Nadal to fyzicky zvladne, snad nikdy jsem ho nevidel prohrat kvuli unave, navic oba za cely turnaj toho odehrali zhruba stejne a vic jak den volna by mel stacit. Bude to zase vyrovnana bitva, ale jak dopadne to nikdo asi neodhadne, me jen ten kurz na Nadala prijde nesmyslne vysokej.
Ja ho prave kvuli unave prohrat videl, kde to bylo uz si nevzpomenu, byla to hala, hral tenkrat silenej match v sobotu semi tusim s Moyou, kdy otacel prohranej zapas, taky na krev a dalsi den dostal strasnou latu od Youzhnyho... a tam to bylo evidentni, ze proste nestihl zregenerovat... nicmene me se to taky libi ta sazka na Nadala, akorat si dam i ten hcp-5.5 v kursu 3 na Feda, to mi prijde nadhodnocenej kurs na to, ze u tri vitenejch vyhrat o 6 neni zadna zvlastnost..Citace:
Původně odeslal hujerOZ
31.1. -1jCitace:
Původně odeslal sklenar
celkovo 9,71j