a pozor je to tu... 16 bodu za 2.5 minuty...
Printable View
a pozor je to tu... 16 bodu za 2.5 minuty...
jo jinak v ramci neuspesneho experimentu PHI ML 2.89 0.5 units
Držím palce at to dopadne,dalas už je asi velmi nepravděpodobnej,jdu spát GN
Hmm SEA under na 4Q je v cudu, nechapu co hrajou kdyz je to o 30 bodu...
ANO, nejsem prekvapen ze muj UNDER 49 prohral o bod jako VZDY.
vys.at se na takový sázení za tyhle kurzy,jak to není přes 2,5 stojí to za prd :twisted: :(
hehe, ale tady jiny kurzy nejsou... :-( njn u tenisu je to jiny kafe... ;-)
Proste mas neuveritelnou smulu v poslednich dnech... Ja tomu hovno rozumim oproti tobe a mam ted zase neuveritelny stesti... Tak aspon ten under na 2H vysel i kdyz je to slaba naplast...Citace:
Původně odeslal Orbital
ja mel UNDER na pulku za 1 a 1/2 jednotky a tohle bylo jen 1/2 jednotky ale je to neuveritelny kolik proher je tech nejtesnejsich.
Nastesti vysel Morehead +8 pravdepodobne, jednotka..
a v tom je ten pruser právě,tady ten hcp si moc dobře rozmyslej a když se o něco spletou z tohodle kurzu dlouhodobě těžko něco vytěžíš,ale když na favorita v tenise vypíšou někdy kurz kolem 3 tam je to pak se ziskem jiný,njn život jde dál,mějte se a GL při tom zbytku co ještě hrajete
dobrou dobrou, mas jiste pravdu, tak zas jindy to budou vitezstvi, jen to proste ukazuje jak je kazdej pulbodik dulezitej
jiank BOS/UTA U 103.5 a DEN ML 0.5 oboje
GN du taky spat, dneska vybornej den pro me...
ja se jeste podivam, jak Utah zaspi aby vzapeti rozstrilel Boston i muj under a taky jak konecne Denver dostane na prdel. Phi mi dela radsot, protoze uz dali jeden bod ve 4/4...
Taky jsem v plusu, ale je to cely nejaky divny.
vyborne takze DEN/DAL prohral diky naprosto nesmyslny trojce v zaveru, resp 10 bodum v romezi 60 sec na konci... 210 bodu, myslite ze jsem prekvapen?