vsak taky s adminem vime proc to sem pisem :D :cry: :cwm10:Citace:
Jinak jen něco mimo téma. Fakt mě pobavila hláška u mýho nicku :D Horší je, že už je to skoro pravda, protože jí začíná dost vytáčet, že trávim každou volnou chvilku u kompa :(
Printable View
vsak taky s adminem vime proc to sem pisem :D :cry: :cwm10:Citace:
Jinak jen něco mimo téma. Fakt mě pobavila hláška u mýho nicku :D Horší je, že už je to skoro pravda, protože jí začíná dost vytáčet, že trávim každou volnou chvilku u kompa :(
Orbi:beru do brazilie bych ale radši :)
Varovat je? To ani náhodou ,pokud vyhraje ferrero tb tak se začne hrát za chvíli,ale u expektu tohle moc nevychází mě se to nikdy u nich nepovedlo takže kdo chcete můžete zkusit štěstí :wink:
Takže je to stejně k ničemu než Ferrero odehraje 3 set tak bude stejně 21 hod takže žádná výhoda :roll: Jedině že by to zabalil má už v nohách taky něco z minuleho týdne
Ferrero skoncil pomerne rychle :D
to jo a mě se to na bf nepodařilo vsadit začal jsem na 3 a pak šel dolu až na 2,1 a vždycky mě to někdo sebral :x no uvidíme možná první set na tom expektu by se zkusit dal :D
To jo, ale to by sakra museli začít hrát :(Citace:
Původně odeslal Frantisek
Jakoby to slyšeli :lol:
Akorát že to okamžitě expekt stáhnul, takže zbytečný vzrušení :x
Myslel jsem si to expekt má spoustu chyb ale vždycky to stahnou a ještě nikdy mě to nevyplatili když jsem to dřív zkoušel.Bet 365,bwin,dimes ty na to často nepřijdou ale expekt to jsou ku.vy na tohle
Brý ráno.
Gratulace k Harfieldovi. František je prostě lišák a u sázení myslí. Takhle to přesně odhadnout to se musí umět.
Jo, a nemohl ten posun kurzů být i v souvislosti s tímto fórem???
Jen se ptám, ne že bych něco věděl.
ne jeste nejsme tak znami :DCitace:
Původně odeslal Hombre
ten post precetl predemnou jen jeden clovek, a sazel jsem okamzite v ty minute