co sem si to precet, nemuzu se prestat chechtat, ovsem v IND opravdu prestali, potrebujem zaklad na palubovkuCitace:
Původně odeslal LadyMaster
Printable View
co sem si to precet, nemuzu se prestat chechtat, ovsem v IND opravdu prestali, potrebujem zaklad na palubovkuCitace:
No me to moc k smichu vcera neprislo... ;-))
No tak MIL/IND tesny, je tam ta stovecka 27sec pred koncem.... :-)
tam uz je to automaticky...Citace:
a tady si prihreju polivcicku:
:spam1:Citace:
Původně odeslal Orbital
Este k tomu overtime... to me moc netesi, potrebuju aby MIL pokrylo spread... ;-(
no ze by se OT prohravalo o 7 ... to nebyva obvykle...
:glasses11: orbi díky za over NJ,od tebe co jsem dal snad ještě nikdy neupadlo,no máš to v oku :wink:
Jinak ted jsem se rozesmál na kurzem na Hantuchovou nemám sílu už to rozepisovat ale 5,4 nebo kolik má 10 bet se snad posr..i :lol: Hantuchová přežila vlastní smrt s Kirilenko která ji honila jak mohla což Daniela nesnáší.Unavená mauresmo proti zlaté ruce šialenej slovenky se svým stylem na ni horko těžko něco vymejšlí a jejich zápasy jsou vždy 50/50 Vzájemné vyrovnané a herní styly přesně pro Danielu. Vsázím to ještě ted protože ráno to asi prospím a opět radši tam kde vyplácí skreč.mauresmo když nebude zvládat to může myslím zabalit.
diky za tip...lec 10bet ... tam se neodvazuju a jinde nevidim, 5 dimes nema vubec zadnej tenis nebo co?
HOU!!
nejaky over si vyberme
už je to vypsaný skoro všude pin by měli taky mít,ale jak říkám ta skreč mě tam moc nevoní,dal jsem na betfair ,jdu spát jsem mrtvej GL a GN
ja samozrejme proseru tu sazku over 12.5..minnesotu uz jsem jednou sazel over a skorovali 7 bodu za ctvrtku..boze jak ja toho garnáta nesnasim
Heh MIL presne o 7... Paradoxne se mi to hodi protoze sem tam mel side ;-)
14 ;-))Citace:
Původně odeslal Orbital
BLAHOPREJU k sajdu!
sem myslel ze tu zas budes brecet
jinak mam HOU over 92 0.22 units, melo by to snad byt ok