pro případný tb mám dva ukazatele jeden špatný : na tipování nikdo nehraje Bardinu v podkurzu
jeden dobrý:vsadil to Orbi takže by to mělo dopadnout jak jsme to minule domluvili,že co vsadí to vyjde :)
Printable View
pro případný tb mám dva ukazatele jeden špatný : na tipování nikdo nehraje Bardinu v podkurzu
jeden dobrý:vsadil to Orbi takže by to mělo dopadnout jak jsme to minule domluvili,že co vsadí to vyjde :)
na tipovani to rusku nikdo nehraje, protoze tam jiz znaji tvuj tip ;)
:cry: :lol: to je z hlediska vítězství tipu přitěžující faktor,většinou většina prohrává a ne vyhrává ale ted už je to stejně jedno,snad to doklepe
5-3!!
Pokud to vyjde, tak se asi budou na pinnacle divit, ze vsichni z ceska sli do outsidera. A vzhledem k Frantiskovym kvalitam to nebude naposledy. Kdyby to nevyslo, tak jsme se dobre pobavili. :P
a hovno 3:6 miluju asiaty pro jejich smysl pro humor :lol:
:cry: :cry: více než ta prohra mě dostalo to livko :lol:
co to je..livko 5-3 a ted 3-6??Citace:
Původně odeslal Orbital
sory :twisted: :twisted: :twisted:
smarjapano
mel sem si delat screenshoty z toho livka, vytisknout je a zadavit s tim prvniho inda co potkam
diky frantisku, jako vzdy 50:50 je 50:50
Já viděl 6-3 a hup a 3-6... Tomu říkám změna nálady v sekundě... :P
vlna skončila škoda :roll:
nebyl jsi sam, ale moje nalada se da charakterizovat trosku jinak,Citace:
Původně odeslal Karvinier
Frantisku.. znovu.. velmi pekny to bylo
myslim ze vlna neskoncila, patrne kazdej nahodnej vzorek tvych tipu ma pozitivni EV
dobrou noc vsem
Opět krásnej tip. ?koda ho :cry:
2Karvinier: Hele vim na 100%, že Expekt to rano vypsaný měl. Ale za shit kurz, takže sem to dal taky jinde.
Vlna sice skoncila,ale tip byl opet vynikajici.Ja nikdy tenis nesazel,protoze mu nerozumim a rad se ridim vlastni hlavou,ale pote,co uz nejakou dobu sleduji Frantiskovi tipy,jsem posledni dva tipy jel podle nej a nelituji.A uz se tesim na dalsi Frant.vychytavku.Jen by me zajimalo,kolik let se Franta venuje tenisu,bo ma fakt prehled,jaky se nevidi...