Jak ji tam vždycky Lucie lupne ten backhand po lajně to je bomba :lol:
Printable View
Jak ji tam vždycky Lucie lupne ten backhand po lajně to je bomba :lol:
to je vskutku prekvapivyCitace:
Původně odeslal Hombre
ja zase nesazim, desetitisice jen tak, 800 babek je velmi peknejch zvlast na tenhle kurz / to je moc pekna likvidita, jen tomu rozumet a videt to, taky ji muze koukat prso, nekdo to vidi v TV a uz jen ceka, kdy si toho vsimne i ona a znervozni z toho
mam obcas tentyz problem i s livkem co vypisuji bookies, nekdy se neco zda az moc dobry
Jo, asi to bylo tou kozou venku. A já si toho nevšiml. :roll: :roll: :roll:
Aniiicka Safarova husicky nemas doma :lol:
ja som nestihol dat Safrovu pred zapasom mam len vitazstvo 2. setu za kurz 6.00 :joker:
tuc tuc Safarova
OMG
to je den!
3.2 H-H
Lusí Safarrova naprosto dokonalá hra :lol:
Co naka buchta...
Frantisek naprosto dokonalej tip !
Takže ted live petrovou a dotlačit ty švícarský psychouše 8) :lol:
Petrova vylezla na 2.27, nevim diky tobe co s penezma, tak jsem ji dal tez. Dochazi mi baterka, jsem kdesi na vysocine, dotlacte to ke zdaru.
Jo pán je na výletě :lol: Uvidíme počkám jak začnou a pak vsadím
Františku ty jsi si teda tu bilanci nepokazil. Ty jsi si ji úplně pos.... :D :D :DCitace:
Původně odeslal Frantisek
boze to je drama, ja sem tak ospalej.... jestli to ted projede budu dvakrat nasxxxx
Frantisku nemohu zde nalezt toho klanejiciho se smajla, ale nejen zes me (a kazdemu kdo neni uplny debil aby zde nedokazal obslehnout tip) vydelal nadherny love, ale taky se muzu konecne vyspat. :occasion9:
Orbi tak GN,já se válím taky v posteli pořád s tou chřipkou asi se toho do leta nezbavím,ale když petrova udělala ten super lob v tb kterej měl výšku tak 2 metry už jsem pomalu vstával že pojistím,ale pak jsem se přesvědčil že ne.Celej zápas to vypadalo na Petrovou tak jsem nevyměknul :lol:
Hombre:no nějak se to pro dnešek nepovedlo,tu bilanci myslím,ale švícaři pokazili krásnej kombík škoda :roll:
Jo, koukám, že švícaři konečně dokázali prolomit tvůj tip.
Nepřál jsem ti to, ale jsem nějak klidnější, že taky uděláš chybu.
Ne, žertuji. Fakt škoda té čtyrhry, jestli v tom kobíku byla Lucka a Dulko, tak byl opravdu moc krásný.
A uzdrav se. Vždy? už ležíš od začátku AO jestli se nemýlím.