Tak třeba: Atl Madrid vítěz Primera division. 30 Unibet, 29 lay.
Sice to chvilku potrvá, než to doběhne ... ale vždyť za chvíli jsou Vánoce, pak hned sněženky, jaro ... a šup, najednou je začátek léta a konec ligy. :)
Printable View
prokrista ja myslel ze layujes ten kurz s nulovym zikem po zapocteni komise, jeste vetsi b n j c, fakt sorry
pokud nezvladnes ani tohle, jdi prosim pracovat do tesca, na unibetu ti za den najdu desitky arbu a pokud jde jen o to vytahnout bonus a nezvladas to, tak je to duvod k zamysleni
a zaverem je
TVOJE ZKURVENA NEHORAZNA LENOST za kterou bych te utopil v hajzlu
co si ty zmrde vubec dovolujes po tydnu "sazeni" nekoho, shodou okolnosti me, bombardovat PMkama sracko hnusna lina... myslis ze mam naladu, chut, cas, energii resit tvuj kokotizmus a jeste te v nem podporovat?
jestli nechces zbytek zivota doufat v to, ze spolecnost bude tak bohata jak je, abys mohl vyzirat popelnice, tak si koukni sednout k tomu zasranymu monitoru a cum do nej a neposilej mi furt novy PMka...jestli je neco jisty, tak jsou to gravitacni zakony a ze od tebe uz neprectu nikdy nic (a dost mozna diky tobe neprectu nekdy neco nutnyho, co by nekomu, kdo se fakt snazi, mohlo pomoct, protoze z tech PMek zkurvencu uz mam hruzu)
S tim se mi srat nechce. Prachy mi stejnak nevratijou a napsal sem to uz sem. Ale zkazili mi chut dal arbovat, skrz ty skurveny arby sem tam prohral prachy kdyz sem spatne vsadil protisazku a ten bonus mi nakonec ukradli. Nez se srat s arbama ma vetsi value skladat krabice v tescu, aspon se u teho tolik nenaseres :-D
:D uklidni se ty šuline jeden, ja sem ti zadny dalsi PMka neposlal jen 2 tak co tu meleš o bombardovani ? Jinak ostatnim diky za radu, jako zacatecnikovi mi to pomohlo uz to docela zacinam chapat :-) a ty orbitale ty si byl kurevsky sikanovane decko a ted se vozis po novaccich pres internet ty zasrany hrdino, rict mi tohle do oči tak tě vystřelim z bot a už bys tak chytry nebyl :-) seru na tebe i na tvoje forum , dej mi ban , strc si banan do prdele a tahni uklizet do tesca, ostatne to jsou dve veci ktere tady porad opakujes dokola a vypada ze bys je moc rad zkusil. zacni se chovat normalne ,nez ti nekdo rozbije rypak. čest
ty vole, z tebe proste nechapu overcome :-D :D
nashle s pristi identitou blumo
aspon uz ale budes vedet, ze nemas zacinat se zkurvenym PMkem, protoze ti odepisu opet to samy
pro poradek ty PMka jsou 4 plus jedno navic od tvyho ghosta nebo se tech magoru fakt rodi cim dal vic
ban sis dal sam
Az utopis ty love protoze si neumis spocitat komisi tak se sem vratis jak bumerang s otazkou typu "do piceee co mam delat vsechno je to na unibetu", a budto si budes za a.) sypat popel na hlavu za to jaky ses hovado, a nebo za b.) zustanes porad stejny hovado (coz doufam ze ne).
no tady urcite uz psat nebudu to bud klidny protoze na vas jebu , klasicka povaha vyjebanych cechu a slovaku...najdou se jen vyjimky... nasrat na vas pidaras