Původně odeslal
AC_28
a aby som nebol len offtopic a srandicky. Uprimne si myslim, je na Orbim, rozhodnut na co bude mat chut cas a nervy ohladne mladej. Verit jej nemoze, kontrolovat ju bude musiet, a ked jej chce dat este aj moralnu priucku - na to treba mat cas, trpezlivost a hlavne byt psychicky v pohode. Nemyslim si, ze si by po hocijakom prehovoreni vstupila do duse, skor svoju energiu sustredi na to, aby prisla na sposob ako jej na to Orbi najblizsie nepride. No a kedze to vyzera na to, ze Orbi bude mat ine veci na praci, spustu inych starosti, a navyse bude v cechach - v tomto zmysle sa s nou treba aj rozlucit. Hrat fair, aj ked ona podraza. Myslim si, ze toto by bola asi pre nu najvacsia priucka, a ovela vychovnejsia ako nejake tahanie za nos... Ja som mal takych podriadenych - nedal som na nich dopustit, aj ked som vedel, ze obcas trosku odrbkavaju v detailoch, tak v konecnom dosledku bolo vzdy vsetko OK, a bolo na nich spolahnutie. No a ked som bol s jednym na pivo, mi tak hovori - Roman, my ta obcas aj trosku oblafneme... A ja mu na to, jozefe, ja to velmi dobre viem. No a tento dokoncil vetu - ale nie s takou radostou ako keby si bol na nas kurva :D :D :D Ja nechcem byt tuna za svatuskara ako nikdy neklamat a tak. ale neklamem tam, kde mi to nic neprinesie, a ak klamat - nech su to len take milosrdne lzi. Lebo aj take je treba - ked tvrdou pravdou do oci rovnako nic neziskam.