je rok 2012, co bys cekal... videls navrat do budocnosti a obavy profesora, co se stane, kdyz Marty 1984 potka Martyho 1957 :D
Printable View
Neresis hru na symboly a Lonsdale se ti nahodou zhmotnilo ve skrini ze. To je asi jakobych ja rikal, ze ta zluta A8ma v prodlouzeny verzi, kterou jsem si chtel koupit ze zacatku sazeni, se mi jen tak pripletla pod ruku, ale jel jsem si koupit Hyundai accent z druhy ruky a rekl jsem si proc ne...
Neresis hru na symboly, ale strasne moc si vsimas, jak si tvejch symbolu vsimaji jak cikani, tak skinove.
Prokrista... wake up. Vsichni tohle se sebou hrajem :D
Na Orbitala neslysim, o Orbitalovi se bavime doma ve treti osobe.
Do Ceska bohuzel naprimo nic neleta. Zato kdyz jsem byl naposled na koncertu Prodigy v hale Z, tak tam to letalo. Nejakej fetak tam skocil z ochozu mezi lidi na beton a KO.
Vsak som pisal aj Schwechat.Citace:
Do Ceska bohuzel naprimo nic neleta
Pripadne teda do Prahy, vsetky prilety Air France z Pariza (ktore navazuju na prilety z Brazil do Paris). A mame ho, neunikne ... :-)
To tricko je hezke, ale urcite dodrzi zelenou barvu.
http://www.youtube.com/watch?v=AbUSeZwGvgg
Tady je CRo proslavenej antifasisticko-fasistickej klip, ktery moudra rada z Ceskeho Rozhlasu zakazala kvuli propagaci fasismu, to triko mi ho pripomnelo a taky to ukazalo na tu absurditu/povahu symbolu a vse co je obklopuje. Proste symboly takove jsou a nelze tomu uniknout. Svastika neni "jen kus hadru" a neni to synonymum pro vrazdu. Symboly nelze uchopit primitivni binarni racionalitou.
Tak jako v tom klipu by nejak jiste vypadal sraz sazkar.net, kterej nikdy nebude.
A nehráli zrovna tohle, když skočil???:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ncaNlxvTFzg
To vubec neznam..take me to the hospital, to je neco novyho ne... Prodigy-Experience byla moje prvni kazeta z Polska nekdy v roce 1991... kurva 21 let, to me po...
No a to mi ted este nabidl srovanvac cen letenku pres USA, ale bojim se ze me tam zavrou tak to muzete vynechat.
SpecialTip: Zprávy » Pinnacle Sports a Specialtip = 2.000 Kč + oblečení zdarma
nema nekdo zkusenost s temato strankama? To jako by pinna dala bonus 2k a tricko s kosily?..Teda asi bych se zaregistroval jen kvuli tomu tricku a kosily :D ...ale nejak tomu neverim
ehm...dekuji za odkaz... uz nevim na co bych ti zmenil nick :D
jinak o specialtipu se tu psalo pred lety dost, uz to zda se zapichli
jak sou dule na sazkari ty odkazy na sterna, hokej atd...tak jednou se tam stejne objevi aji novinky :D
hele bez jim napsat esli se sazkarem nevymenej link, pak klidne
kvalita je na sazkarove strane, tak by byli blby kdyby do toho nesli
kdyz to zvladnes poslu ti nejaky svy triko i se trenclema