jj, pak tady teda napis, ja este stejne musim dodelat ten bet at home, porad se jich nak nemuzu zbavit :-(
Printable View
jj, pak tady teda napis, ja este stejne musim dodelat ten bet at home, porad se jich nak nemuzu zbavit :-(
No vidieť, že 10Bet moc nemusíte aj mňa obtiahli.
no chlapi tak jak, slofman nieco naznacil ze kradnu ak sa prihlasite z inej ip adresy. ale to predsa nemozu takto, niekedy sa meni aj pevna adresa... slofman prip. ini ludia napiste. bonus je lakavy :D
Hral jsem tam pred rokem.Bonus protocen,vybery bez problemu.Maji hodne surebetu,protoceni nebylo problem.Jediny problem tam je v obcasnem cancelled sazek.U mne to bylo pred zapasem,coz je jeste ok.Chce to tam nehazet hodne procentove surebety a bude vsechno ok.
Nejake nove info o 10bet ? Chtel bych se do toho pustit. Hral to nekdo v rozmezi par mesicu ?
po vcerejsim chatu sem vydedukoval tohle.......vlozis 12 000,-....vsadis 12 000,- s kursem 1.6...nesmis asie a O/U.....pripisou 6000,-......celkem odehrat 144 000,- pred vyberem.....ale jsou tam podminky v cestine...me slo spis jen o to kdy mi bude pripsan bonus a to sem snad pochopil sprvne ze po 1x odehrani vkladu.....rozhoduji se jestli ano nebo ne
ja ted taham z 10 bet bonus a livka maji docela v klidu, docela casto se tam objevujou vyssi kurzy nez na BF
sazet muzes ale nebude se pocitat do obratu, lepsi to je prohrat na mini kurzech a vybrat to jinde.
Jaky maji limity na livko? Nerusi sazky i z v livku?
za jak dlouho vám přišly peníze na účet při výběru ? vybíral jsem přes kreditku, píšou tam čas transakce 3-5 dní, dneska je to 6 den a pořád nic. Jestli jim to tak trvá normálně nebo někde nastal problem.
Sazi tam jeste nekdo? Nevite co s nima je. Uz asi 4mesice tam mam zablokovanej ucet po jedne vetsi vyhre. Nikdo se tam semnou nechce bavit a jediny co mi rekli na chatu je, ze je ucet pod zkoumanim managementu. Takze nevim jestli je to jenom jejich vymluva a s penezma se mam rozloucit, nebo je to standartni postup.