Myslíš Fognini a Bremond ne? :wink:Citace:
Včera vklad 12 bodů, Bremond + Lapentti OK, zbytek KO. Výhra 15,18 b.
Takže za včerejšek i celkem +3,18
Printable View
Myslíš Fognini a Bremond ne? :wink:Citace:
Včera vklad 12 bodů, Bremond + Lapentti OK, zbytek KO. Výhra 15,18 b.
Takže za včerejšek i celkem +3,18
11 OK - 12 KO
+5,21 j.
Dokic 2,75 Skybet som dal uz o siedmej rano, a vobec ma netrapi ze to bude hromadak, hrat sa to má..
hrát se to musí ale bude to šílenej vým.d :lol: když to má každej,včera sem to čekal od vaidišové že všechny vykouří,proto sem to nedal.no vychladím si pivo na ten zápas bude to asi pěknej nervák.Doufám že chakvetadze napadne zas nějaká moucha nebo včela nebo co to bylo,jak se tam oháněla :lol: Každopádně střídá slušnou hru s něčím co se nedá nezvat tenisem,dokic to dělá taky ale tý slušný hry je mnohem víc a uderově nebude propadat jako Keothawong.Už se těším
Citace:
Původně odeslal Frantisek
Samo díky za opravu, dneska ve worku celkem fofr :lol:
Dokic 2.65, Santoro 4.85, Mayer 9.50, Cohen-Aloro 4.10, Tipsy 3.0. je to nejaky dobre vypsany asi, dava mi to dost zabrat neco vybrat a z tohohle co sem napsal mam pocit ze to hrozne lamu pres koleno :) tak uvidime.Citace:
Původně odeslal zemedelec
hele zemedelce prohledávám pokoj jestli tu nemám kameru a navíc si mě předběhnul :lol:
Dokic 2,88 55% bwin v noci
Santoro 4,85 bwin 40%
Dechy 2,5 Centrebet 55%
cohen u tý mám otazník zatím nedávám,tam si asi blbě viděl :lol: Ještě počkám až dimes vypíšou dubly
Dneska zkoušim hdc a +/-, kurzy všechno chance. Neni čas to prolejzat, asi byste našli lepší kurzy...a všechno po bodíku :rr:
27.5g:Nalbandian-Y.H.Lu + 1,8
18.5g:Hantuchov-MathJohan + 1,8
18.5g:Ivanovic-Brianti + 1,8
Del Potro-[+8.5 F.Mayer] 2 1,8
Chakvetadze-[+3.5 Dokic] 2 1,8
Safarova-[+2.5 Erakovic] 1 1,8
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: musim k tobe nainstalovat kameru s lepsim rozlisenim, tyhle prekouknuti me pak muzou stat balik :)Citace:
Původně odeslal Frantisek
Haas 1,60 OK
Pavel +11,5 gemu 1,85 KO
Rogerio Dutra Da Silva 1,50 *Iquique KO
herní pauza se na každém z vybraných tenistu projevila trošku jinak :lol:
Lapenty? :D
Tip cislo 4: D. Hrbaty-D. Ferrer tip 1 kurs 2,55 Betfair vklad:3 vysledek 0:3 KO
Jedna se o sazku Lay Ferrer v kursu 1,61
Berdych - Dabul +9,5 1,83 Willhill 70%
Berdych - Dabul over 27,5 1,83 Willhill 70%
Del Potro - F.Mayer over 27,5 1,85 Skybet 65%
dubly
Barois/Garbin 5,5 5 dimes 40%
Almagro/Navaro 2,91 bwin 45%
chlapi, musim říct perfektní tipy, klobouk dolu, trefovat tolik vysokych kurz se hned tak nevidi, ja do tohoto stadia :) jeste nedospěl, hraju přece jen 2-3 zapasy na tiketu v kurzech menšich
na dnes se mi libi:
federer-korolev 2 hcp 9, korolev je strelec, musi riskovat a pokud mu to tam bude jen trosku padat verim ze na rogera 9 gamu udela
djoko-chardy hcp 8, chardy je talent, vybornej servis, bude se zlepsovat, da se zahrat, ze da o 2 esa vic nez djoko (synot)
cilic-tipsa - marin o 3 esa vic nez tipsa
hantuch-johanson - over 18,5 gamu
ostre dvojky do kombi - bolelli, hrbaty, niculescu, pironkova
Toho Pavlas sis podle mě vyhodnotil blbě, měla by být vracečka v kursu 1,0, ne?Citace:
Původně odeslal kiri