Citace:
Je to hodne tezky, ale nikdo na svete nema dost penez nebo libida, aby si moh dovolit prestat makat a nutit se do tech spravejch veci.
Co je definice toho "makat"? Me se treba uz nekolikrat stalo, ze jsem na uplne vybornou myslenku prisel presne v okamziku kdyz jsem "prestal makat". A kdybych neprestal, tak pro nekoho ted mozna programuju stopadesaty eshop s hadry.
Citace:
Jo snazim se delat veci, ve kterych jsem efektivni a pak veci, ktery se muzou hodit do budoucna, protoze to, co je skutecne efektivni se ukaze az casem a obvykle se ukaze ze to,v cem clovek si mysli ze je efektivni je prave dost nedulezity. Takze jista diverzifikace z hlediska efektivnosti v sirsim ramci ma smysl. Jak moc do sirky to clovek ma delat, to je prave to, o cem ma smysl premyslet, proc je soucasti prace piti caje a zirani do prirody nebo pro nekoho to muze byt neco jinyho. Ale temer urcite to neni prodej jednoho nebo par bitcoinu billem gatesem a to je to oc tu jde.
Jasne, souhlas. Muj pohled - prijde mi v pohode, ze Gates mel bitcoin a prodal ho - proc ne, treba si tim nechtel zasirat hlavu, kdo vi.