No vypada to ze dnes proseru vse... ;-(
Printable View
No vypada to ze dnes proseru vse... ;-(
:lol: :lol: :lol: se musím smát nastoupili uplně jiný týmy asi,takový keci jsou nejlepší co jsem napsal :roll:
jiank jeste poznamka, to se netyka jen basketu ale i fotbalu i baseballu, pokud jsou vypisovany bety po 5tym inningu.... proste vezmou zaviraci lajny na zapas a na prvni polocas, protoze ty uz jsou trhem vyzkouseny a predpoklada se ze odpovidaji pravdepodobnostem... na to by nikdo nemel, treba NCAA ma pres 100 zapasu denne... a polocasy jdou najednou
jinak klid aspon pro ty co nemaji 3/4 jako ja, je to o 15 bodu a dallas hodne zpomali v 4/4
Du si cist, nemuzu se na to koukat. Snad kdyz to neuvidim tak vyjde aspon neco... 8)
LOLCitace:
Původně odeslal LadyMaster
no neni kazdej den posviceni
Dirk uz ma 10 reb, takze to by melo byt oki
3/4 je v p....pipni.cz
tak tenhle rozdil 20 bodu je peknej pro under, jen mam starost aby si dirk nesel sednout a uz si nezahral
Orbi, zapni si pls ICQ.
tady jsem udelal velkou chybu s tim underem na 3/4 tak velkym v porovnani na celou pulku, ale to je polocas holt, vsechny cisla se hybou strasne rychle a rozhodovat se musi clovek taky rychle, under ted vypada na 90% dobre, neni duvod hrat rychle ani faulovat, leda by minnesota chtela doma nahonit score..
To sis opravdu nevybral dobře tu čtvrtku škoda :( ,mějte se GN a GL já zas udělal chybu že jsem nevsadil proti Garbin o čemž jsem dlouho uvažoval :shock:
dobrou, dobrou, dokavad jsme v plusu, tak je to ok
Skoda tej Indiany s PHO :shock: . Mohol byt zase full house :D