A to je dovod, preco existuje PC1, PC2 a BF este nie je (a podla vsetkeho ani nebude) najbohatsou firmou na svete.
Znám jednoho sázkaře, který si v UK pronajal kancelář a zřídil server právě z tohoto důvodu jak říká pivo. Prostě i ty milisekundy jsou pro něj důležité. To bylo ale ještě pár měsíců před zavedením PC.
Ja by som to tipoval skor na technicku ako umyselnu zalezitost. Ak by to niekto robil umyselne a prisli by mu na to, tak bruni v base. Ak by to bola akcia s pozehnanim BF, tak by mali taky pruser, ze by to nemuseli rozchodit. Podla mna by prinajlepsom prisli o licenciu. Kludne to moze byt nahovo vyzvarany opticky kabel alebo nieco podobne.
NN , jedna se o neco jineho, tihle lidi sazeli primo na kurtu, a presto je nekdo predbehl o nekolik sekund. Nekdo to proste obchazi, nebo to dela jasnovidec co umi napr. poznat kazdy micek jak dopadne driv nez skonci vymena. Protoze, to se nejedna o jeden pripad za zapas, ale o systematicke sazky po kazdem fifteenu.
Mam prilis malo informacii (technickych aj inych) na to, aby som mohol napisat nieco viac nez to, co som napisal. Mozno lepsie je to takto: neviem (aspon zatial) viac k teme napisat