sazkabet je nova SK?? :toothy8::thumbright:
Politiku nesleduji, ale ani v jednom bych hodnotu nevidel.
Printable View
sazkabet je nova SK?? :toothy8::thumbright:
Politiku nesleduji, ale ani v jednom bych hodnotu nevidel.
sazkabet jsou nový stránky Sazky.....
já to vidím tak, že jeden z nich to bude.....a v tom je ta hodnota
můžeš dát na oba, a něco málo z toho bude nakonec mít.....
ale je to věc názoru, někdo v tom hodnotu nevidí, protože zisk je malej, a peníze tam budou ležet 5 měsíců.....
Ale to, že by to vyhrál někdo jinej, je z pohledu dnešního dne vyloučeno. Je pravda, že se něco může zvrtnout.....šance na to bych viděl tak na 1%......opět jde jen o můj subjetivní a zaujatý názor
podle mě je to v zásadě arb
Uz jen prave to, ze tam love budou lezet 5 mesicu nema hodnotu.
Sazka se strašně zkazila.
Českou ligu - chci za 5000 - vezmou za 500. Anglická to samé. Kvitová taky.
Nejsem tam ani nijak zásadně v plusu a hrál jsem tam jen tyhle věci.
Společně s Chancí jsou aktuálně nejhorší v CZ. :(
sazkabet :D
no to mi prijde dost sileny, ze implikovany odds toho any other outcome maji value...ten tvuj arb mi prijde kurevsky deravej, i kdybych mel pocitat s tim, ze zemana jebne mrtvice
Aj ked som slovak a do CR politiky sa nevyznam, ale myslim ze ten kurz 8 na toho japonca ziadnu value nema, predsa len je to cudzinec a tych prvovolicov dementnych tolko neni... A neverim ze by obycajny cech volil japonca...
franze na hrad!
ten typek s potetovanym curakem nema nejmensi sancu, spis zacina byt value na tom okamurovi, on neni uplny debil, v palici neco ma, ale jeho problem je ten, ze je polovicni japonec no... jinak jako docela prdel ti kandidati: zid, japonec, potetovanec dobra sebranka tam je :-D
okamura je naprostej dement a serif ma 2 dny ban
sorry, ale pokud nekdo neprecte okamuru + vsechny ostatni politiky a jeho/jejich hovna, tak proste nemuze existovat se mnou na jednom foru
nejde donekonecna diskutovat o tom, jestli 5 je vetsi nez nula nebo ne... sorry na to nemam
:D chudak serif :)
žižek nikdy nekandidoval na prezidenta???
jisteze ano
co jsem pochopil, tak to bere jako debilitu svyho mladi
nevim nakolik mu to mam verit, ale verim lidem, dokud to absolutne neposerou - u okamury neni co resit - mozna za 20 let az zacne psat, jakej byl v roce 2012 pozer a kokot - bude situace jina; zizekovi nemam momentalne jak dokazat nekonzistenci
kazdopadne Zizek, kdyby byl zvolenej, tak dopadl PRESNE jako Havel; neni divu, ze se Havlem - svym kvantovym dvojnikem - tolik zaobiral a desil se jeho osudu
momentalne, dokud to neposere, je Zizek samozrejme predstavitelem rozumnyho proudu, kterej apeluje na to, aby hlavne jakejkoliv protest NEformuloval politicky pozadavky, protoze to je vzdycky konec zmen a zacatek politiky - jedina efemerni sance jak neco menit je drzet se mimo politiku a komunikace s konkretnima lidma, kteri nejsou promeneny v masu; jakmile zacnes mluvit k "volici/volicum", tak bys pro blaho zeme udelal lip, kdyby sis strcil jezka z klece do prdele a pesti zacal zatloukat hrebiky do betonu
nemusis mi tady nahravat na smece, ale dik no...
já rád nahrávám na smeče, protože i smeč jde zkurvit ...
like pro tebe!
Co 90,00 na Vladimíra Dlouhého? Jako konzervativní kandidát mi nepřijde špatný, z nestranických snad asi i nejlepší. A rudou knížku měl i Fischer a vlastně i Zeman, ten ale tam šel kolem Pražského jara, takže "to se tak nepočítá".
Já mu to tam hodím.
asi to ma value, ale nelibi se mi to (a to nemyslim toho curako zmrda), proste lidi samozrejme zvolej komouse, ale ne tak slizkyho, z kteryho karierismus caka na sto honu
Sice věřím je těm průzkumům, co jsem sám zfalšoval, ale tyhle manipulace veřejný mínění spoluutvářej. Takže nějakej účinnek to má a mít bude.
Švejnarovo odstoupení nahrálo Fischerovi, protestní hlasy sbírá Franz - iDNES.cz
Dlouhého vidím jako nejhorší možnost a s trochou perverzity taky nejreálnější, už tím, kdo za ním stojí. Myslím si, že tam je docela šance, aby se dostal do 2. kola a tam už by s tím šlo dál pracovat (s tou sázkou na něj teď podanou). Prostě jestli to tady jde do sraček, tak se k tomu nejlépe hodí výhra Dlouhého. Navíc to má tu výhodu, že ten momentální kurz může zaplatit i počáteční výdaje za emigraci v případě výhry. :)
Příští český prezident? Lidé sázejí nejvíce na Jana Fischera | Týden.cz
Jinak já mám vsazeného jen Fishera zatím - v těch mých tikajících akovkách. :) Hedgeovat to Zemanem zatím nebudu.
Podle výsledků senátních voleb je určitě Okamura v kurzu 60 hodnotná sázka. Fair kurz bude podle mě tak 10-15.
to je jasny ze ted vyhraje, kdy to je snad jedina ve, kde sem otevrene priznal, ze to byla kokotina
ted rekl, ze vlast ho potrebuje... zcela neocekavane, ze ;)
Dle mého názoru, je Okamura jen dalši vypočitavý podnikavec....rozhodně žádný spasitel, jak si někdo myslí.
neco jineho si na tomhle foru mysli mozna tak serif; k value kurzu to nema souvstaznost zadnou; ja si taky myslim, ze vsichni profesionalni sportovci jsou kokoti, divaci 2x takovi a rekreacni sazkari 10x takovi a nebrani mi to v sazeni, byt je to ponekud perverzni
Tos k temu cos vcil napsal orbi bych ti aj neco rekl, ale zase nechcu ban, tak ti ty perverze vyvracet nebudu :-D
No, já myslim, že volba prezidenta bude zase spíš o tom, kdo jím NEBUDE, než bude....aspoň minule jsem takový pocit měl
njn, tos az nekdy priste :-D
Sorry, ale sledovat nějaké videa, ve kterých onanuje Japonec, fakt nemusím, to je zvrhlost. Známý známeho, známí, mu prodával jako realiťák nějaký byt, ještě, když měl manželku nebo tak něco, při jednání se choval jako ta největší píča na světě, stejně se choval i k manželce, zřejmě flustrace z malého přirození a možná i nějaká psychická porucha v důsledku krize identity, to asi rezultovalo v mesiášský komplex. Nicméně ta jinakost je jeho výhoda, proto ho pouštěli do televize, byl divný a jiný, to je záruka sledovanosti a nějak to lidi přitahuje, proto si dnes každý debil pořizuje tetování a tlustá bába v přechodu si pořizuje melír, lidé si pletou volby s realityshow, všechno tak nějak v realitě končí v jednom velkém h...., ale proč ne, stejně u těch voleb o nic nejde, podobně jako Tokio byl zvolen i za senátora Fisher (buzna s německým pasem, také pracovním v cestovním ruchu). Lidé potřebují iluzi, proto si zvolili samuraje do senátu, ačkoli tohle spojení je taková pitomost, protože tenhel borec nakonec zmasakruje tou svou katánou, která je mimochodem vyrobena někde v šenčenu (Čina), tak akorát to své megaego až narazí na jiného zmrda, či nebude zvolen podruhé, potřetí, počtvrhé.
Jediný recept je stát mimo, mimo systém, mimo realitu, ve svém vlastním pekle života.
Karasi ty jsi zas na mol ze :D jestli pises takovyhle elaboraty v praci tak to bych chtel videt :D jinak souhlas az na...
"Lidé potřebují iluzi"... nepotrebuji, lide CHTEJI iluzi... ale clovek NEPOTREBUJE aby ho nicila nejaka zkurvena iluze; prave to je ta slabost si myslet, ze to potrebujem
a stat mimo se neda, dokonce ani kdyz bys vypad z prace to nejde..jedina sance je to zmenit, ale samozrejme to nejde politicky, ale zcela individualne nakopat tolik prdeli, nakolik sily staci a zacit u ty svy vlastni
Fischer: Vládě s podílem KSČM bych řekl ne, jsou to extremisté - iDNES.cz
tak tohle někdo posral :D
Treba vi co dela. Treba ma nejcerstvejsi štatistiky !!!
Posledni dobou je tu nejak nekulturne, strach z banu se tu vznasi v povetri, posteri jako krysy zalezaji do nor kdyz se objevi velkovezir. A proto jsem se rozhodnul, ze ke kazdemu svemu postu pridam kulturni vlozku v podobe basnicky (povetsinou punkove ci folkove)
Dekuji za pochopeni.
Kopeme se mezi nohy,
rveme pritom bolestí
a zpíváme si o rozkoši.
My jsme totiž vaše deti,
máme v sobe mindrák doby
a to je to co vás desí.
Hej hou zastavte to
Zmítáme se ve spirále
láskyplných pohlazení vašich starostí a péce.
Nedekujem, kašlem na to s jedním velkým práním
nakopat vás všechny do prdele.
Hej hou zastavte to
Alkohol v tom není, přestal jsem v pátek kouřit, takže to bude asi tím. Poslední výlet Fichera není nic jiného než součást kampaně, voliči KSČM ho stejěn vollit nebudou, takže se prostě vymezí a získá tím pravicověji smýšlející voliče ČSSD, papežence, topáky a modré ptáky. Tito uvědomělí voliči pak budou volit bývalého kádra KSČ, který prohlašuje, že KSČM je extrémistická, ale tohle už je na kvantovou mechaniku, komunista, který není komunistou je komunistický nekomunista.