Citace:
ale to nic nemeni na tom, ze v egypte za par mesicu/let z tech 6% krestanu nebo kolik jich tam je, nezbydou skoro zadni a ty smlouvy co majou s izraelem uz taky nebudou dlouho platit. (jestli uz teda neni zrusena, ale to asi ne).A potom mi muzes rikat neco o umirnenych muslimech i kdyz takovy urcite jsou, to sem trosku prehnal... Ten blizky vychod je zajimavy region a bude tam este vetsi bordel nez do ted...
Co je spatnyho na tom kdyz nechcu aby mi ve meste 5x denne vyhravala naka hudba z mesity a abych pri pohledu z okna vedle krasnych vezi kostela nevidel minarety? Chcou tady muslimove bydlet? Klidne, ale at se teda asimilujou. At se naucijou jazyk kterym se mluvi v jejich nove zemi a but muzou chodit do kostela a prijmout jinou viru a nebo at se modlijou doma na kobercu a nikoho stim neotravujou. A v posledni rade nechapu jak by sis to teda predstavoval. Multikulturalismus ani antimultikulturalismus se ti nelibi. Sice se rika: "zlata stredni cesta" ale to kolikrat, jako treba v tomhle pripade nejde. Ja treba do mekky nemuzu ani jit a oni si tady muzou klidne stavet mesity? Kdybych si chtel ja treba v saudske arabii postavit kostel tak me tam ukamenujou.
Je to dost mozny, ze to tak dopadne. Ale proc? Protoze v tech zemich je dost ali-serifu, kteri rikaji, ze nesnasi, jak kazdou nedeli vyzvani kostel. A tihle ali-serifove taky pisou na fora, ze neexistuje umirneny krestan, ale krestan = G.W.Bush anebo je to odpadlik a neverici, v kazdem pripade je to nekdo, kdo chce znicit dilo Allahovo. A ze te zkazy kolem je... Ver tomu ze maji milion vymluv, vcetne toho, ze jim pod okny smrdi v Gaze odpadky, ze za to muzeme my ze zapadu. A svym zpusobem je to pravda... asi tak jako ze za Breivikovo vrazdeni nebo za Mnichov 72 a nasledne akce muzou muslimove.