Pokus o ochcani Betclicku nevysel :o
http://sazeni.idnes.cz/sazkar-okradli-m ... sazeni_pes
Skoda, ze ten clanek vyvolava strach sazet v zahranici a jit radeji do Tipsportu :(
Printable View
Pokus o ochcani Betclicku nevysel :o
http://sazeni.idnes.cz/sazkar-okradli-m ... sazeni_pes
Skoda, ze ten clanek vyvolava strach sazet v zahranici a jit radeji do Tipsportu :(
to je THW
pouzili jsme idnes jako posledni instanci, slo o dost penez, tusil jsem ze by se to mohlo dostat na titulku idnes, takze jsem spokojen, protoze tahle kauza je v zajmu i ceskych sazkovek
dulezity je z nich dostat prachy anebo jim ukazat, ze takhle se chovat nesmeji, to je proste priorita, i kdyz chapu, ze jsme kopali za MF
myslim ze detaily bychom meli resit v uzavreny sekci, ted nevim jestli tam THW ma pristup... na board ale radsi nic moc konkretniho nepsat
No nevim, ja osobne s tim moc nesouhlasim, aby nekdo kdo vsadi kurs 3 na Bryany, dostal tu sazku vyplacenou. Vzdyt takovych chyb vidim u sazkovek aspon 10 behem tydne. A uz by me to nenapadlo vsadit, protoze to delaj amateri. Se jeste divi, ze mu zrusi ucet a nekomunikujou s nim. Vsak to by udelala jakakoliv sazkovka a ja jsem rad, aspon z nich nemuzou tahat prachy amateri, co sazi takovyhle veci..
sebrali mu 350K, ktery na ty bryany vsadil, i kdyz bryani vyhrali
chces rict, ze kdyz vsadis bad line, tak ti muzou ty penize sebrat, at to dopadne jakkoliv?
tohle by si nedovolila ani prumerna sazkovka, zrusit ucet a void ano... horsi sazkovka by si pockala na vysledek zapasu, ale tohle je zlodejina od nich
jo pockej, tak ja povazuju za samozrejme void.. to by me nenapadlo, ze uplne seberou prachy... ikdyz bet365 dela nekdy neco podobneho, ze zmeni sazku, na tu "jak mela byt" a tu pak muzes prohrat... treba ten kurs 3.06 pripsali protihracum...
ano bet365 je dost silena v tomhle
ale ne betclic jsou nejvetsi crooks na svete..jemu sebrali uplne vsechno, zlodejina nejvetsiho kalibru
cislo1 ve francii tusim, doufam ze oddsportal a podobni si toho vsimaji
myslim, ze je to pokrok, jen ted s tim budu mit moc prace nacpat to na vsechny fora a affil fora a znova psat emaily na betclic
tahle kradez se za 15K euro nevyplati, doufam, ze umi pocitat
ja bych tam hlavne zduraznil, ze mu vzali ty prachy, ono tam je plno textu a clovek si pri letmem cteni rekne- dalsi silenec co vsadi hodne vysoky kurz na favorita a mysli, ze mu to musi vyplatit.. a nepocital bych tam tu vyhru...
Takhle to dopada, kdyz chce nekdo krast a je amater. A plati to pro obe strany...
samozrejme, lidi z branze nejsou idnes, budou vedet o co jde; ten clanek neni uplne idealni, protoze to psal novinar, co je univerzalni clovek a ta diskuze pod tim, no ...
:DCitace:
Původně odeslal ondra11
Aha, tohle je uz jina vec, to jsem z toho clanku nepochopil ani ted po nekolikakerem precteni.Citace:
Původně odeslal Orbital
Z tohodle hlediska to neni napsany dobre. Je tam neco o vkladu na zacatku a ze se mu ani tyhle penize nevratili. Ale neni patrne, ze mu sebrali ty vsazeny penize, coz je velky pruser. To se tam melo vypichnout.Citace:
Původně odeslal Rauuul
uvidime, co rekne thw, jestli neco, je to opravdu tak, jak v clanku receno neni
beru to jako dalsi osobni lekci virtualni medialni reality, kde sdeleni je kupodivu pravda: Betclic krade
Me taky zajima, co rekne thw. Me z toho proste vyhazí na stejny urovni jako Betclic. Co me sere je fakt, ze v pripade prohry Bryanu on by byl prvni, ktery by jim psal a zadal o storno sazky. Za tehle konstelace budou platit oba. THW penezma a Betclic reputaci. Nezda se mi to az tak nefer. Asi jsem hajzl.
myslis vyChazi? kdyby bryani prohrali, tak o to by se zadnej badline shooter nehadal
no dalsi lekce...betclic nemuze krast penize z banku, to je jedno z las vegas pravidel... za zaklade posledni sazky nemuzes nekomu sebrat, co vyhral predtim
kdo nikdy nevsadil bad line omg? jasne ze thw vedel, co dela, ale tohle nejde, co kdyby to nekdo kliknul omylem? bad line je problem sazkovky, spatna cena, muzou to voidnout, muzou zavrit ucet, muzou si ty horsi pockat na vysledek a pak voidnout (ale i to je nekoser reseni), ale pokud by tohle bylo dovoleny, tak je gambling uplne v prdeli a tady MUSI zacit fungovat autoregulace
Jen technická, na tom screenu z účtu, na kterém je vidět, že sázkovka mu v jednu chvíli vyhodnotila sázku jako vyhrávající, tak je zajímavý, že to udělala jen v těch akovkách s Murraym, které byly vsazeny víckrát po sobě, ale u solo sázky pouze na Bryany, která je 2x pod tím, už je v tu chvíli uveden kurs 1.0.. Tím nechci vůbec nic zpochybňovat ani to nic nemění na celé věci, jen je to prostě zvláštní...
Tomu bych chtel verit. Ale uprimne - nejde mi to.Citace:
Původně odeslal Orbital
Ja s tim samozrejme souhlasim, ze jde o megasvinarnu - pokud mu nevratili ani puvodni deposit natoz mu jeste sebrali vsazeny penize. Souhlasim s tim, ze tenhle boj je principialne spravny, na druhou stranu mi toho cloveka neni lito.Citace:
Původně odeslal Orbital
Moc nechápu, proč takové obrovské peníze sázel na bad line. U zahraničních SK je přece běžné, že dojde k voidu.
Nicméně to, jak se tahle sázkovka zachovala je neodpustitelné.
bezna praxe bych rekl..... jak psal neon na jinem blogu a spamuCitace:
Původně odeslal ondra11
o bad line sazkach se da rict to samy, ale kdyz se hovno neudrzi, tak je blby kdyz ho nekdo jeste takhle betclicovsky splachneCitace:
Spameri maji zase moto: hod co nejvic hoven na zed, nektere se udrzi :))
Ten clanek je prasarna, po precteni jsem pochopil ze si stezuje, ze mu stornovali sazky, az tady jsem zjistil jak to ve skutecnosti je... Nesazkar nema sanci pochopit (z clanku) o co tady vlastne jde. Jinak je to prasarna, doufam ze BC pozna se krast se nevyplaci
Bohuzel je clanek napsany spatne a skoro nikdo nepochopil hlavni problem... a me nesebrali penize jenom za sazky na Bryany ale jeste vic, vsechno co jsem mel na ucte, proste zablokovali ucet, pak se tak mesic dohadovali a pak prestali komunikovat uplne. Ale i tak me prijde jako podvod, aby nekdo vyplatil normalne sazku a za 5 dni kdyz jsem chtel vybrat nejake penize napsal, ze meli spatne vypsany kurz, s tim jsem se teda jeste nesetkal..
Do sázkovky, která má stejného majitele jako bet-at-home a expekt bych tohle neřekl...
Každopádně, kdyby jsi měl stále problémy s vyplacením, napiš SZ, máme tam pár dobrých konktaktů, tak se s tím dá něco dělat.
Tohle zkoušet byla předem jasná sebevražda, každopádně je to vcelku mazec co si ty SK poslední dobou dovolují. Tady bude hodně záležet co mají přesně v herním řádu, ale BC jsou zatím vcelku velcí amatéři, takže myslím, že to nějak extra ošetřené mít nebudou. Myslím si, ale že můžeš přijít i o část Tvého vkladu, třeba sračky jako Betway tyhle případy řeší jako pokus o podvod a odečítají si nějakou částku jako jejich náklady či co.
Být tebou tak je začnu bombardovat s tím, že pokud nevrátí peníze co jsi tam vložil, že se o brátíš na IBAS a o jejich chování je budeš informovat společně s médii a požadovat odebrání licence, pokud by nereagovali, tak bych se na IBAS obrátil. Myslím, že by Ti hodně pomohli. Většinou, ale stačí IBASem pohrozit a věci to rozhýbe.
vitam na foru Pepane
betclic opravdu nerozhybe uplne neschopny IBAS
vzdyt maji z ostudy kabat! byt na titulce nejcetnejsiho ceskyho deniku je vic nez 100x IBAS, kterej maj sazkovky pod palcem
diky za info o betway, na foru je jeich zastupce, muzes si to s nim vyridit primo
Ten Betclic je ale aktivní, jako affily má i eshopy! shop-nhl.cz/clanek/Vsadte-si-u-BetClic-a-ziskejte-30-slevu-na-svuj-nakup-v-e-shopu
Tak to vypada, kdyz je marketing o parnik pred vsema ostatnima cinnostma. Asi ani moc neresi nejaky stiznosti na SBR, sazkari a podobnych serverech. Ale ze si neodpusti takovou negativni kampan na iDnes to je az zarazejici.
A kolik tedy vyplatili (je to na iDnesu spravne?) a kolik zustalo na ucto po stornovani te ctyrhry? Jinak receno - kolik tedy prakticky zkonfiskovali?Citace:
Původně odeslal THW
pri kurzu 1 by meli porad vyplatit neco pres 450t...
jakkoliv chapu problem thw, fascinuje me na tom pripadu jiny aspekt. zna nekdo nejakou jinou "european mug" sazkovku, ktera bez problemu vezme 600k risk? na tradingu betclicu musi byt brutalni bordel.
Jo, to jsem si říkal hned. To je skoro neuvěřitelný.Citace:
Původně odeslal winncent
nejaky novinky?
psal jsem stiznost na maltu (lga) a pred tydnem me betclic vyplatil pul milionu, takze to dopadlo celkem dobre, i kdyz me jen tak blokovali 7 mesicu penize...
:bounce: takže i sázkovky na maltě nejsou až tak nedotknutelný :wink:
Gratutuluju THW, tohle jsou skvely zpravy, nikdy bych neveril, ze to pres tu Maltu vyjde, casy se asi meni
Taky se pridavam ke gratulaci :thumbleft:
Jeste by me zajimalo kolik dni ubehlo mezi stiznosti u lga a vyplacenim, diky.
poprve jsem psal zhruba pred 3 mesici, za mesic a pul me odpovedeli, ze nenasli na uctu nic spatneho, ale betclic me odblokoval ucet, tak jsem mel mnohem lepsi dukazy a poslal jim to tam a uz si toho konecne vsimli i oni a penize pripsali, ale nikdo me o tom ani neinformoval, musel jsem si vsimnout sam:)
ahoj,
dostal jsem zajímavou nabídku na 100 % bonus a k tomu volnou sázku.
Zaznamenal jsem tady nějakou kritiku Betclicu, ale spíš byla v souvislosti s tím špatným kurzem.
Hrajete tam někdo?
Hele, já tam bral vstupní a pak ještě něco dalšího, ale za drobný a vždycky jsem prohrál, tak jsem nemusel vybírat. Na poslední nabídky, typicky to je 260 Kč už nereaguju. Třeba ale dělám chybu.