OT
prosim hlasujte nebo se vyjadrete sazkar-net/drop-t1829.html
3 hlasy neni moc reprezentativni vzorek
Printable View
OT
prosim hlasujte nebo se vyjadrete sazkar-net/drop-t1829.html
3 hlasy neni moc reprezentativni vzorek
2.řecká Ethnikos Piraeus v Anagennisi Karditsa dnes 16:45 tip-0
na betfairu ještě 1.37....možná najdete lepší
někde vypisovali na 2.4
výsledek 1-1 8)
Dnes byl zajimavy take propad kurzu na 2.skotskou ligu Airdrie-St.Johnstone. Kurz zacinal okolo trech na hosty a sel dolu a dolu az k 1,75.. Bohuzel jsem nemel cas to sem hodit, ale zkusil jsem to a koukam, ze je to 0-4 :D
Že by další na řadě ???
VICENZA -FROSINONE , 16.5.2009 v 16.OO hod. 2.italská fotbalová liga
Propad kurzu na hosty o více než 35 procent dolů, sázkovky už to začaly rušit. Po malém vsazení na tipsportu šel kurz ihned z 1,70 na 1,60... Uvidíme jak to dopadne.. :)
edit: tak dnes už má tipáč 1.45
Tak kurz šel u tipsportu až na 1,40. Ostatní sázkovky tento zápas rušili o 106. Ale nakonec 0-1 :)
I ostatní zápasy v této podivuhodné lize vyšly zajímavě např. Citadela-Parma šel kurz na remízu až někam k 1,70... Vývoj byl 0-2 pak 1-2 a v 74.min. červená pro domácí a přesto záhy vyrovnali na kýžených 2-2 :D atd.. atd..
díky za drop hrál jsem ho stebou jen tak dále.
ITÁLIE: Serie C1/A
Arezzo - Ternana - 0
..kurz na remízu na Betfairu začínal na 1.7, teď se pohybuje kolem 1.3. Zápas už je nejspíš všude staženej z nabídky.
Sambenedettese - Reggiana - 0
..kurz na remízu na Betfairu začínal na 2,42, teď se pohybuje pod 1.9. Například u Unibetu se dá teď ještě vsadit za 2.25 a u Bwin za 1.95.
Ty italský soutěže jsou opravdu zajímavý :D
Arezzo - Ternana - 2:2 OK
Sambenedettese - Reggiana - 0:0 OK
Forza Italia :lol:
Koukal jsem na BETFAIRU na ten 1.zápas a naremízu kurs docela stoupnul viz: http://uk.site.sports.betfair.com//bett ... rrency=EUR
Zajímavé dropy jsou na mistry svých lig,
Inter Milan - Siena
Na Sienu byl na X2 kurz okolo 4.1, poté co bylo jasné, že Milán má titul a nepotřebuje bodovat kurz spadnul někam k 2.8
Mallorca - Barcelona
Totéž jako v Itálii, Barcelona má po prohře Realu jistý titul a kurz na Mallorcu hodně spadnul.
Určitě jste už zaznamenali šílený propad kurzu v italské lize na remízu zápasu Chievo-Bologna.. Mnohé sázkovky už toto stáhli, ale ještě se dají najít kurzy , ikdyž oproti pár dněm dříve už jen okolo 1,50... Já v tomto sice nejedu, ale jen pro zajímavost :D drop je drop
díky moc určitě něco na to naložím jen tak dále. sám skoro žádne dropy nenajdu protože prolejzat betfair zápas po zápasu na to bohužel nemám čas.
Odra - Piast, Polská liga, na plichtu už kurz pod dvě.. Ale už se hraje :-) taky pěk
ný propad
Tedka koukam na 1. italskou Chievo-Bologna kurz na BF na remizu z 2,5 na 1,7 a jeste k tomu je na presny vysledek 0-0 kurz kolem 6, coz jsem jeste snad nevidel. Moc to nechapu, protoze Bologna by se mela snazit vyhrat, aby se zachranila. Ale posledni kola v Italii tyhle plichty vetsinou chodej.
ja mam presny vysledek 1:1,z 6,0 na cca 4,0Citace:
Původně odeslal hujerOZ
ja sem daval na 0:0 a 1:1 pri kurzech 6 a 3.95...HT 0:0 toz uvidime co se jeste stane ve druhe polovine :)
Včera druhá italská ještě lepší - zápas:
Treviso - Ascoli
Hrál jsem jedničku na BF v kurzu 75 :D , remíza končila někde na 1,28 těsně před zápasem....
Chievo-Bologna 0-0 OK :D - proste tyhle plichty v Italii chodej
1.Ukrajinska FL
Tavria Simferopol v Metalurgh Illichivets Mariupol 2
hoste bojuji o zachranu, domacim o nic nejde.
Kurz z 1.9 na 1.3
2:1 :arrow: KO
Stejne tak padaji kurzy na Karpaty Lviv v FC Lviv 2
stejny pripad jako prvni zapas
Kurz z 2.1 na 1.75
3:2 :arrow: KO
Vetsina sazkovek zapasy stahla, vcetne ceskych
EDIT: tak Lvov vylezl zpatky na 2.1
Zaver: Ukrajina neni Italie a zadny vypousteni zapasu se nedeje :roll:
Football: Italy, Serie A 2008/2009
Roma v Torino 1
2009-05-31 15:00 CET (GMT+2.00)
Na AS Roma pada kurz zatim z cca 2,40 na 1,85.
Za zminku jeste stoji Bologna v Catania, v Italii se budou o vikendu dit veci!
Vcera tam byl na AS Rim kurs jeste 2,76 a 8 na plichtu Bologna-Catania
To je zajímavý zápas, mám AS za 2.5 a přemýšlím, zda pojistit (asiati mají +0.5 za 2.1) nebo počkat na livko.Citace:
Původně odeslal schmidt
AS Roma bude rebus - tam muze byt uplne vsechno vcetne toho ze nechaj Torino vyhrat aby se zachranilo. Do toho bych moc nelezl, tam bude určitě záležet i na výsledcích z jiných stadionu i podle toho muze ten zapas skoncit. Na poctivost v Italii se neda moc spolehat, to jsou snad lepsi ty plichty za 1,7
Vidím to podobně, asi to pojistím ještě před zápasem. Už je kurz na Torino +0.5 na 2.35, tak ještě počkám...Citace:
Původně odeslal hujerOZ
Zamknuto.
Dalsi prispevky prosim tematicky do tohoto fora: drop-pokles-kurzu-f60/