Ale porad to je podvod, asi by si nemel sazet na neco ceho se primo ucastnis nebo muzes ovlivnit.Citace:
Původně odeslal kiri
Printable View
Ale porad to je podvod, asi by si nemel sazet na neco ceho se primo ucastnis nebo muzes ovlivnit.Citace:
Původně odeslal kiri
...psal jsem něco jiného ?
viz diskuze, co sem dal odkaz kiriCitace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
v cem je to korupcni? ze se domluvili na tretim kole? to se mohli domluvit na vitezstvi
Promin, ted jsem si to precet jeste jednou a puvodne jsem to asi spatne pochopil.Citace:
Původně odeslal kiri
Je Blesk důvěryhodný zdroj?Citace:
Původně odeslal kiri
Tam berou všichni, takže je to vlastně férovej sport. :D :D :DCitace:
Původně odeslal Djorcaeff
Včera opět Kapr liga a zápas Liberce s Ústím. Asi 50 min před zápasem začal drop na Liberec, Pinnacle cca 45 min před zápasem odstranil zápas z nabídky. Ostatní sázkovky začaly taky. V Asii šla lajna z -1.25 z 1.8 na -1.5 1.31. Živě odmítnul Bet365 zápas nabízet, v Asii jen pár sázkovek (Z velkých ani jedna - IBC, SBO, 3M, ale SingBet myslím měl). Ovšem Kurzy se stále držely kolem 1.3 na výhru Liberce o 2 branky, Over 3.0 byl taktéž za mizerný kurz. V poločase, kdy Liberec vedl pouze 1:0, stále drželi Asiaté lajnu -1.0 1.25 a Over 3.0 goals @1.25.
Zápas skončil 3:0 pro Liberec.
Argumenty, že Ústí stejně hraje bídný fotbal, podle mě nemohou mít vliv na tak velký drop, který se v tak malém trhu jako je česká liga děje.
A teď hlavní otázka, zvonil Haškovi telefon, který dostal s takovou pompou od sázkových kanceláří? :lol:
Druhá otázka je, proč by zvonil, když kurzy našich sázkovek se pohybovaly v rozmezí 1.2 - 1.4 a to ještě započítejte MP. Nevím, jak to bylo s nabídkou handicapu a případného počtu branek. Nicméně jejich risk byl možná srovnatelný s tím, co se večer sázelo např. na Barcelonu nebo Real Madrid.
Ať žije opět česká kapr liga.
a este sme nespomynali rusky futball poslednych tyzdnoch kde favorit po velkych dropoch takmer vzdy otocil z 0-1 :D
Kapitalistický korupční systém drtí nejen pákistánský pozemní hokej :)
Nevím jak z toho ven, protože u nás nenacházejí recept ani proškolení komunističtí kádři.
Bacha na nich ! :)
Minimalne 90 % hracov z toho zoznamu som mal na tikete. Niekolkych aj opakovane.
A potom, ze preco to nevychadza :banghead: :shock:
http://sport.sme.sk/c/6105392/cibulkove ... misia.html
Jj, taky ty co tam sou docela dost sazim... Ale jak moc sou ty informace pravdivy? Btw jak oni to vubec poznajou? Zvlast u tech zenskych by me zajimalo podle ceho to posuzuji....
Podezřelí tenisté - http://m.aktualne.centrum.cz/article.phtml?id=718395
Info budou mit hlavne od Betfair. Poznat, se to da celkem jednoduse. Uz nekolikrat jsem videl, ze hrac prohral prvni set a i po prohre a naslednem breaku v dalsim setu byl na nej kurz nizsi nez na zacatku zapasu. Pak samozrejme nasledoval "zazracny" obrat. Sazkovky typu 365 takove zapasy stahuji z nabidky hned v prubehu 1.setu. Minuly rok ATP moskva bylo toho prikladem tak jsem radsi nesazel a letos take ne. Holt rusaci si chteji taky neco vydelat.
Treba dnes v zapase Chardy v Dolgopolov byl lay 60k euro na dolgopolova pritom ten kurz v kterem to bylo neodpovidal - mel byt nizsi, ale asi aby se uzavrelo vic penez a rychleji tak byl kurz vyssi. Ikdyz Dolgo vyhral podani tak se kurz nehnul a trvalo celkem dlouho nez se cela castka uzavrela. Samozrejme chvili potom Chardy breaknul a vyhral 2-0.
Některá jména tam nejsou překvapivá, no u těch ženských nevím. Francesca Schiavone ta tam je podle mně nevině, ta je spíš případ pro psychiatra než pro protikorupční komisi, Azarenková tam bude za ty její skreče při vedení. naposledy jsem viděl jak skrečla při vedení se Sharapovovou, teď někdy v létě. Tuším, že se jebla raketou do rukynebo tak něco, pak se ještě nějaký game křivila a skrečla, vypadala nešťastně i trenér :) Ve stejném období sem sledoval nějaký prohraný zápas Wozniacké, nevzpomenu si teď s kým, bylo zajímavé, že když zlepšila hru naběhl otec (2x) na takový ten koučink, co je teď povolený, pořval na ní po polsky, hra šla dolů a nakonec prohra.
jj, ale treba radwanska je jasna, protoze nekdy to fakt neni mozny co predvadi. But to fakt prodava nebo je tak labilni... :)
Cibulkova tak 3 roky zpatky,
kdyz pred asi poslednim mickem zapasu,kdyz souperka mela 3 matchbally
Ai Sugiyama def. Dominika Cibulkova 6-7(4) 7-6(5) 5-3 40-0 ret.
Dominika v ten okamzik sla k siti a skrecovala
http://www.tenislive.net/wta/zapas/ai-s ... ford-2008/
to snad asi nie je mozne ,ze by niekto odmietol uplatok v 2.talianskej,za tym musi byt nieco viac Taliansky futbalista odmietol
Bendtnerovi hrozí trest na propagaci sponzora při oslavě gólu | iSport.cz
Pořádnej flastr za propagaci toho irskýho šitu... :-D
brutal - od kupovani si prava na symboly a monopolizace prav na symboly, po to, jaky devky ze sebe lidi delaji kvuli symbolum a prodavaj se jim
tohle nabira obratky jako svin a vysledek bude totalni chaos
Útočník Arsenalu hostující v Sunderlandu se bránil, že z jeho strany nešlo o záměr, že trenýrky nemá kvůli reklamě, ale protože mu nosí štěstí. "Dostal jsem je jako dárek od kamaráda a nosím je jako talisman," vysvětloval Bendtner.
Zdroj: Bendtner za reklamu draze zaplatí a nezahraje si v kvalifikaci s ČR - iDNES.cz
Tak nevim - kecá, nekecá...
Anglii hrozí skandál. Sázel jsem na vlastní zápasy, přiznal fotbalista - iDNES.cz
ten clovek ma asi IQ Kaluzi
Rad by som vedel,ci sa len potrebuje zviditelnit a vytrieskat prachy z interview alebo je za tym aj nieco ine...?
napr .ten le tissier hral za southampton od 1986 do 2002,to sa uz vtedy dalo vsadit 10000libier na taku prilezitost ako je 1.aut,roh apod...a u konzervativnych britskych bookmakerov,alebo je aj ta moznost ,ze bol spojeny s mafiou,ale to samozrejme neprizna
Docela nepříjemný zjištění, že zrovna Norsko. Napsat, že se tak stalo někde na Balkáně nebo v ex-SSSR, tak nad tim človek jen mávne rukou, ale Skandinávii člověk bere za "čistou", i z toho důvodu nabízí množství sázkovek kurzy na tamní 3., 4. i 5. ligu, přestože kvalita tamních souteží není tak dobrá. Samozřejmě, vliv na to má i systém jaro-podzim, díky čemuž tyto sázkovky během okurkového období konec května - začátek července nabízejí závislým fotbalovým sázkařům "útočiště"...
Ne, clovek nebere Skandinavii nebo cokoliv mimo za ciste. To ty si to Fricku porad myslis a budes se nad tim podivovat az do hrobu. Lidska natura a jeji sklon k mene a vice dumyslnym lzim je vsude naprosto stejna, lisi se jen jak se to maskuje. Cim vyspelejsi kultura, tim lepsi masky.
Kriste na nebesich - DOGMA 95 je skandinavska zalezitost. To se jako tamni filmari inspiruji v bananistanech jako je Cesko? Kdepak... temnou esenci sveta je korupce a lez od pocatku veku, smir se s tim, ze neni kam konvergovat navenek. Ze je potreba jit dovnitr sebe.
tak si řikám jestli to bylo čistý :D
UEFA Champions League 2013 - Dinamo Zagreb-Ludogorets Commentary – UEFA.com
http://www.youtube.com/watch?v=mBnTqS8Al_8
loni ta LM s Lyonem a dneska toto
nastavit 8minut není tak obvyklé :-)
Já zase nechápu, co je na tom neobvyklého, prostě typicky zhrzení public bettors (Nic proti neza, myslím to obecně), kteří hromadně nevěřili Dinamu (dle pohybu kurzu i podle analýz na různých tipovacích portálech) a jelikož to nevyšlo, tak zatím prostě něco musí být. K tomu nastavení, nastavovalo se 5 min z toho důvodu, že posledních 20 min hostující hráči více leželi než stáli na nohou, proto těch 5 min no a v nastavení to hosté ještě přihráli, takže ty další necelé 2 minuty rozhodčí správně sečetl.
Kdyby to mělo mít znaky nějaké korupce, tak by tam hlavně musel být nějaký iracionální pohyb na live trhu a ten tam nebyl.
Škoda, že tam není situace, která předcházela rohu, protože tam byl penaltový zákrok na domácího hráče, což kdyby v tom rozhodčí byl opravdu namočen, tak to mohl s lehkým svědomím písknout. Roh byla poslední šance, kdyby nepadl gól, pískal se konec.
Hosté prostě doplatili na své simulování a zdržování času a naopak bych pochválil rozhodčího, který správně zareagoval s nastaveným časem, což začíná být moderní trend např. v anglické lize, kde těch 7 nastavených minut není žádnou raritou.