Co jsem to tak zběžně prošel, tak se s tím potýká každej závislej člověk na této SK všude po světě ...
Printable View
Co jsem to tak zběžně prošel, tak se s tím potýká každej závislej člověk na této SK všude po světě ...
Dear Sir,
We regret you are among the clients currently unable to reach our site.
Pinnacle Sports is experiencing a DOS attack which, unfortunately, are becoming more prevalent events in all technology based industries.
Our IT Department is working diligently to resolve the issue and restore access to the site.
Unfortunately, we do not have an estimate time when the site may be reachable.
Please attempt to access the site and your account later.
We sincerely apologize for the interruption on our service.
Kind regards,
Customer Service Department
Pinnacle Sports
Dik.
Mne zas toto (cas: 14:05). Pytal som sa ich priamo, ci su pod utokom - nepriznali:
Dear Sir,
Our IT department is working to solve the problem, unfortunately we cannot state the exact time when the site will be up again.
We apologize for the inconvenience.
Kind regards,
Customer Service Department
Pinnacle Sports
Problémy pinnacle stále trvají. Vyřešil jsem to tak, že jsem napsal www5.pinnaclesports.com a pak to šlo. S normálním www to nejede. Takže zkoušejte různá čísla po www a půjde to.
Nevim jak vam, ale u me skocilo kratkodove odpojovani (2-5 min ban na konkretni IP adresu) a to presneji od toho DDOS utoku. Aspon k necemu byl DDOS utok uzitecny...
to nedava moc smyslu, jestli uz ted nejsou ty vypadky
buhvi co za tim je, treba ty DDOS utoky byly celou dobu a pinnacle se tim odpojovanim chranil a ted se konecne dohodl s vyderaci
treba ty DDOS ataky delali nasrani sazkari z Francie, kterym pin nedovoluje sazet :)
Zdravim, chci se zeptat, stalo se nekonu v posledni dobe, ze se nemohl prihlasit ke svemu uctu na Pinnacle? Mne se to stalo zrovna dneska tesne pred 17:00 hodin. V zobrazeni stranek nebyl zadny problem a ac jsem zadal vsechny sve prihlasovaci inicialy spravne, tak se mi to nepodarilo a to ani opetovne a nejde mi to ani ted. Neslo to jak ve firefoxu, tak ani v exploreru.
me se to stava nekdy... vetsinou po par desitkach minut se to zase rozbehne... zrejme nejake mikrovypadky, tomu se cas od casu nevyhnes nikde..Citace:
Původně odeslal smigi
tak tak, stává se to i mě, řeším to tak že se znova po pár minutách opět znova naloguji a většinou je po problému.
Tak mne se vcera neslo prihlasit minimalne 4 hodiny a to jsem se zkousel prihlasovat opetovne. Zhruba po teto dobe jsem se prihlasil bez problemu.Citace:
Původně odeslal gugatronic
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, zda Vám běží stránky PINNACLE. Já se už druhý den (12.-13.9.) nemohu přihlásit. Předem díky za odpověď.
Ahoj, bezi lepe nez jindy.
Promazej si cookies a zkus jinou IP adresu.
Nemam teda problem s prihlasenim, ale ...
Asi od 01.03.2012 mna casto otravuje (vzdy po nalogovani, a tiez obcas aj v priebehu preklikavania na stranke) v Pinnacle hore na stranke
nejaky oznam:
"Za ucelem pomoci pri ochrane vaseho zabezpeceni zablokovala aplikace Internet Explorer na tomto webu zobrazeni nezabezpeceneho
obsahu s chybami certifikatu zabezpeceni. Dalsi moznosti zobrazite kliknutim sem ..."
Mam teda nieco prenastavit v IE, alebo im napisat, nech si daju do poriadku nejaky certifikat, ci chyba je asi len u mna ?
Ale ked je to asi od 01.03., tak si myslim, ze to moze byt ich chyba - nepredlzeny nejaky certifikat, alebo co ...
Mate podobnu chybovu hlasku ?
A tiez uz par dni mi Pinnacle velmi pomaly natahuje stranky ...Aj 10-15 sekund niekedy cakam ...
napodobne, su hodiny ked sa tam neda nalogovat vobec a nebude to prehliadacom, lebo skusam vsetky mozne... chyba bude niekde na strane pinnaclu, ale je pravdou ze to trva uz niekolko dni
ja teda takovy problem nemam (zatim)