ä víš, že ani nevím, já tam sekal outsidery-nhl, tenis apod. ale kurzy nic moc i tak.. Sekal jsem to bez rozmyslu a svuj vklad jsem skoro ztrojnasobil. Na pinne jdu na to s rozvahou a rozumem a tak tak jsem na svem :-)
Printable View
ä víš, že ani nevím, já tam sekal outsidery-nhl, tenis apod. ale kurzy nic moc i tak.. Sekal jsem to bez rozmyslu a svuj vklad jsem skoro ztrojnasobil. Na pinne jdu na to s rozvahou a rozumem a tak tak jsem na svem :-)
Tak penízky dnes přišly, tzn. pátek zažádáno, úterý ráno na účtě, můžu potvrdit, že platí včetně bonusu... Čistá práce..
A ještě jsem prej vyhrál VIP vstupenky na hokejové pražské derby.. Dobrá sázkovka :D
Karvinier:můžu se zeptat jaký tam mají limity?Podle toho co píšeš připíšou bonus až po protočení vkladu,takže ho nemůžeš vsadit a prohrát? Nerad bych se tam trápil kvuli 150 E měsíc v sázkách po 30 E díky :) Na druhou stranu kdyby brali větší sázky tak jsou to peníze zadarmo.
OK tak pro Frantu malá rekapitulace..
Bonus připíšou až po splnění podmínek , přijde ti i email, že ti připsali bonus. V přehledu na účtu je to udáno jako manual deposit. a můžeš jej vybrat. O limitu nevím, nestalo se mi, že by mi něco nechtěli vzít. Sázel jsem tam od 500-4000 Kč na sázku, většinou sóla, občas ako 2 zápasů kvůli kurzu přes 2,0.. Většinou hokej, tenis, basket... Akce na pár dní, u mne 12..
:) díky za odpověd,testnu jednu identitu jestli kousnou alespon 500 E na sázku,jestli ne tak at si ho nechaji :)
Jinak pozor od 29.10. na změnu podmínek u bonusu, již je potřeba vsadit AKU s kurzem min. 2,0 tudíž nestačí jako minule dát pouze jeden zápas s kurzem min. 2,0...
Jinak díky hochům za včerejší povedenou akci v O2 aréně :wink:
v ostravskem platku jmenem Sedmicka vysel celostrankovy inzerat na Jetbull
je priserny a trapny, avsak firma, co tohle dela, to zjevne mysli dost vazne
myslim, ze Jetbull dela nekdo dost cilevedomej a zjevne to bude posledni netova sazkovka udelana na zelene louce, ktera naskocila do toho vlaku, ze ktereho vypadavaji i ti, co meli dost let naskoku
zrovna inzerce v sedmicce moc nedokazuje, zvlast kdyz existuje jiste prolinkovani majitelu a sedmicka mnoho dalsi inzerce nelaka. ale souhlasim s tim, ze jetbull se snazi, otazka je, estli to dneska este k necemu bude.
existuje prolinkovani?
Jetbull je prvni znamejsi sazkovka, ktera pochopila, ze levnejsi nez platit "bookmakery" za kopirovani kurzu je nechat si kurzy dodavat od treti strany. Myslim, ze rozumny krok a sance na to, aby mohli usetrene penize vrhat do zviditelneni firmy - treba v Sedmicce :)
od koho berou kurzy?
zapati titulni strany. oddsmatrix.
ono to neni az tak b2b delivery spis jako na betbrainu zavisly program.
To je podle me presne B2B byznys. Mas Betbrain a napad, ze by jsi mohl poskytovat jinym kurzy kdyz uz je vlastne od desitek firem mas (a jeste ti za to plati). Takze tyhle kurzy, ktery ziskavas zase nabidnes zpet nekomu, kdo je sam nechce delat. A je na svete Oddsmatrix.
tohle smrdi jak ruzny jiny oblasti ekonomiky
kurzy maji prijit z trhu na zaklade nejakych info, ale tady se to zacykluje do sebe a kurzy se budou urcovat na zaklade kurzu
jako je to JEJICH problem, ale jestli se tohle rozjede, tak se sazkarum otevrou zajimave loopholes
tohle smrdi jak ruzny jiny oblasti ekonomiky
kurzy maji prijit z trhu na zaklade nejakych info, ale tady se to zacykluje do sebe a kurzy se budou urcovat na zaklade kurzu
jako je to JEJICH problem, ale jestli se tohle rozjede, tak se sazkarum otevrou zajimave loopholes
souhlasim. nicmene ty loopholes permanentne hledam (dokonce jsem dostal skoleni od jednoho z tvurcu) a stale nenachazim : (. ale souhlasim s tim, ze k do to dokaze obejit, ma docela docela zajimavou edge.
vyhoda by mela byt, ze ti s temito systemy muze vzniknout desitky sazkovek, ktere muzou i tvoji relativne mensi soutezi dodat likviditu. takze pokud kuprikladu budes sazet na cesky florbal, ktery tyhle sazkovky budou ridit podle pinnaclu, ktery bude mit 1.75 a 50 eur limit, a ty budes vedet ze nad 1.6 je value, potom se ti i za 1.73 (coz bude kopie s marzi skrz nejaky system) muze otevrit 30 eurovy limit u desitek marketingovych slupek. otazka je, estli se ti to bude chtit absolvovat a kdy ti ten poskytovatel eventualne zatne tipec (protoze ten obvykle dela kyc).
Zajímavé teorie, nicméně to nemění nic na tom, že je tahle sázkovka alespoň sympatická svým přístupem ke zdejšímu trhu. Ať už přehledností svých stránek , českým CS či snahou pomoci futsalu u nás. Osobní zkušenost mám velmi dobrou( ikdyž SBR rating nikde ) a vždycky mě zajímal i přístup ke klientovi. A ikdyž jsem četl i na jiných fórech, že sice platí, ale trvá jim to apod.. tak toto jsem nezpozoroval a např. výplata proběhla zcela standartně..
Mj. teď by se u nich měl nacházet i Franta, teda pokud do toho šel.. Uvidíme jak se tato SK vytříbí dále, ale myslím si , že by mohla oslovit dostatečný počet zájemců o kurzové sázení u nás.. Našlápnuto by na to měla.
Otevřel jsem tam účet, pokud chci vsadit něco slušného limity, k dotočení rolloveru mi zbývají 3 dny, nechce se mi ztrácet čas, ale beru to jako úkol to dodělat, je tam aspoň něco, kde mají dobré kurzy a nechají mě to vsadit za pár stovek. Dík za radu.
tak jsem si u nich vsadil na ten italsky fotbal. Vyplatu tiketu pozdrzeli o 2 dny protoze "vysetrovali, jestli zapas nebyl domluveny", nakonec dosli k nazoru, ze ne.
Vyplata na MB druhy den...
ak myslis na futbal ktory bol 3-3 tak asi jetbull nevydeli ten zapas. Bol to zapas roka :DCitace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
jj ten.
Kdes to videl? neda se na ten zapas nekde podivat?
Calcio 2 to daval. na nete som to nesledoval. bolo to na 110% domluveneCitace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
po tomhle zapase jsem dostal limit 10% puvodniho vkladu. Pak mi dali dalsi listky do VIP na fotbal a tam jsem se trochu vyptaval
-tvrdili mi, ze jetbull ma v cesku denne stovky nove registrovanych hracu!!!
-maji jednoho bookemakera, ktery jen stahuje kurzy z nabidky u podezrelych zapasu a velmi ojedinele vypisuje nejaky props. Kurzy prebiraji od nekolika sazkovek (pinna, mozna BF, a jine) a pak je prumeruji a davaji svuj vig
-vzhledem k tomu, ze nemaji svoje kurzy tak pry jen minimalne limitujou hrace
-nakonec mi slibili, ze se pokusi muj limit odstranit :-)
-jeste nez zacali prebirat kurzy, tak jim tam bookemakera delal absolvent nejaky ekonomky tusim ze Zlina=asi dost maly matematicky znalosti
jetbull si asi plete registrace a UIP :D
presne, taky jsem se ptal jeslti to nemyslej jako "nahlidnuti na stranky". Je pravda, ze tohle mi rikal nekdo z livesportu, co tam byl taky pozvanej od jetbullu jako refferal. Mozna bude neco vedet Bary
Táto stávková kancelária patrí jednému Čechovi. Info mám od programátora ktorý pre nich asi pred 3 rokmi robil keď si chceli vyvinúť vlastný soft na kasíno. Nakoniec aj tak kúpili hotové riešenie od externého dodávateľa. Ten majiteľ bol dakedy najvyšší zväzák v ČSSR a krstné meno znie tak trochu rusky :D
http://zpravy.idnes.cz/rozkradeny-majet ... avarna_bosCitace:
Původně odeslal iceland
Tí ľudia čo sú spomínaní v článku sú len biele kone, ten skutočný v pozadí je V.M.,,,,, inak majster v kamufláži. Najviac pobaví keď pustí do médií obraz o tom aký je chudák a ako umýva riad v Londýnskych reštauráciách to nemá chybu http://www.mediafax.cz/zahranici/295725 ... -v-Londyne :DCitace:
Původně odeslal luwi
vasil mohoritaCitace:
Původně odeslal iceland
s jeho synem jsem v listopadu 1989 jezdil metrem do karate a utesoval ho, ze jeho tatku treba nepopravi... nekecam :lol:
sorry no, ale to jmeno jsi fakticky rekl natvrdo
Už mají jen anglickou verzi stránek.
Please be advised that starting from 1st of November we have only one language both for website and for Live Chat. These changes have been made in connection with the change of ownership, but there are other up sides like faster payments and 24/7 live and email support.
anglickou a českou
V mem predchozim postu je odpoved z livechatu na otazku proc nejde ceska verze stranek.U cz odkazu to pise not found a jazyk maji v menu jen eng.
Mně česká verze jede.
Tak me uz taky funguje. Asi mi nekdo blokoval net, protoze to vzdy psalo nepodarilo se pripojit k serveru a ostatni stranky fungovaly normalne. Kazdopadne na tom jejich live chatu nic nevi, kdyz mi napasali, ze maji uz jen anglickou verzi..
ale jetbull to asi zrusil a ostatne jazykove verzie podla mna este nestihol vymazat........normal ked si zadate jetbull.com, tak je k dispozici iba anglicka verzia .......... ale ked v google zadate jetbull cz tak najdete aj cesku - no podla mna to tam je len docasne. aby ste sa zmierili s tym ze padne. jetbull mal tusim aj cesku podporu, takze ak ju uz nema, tak je to viac ako pravdepodobne ze s cestinou konci uplne.
Asi jim ta reklamni kampan pomalu pred kazdou VŠ tolik nezabrala nebo lidi postupne vymizeli.
Sazitek nekdo aktualne na teto sazkovce? Jake mate zkusenosti? Lze z toho vydolovat bonus? :-)
diky
Asi to pude livkem, ale nikdy jsem nezkoušel.
Obecně tyhle sázkovky, kde vidíš kursy blikat před očima, jsou na bonus naprd.
Je to jen další klon od oddsmatrixu, kterej se při předzápasovým sázení nedá předběhnout.
O Většinu toho, co od nich dostaneš jako bonus, přijdeš při jehoo protáčení tím, že nebudeš hrát zdaleka nejlepší kurs na trhu.
Každopádně, chování korektní, vloni jsem tam hrál.
asi pred pul rokem mi volala nejaka zenska (CESKA!!!!) ze prej jestli hraju u jetbullu, tak rikam ze jo. A ona na to, ze kdyz vlozim, tak mi daj bonus (nerekla ani kolik % a ani zadny blizsi info). Nez sem se zmohl na odpoved, tak mi telefon polozila :-D. Pak me napadlo, jestli to nebyl nekdo z MF nebo tak...Divnejsi to bylo o to vic, ze se jejich ceska podpora pred par lety z ceska stahla.
Nevkladal jsem, protoze tam mam limit asi 5kc na sazku. Sazel jsem tam totiz nejaky prasarny, kde byly uplne mimo s kurzem. Penize mi vyplatili v pohode