slibu uz bylo dost a dost
http://www.neteller-group.com/press/en/126.htmCitace:
the Group anticipates that within the next 75 days it will announce a plan by which the funds will be distributed to US customers
Printable View
slibu uz bylo dost a dost
http://www.neteller-group.com/press/en/126.htmCitace:
the Group anticipates that within the next 75 days it will announce a plan by which the funds will be distributed to US customers
26-03-2007 NETeller exits the Canadian and Turkish markets
The online money transfer business said it reached the decision after that recent actions by regulators, payment processors and online gaming operators have increased the uncertainty around online gambling. In particular, the legislation passed in Turkey on February 28, banning unauthorized betting operators, caused Turkish banks to withdraw deposit options for Turkey-resident customers.
But while the Turkish business did not represent a material proportion of NETeller?s overall customer base, revenue or profitability, the loss of the Canadian business is likely to have a material negative impact on the company's full year results.
ja sem neco cetl vcera , ale tak sem prohraval, ze jsem tomu nevenoval pozornost
ted uz staci, aby si jen Vrzan vrznul a mame love taky blokly
nechapu tu Kanadu, to fakt nechapu... tam snad zadny zakony nemaji novy, naopak v ty indiansky rezervaci je kasin dost
pry betcris zrusil vybery na neteller a na vklady se chysta brzy.... myslim ze po dnesku mi na NT nezbyde ani cent
http://forum.sbrforum.com/players-talk/ ... ption.html
omg,
prave jsem se vratil z livechatu crisu, to stoji za transkript:
Citace:
CS - Hazel: Welcome to the Live Chat Support. How can I help you today?
Orbital: hello
Orbital: is the information, that you ceased opperations with neteller, correct??
Orbital: i mean this: http://forum.sbrforum.com/players-talk/ ... ption.html
CS - Hazel: May I have your account number and password please?
Orbital: yes one moment please
Orbital: CRxxxxx
Orbital: xxxxxxxx
CS - Hazel: neteller has decided to stop providing service to a couple of coutnries
CS - Hazel: countries
Orbital: yes, i know about canada and turkey
Orbital: but what about other european contries?
Orbital: is neteller still option for funding betcris account?
CS - Hazel: not sure
CS - Hazel: right now
Orbital: ok
Orbital: thank you
Orbital: bye for now
tak podle zakulisnich info se snad brzy neteller ma vratit na burzu /uz je to skoro rok/, coz by bylo opravdu super a prineslo by to hodne uklidneni
ted mi napsali ze jsem v jejich VIPcku, takze se asi snazi dost a meli by to zvladnout :thumbright:
Orbi ja vzdycky jdu do tohoto topicu s hruzou z toho, co se vzdycky dozvim o netelleru, protoze pro me je neteller hodne dulezity, a mam tam dost penez. Ale tak ted jsi me aspon trosku uklidnil, diky za info :)
neboj tak dnes tvy ocekavani zas nezklamu, vydali tiskovou zpravu, kde nadale akcie zustavaji neobchodovatelny - 13.6, tj zitra ma prijit dalsi, jiz dlouho ocekavana...
omg :roll: :) no ale podle toho ci jsi psal predtim, tak treba se to opravdu schyluje k te burze, akorat to chce jeste treba cas, ne?Citace:
Původně odeslal Orbital
doufejme ze ano, myslim ze zitra budem moudrejsi, ale podle tohohle zas daji nejakej dalsi termin k doreseni US plateb za par tydnu--se obavam
americani proste drzi ty dva byvaly Neteller manazery jako rukojmi a odmitaji ustoupit, na druhou stranu pomalu sili liberalnejsi nazory ke gamblingu, protoze se zda, ze republikani to vyhrotili pred volbama a jak na ne ted tlaci WTO kvuli tem ochrannym znamkam /staty z karibiku hrozi, ze zacnou delat kopie MSWidli a podobne - jednoduse prestanou uznavat US dusevni vlastnictvi, reciprocne za to, ze USA odesly z jednani/, tak uz do sazkovek patrne nebudou chtit moc stourat
tohle jsem tak nejak cetl a prijde mi to logicky
jako tenkrat ten zakaz gamblingu tam prisel podle me "ze dne na den" a plno lidi si asi neuvedomilo co vsechno to sebou prinese...a do toho ty volby tam...ach jo. Clovek kdyz chce vklidu sazet, tak to aby si zaprve zjistil sportovni informace o tom, co chce vsadit, a za druhe jeste aby zjistil politicke info, jestli si vubec muze vsadit, a v neposledni rade taky to, jestli si ma vubec za co vsadit, jestli mu penize pres noc nadobro nekde "nezmizely"... :(
Neteller se dnes vratil na burzu!
http://www.neteller-group.com/press/en/137.htm
No to si vybral den. :roll:
A já marně přemýšlím, proč je ta celosvětová korekce právě teď. :lol: :lol: No už je to jasné. Neteller.
A teď vážně. Tohle je moc dobrá zpráva a věřím, že to bude OK. Navíc si myslím, že když vydrželi tak dlouho po odchodu severoamíků už asi nepadnou. Jen doufám, že neinvestovali v dobách blahobytu na US realitním trhu. To by pak bylo vše v pr.....
Je to tu.
Neteller zacal vyplacet mesice zadrzovane penize do US.
Neboli, prelozeno do naseho jazyka, muzeme doufat ze penize hloupych americanu se zase zacnou vracet zpet do byznysu :)
Tak dneska mi prisli skoro po dvou mesicich penize na neteller ucet. Poslali mi navic jeste 50 EURO.Myslis, ze to ma nejakou spojitost???Citace:
Původně odeslal Orbital