tak jeste ne... ted musim fandit BOS trefit trojku pro over!
Printable View
tak jeste ne... ted musim fandit BOS trefit trojku pro over!
Ještě jsem neviděl, že by se něco takovýho stalo :(, ale bylo by to hezký. Původně sem tenhle post pochopil špatně a říkal si jakejch 16 bodů, ale už mi docvaklo :oops:Citace:
Původně odeslal Orbital
tak skoda..... nakonec i ten over mohl byt!
OK, tak Houston/DEN U 94.5 na prvni pulku
Tak v zápas LAL/ORL pro mě neúspěch. Měl sem jen u, protože sem byl podělanej vsadit spread na ORL. Dál jsem váhal u MIA, samozřejmě sem ho nedal a samozřejmě to byla jasná výhra. Tohle se stane vždy, prostě zákon schválnosti. Když nad něčím dlouho uvažuju, dám to, a pak třeba jen díky tomu končím s celkovým mínusem za ten den. A když to nedám, tak zrovna ty zápasy vyjdou. :roll: Tím samozřejmě nechci říct, že Vám to nepřeju. :)
ja za vcera 2 jednotky plus 4-3 a jen diky tomu Houstonu under na polocas, ze to byla nejvetsi sazka.
Ale taky nespokojenost, protoze jsem chtel vsadit vsechny 3 posledni zapasy na druhy polocasy:
Vsadil jsem jen GS, kterej do myho overu nesel
LAL/ORL nevim proc jsem nesel do OVER 99.5/100
HOU/DEN jsem chtel dat U 93, taky sem se dlouho rozkoukaval, vsadil jsem to jen US kamosovi, pak to bylo 92.5... minutu pred koncem 87 a remiza, pak trefili trojku a jen jednu FT!! Neuveritelny. A ten drzoun z US se mi jeste smeje :evil: Kdyz ma clovek sazet za sebe a ostatni lidi, a k tomu polocasy..to je strasnej masakr...
Ty vado, no to si myslim.Citace:
Původně odeslal Orbital