Citace:
Mám taky jeden příběh ze života, kterej se týká navyšování. Pomalu sem si začínal myslet, že navyšování snad může fungovat, protože jeden můj známej sázel tři roky na remízy v NHL a byl vážně celkem dost v plusových hodnotách. Statistika fungovala a jakmile měl nějakej tým 10 a více zápasů bez remízy, tak to začal sázet s tím, že každá další sázka byla navýšena. Serie vždy končila okolo 15-20 zápasu.
Vážně to docela vycházelo až přišla letošní sezona a s ní San Jose. Vážně je velmi smutný vidět, kam to lze dopracovat tímto systémem. Dotyčný si vyluxoval úplně všechny účty co měl u internetovejch sázkovek, tak sačal sázet u kamenejch, kde měl problémy s limitama a o hodně nevýhodnější kurz. A ono pořád nic.
Nekecám, beze srandy ten člověk je zralej na sebevraždu. Dluží kam se podívá. Nemá co prodat, prostě nic. Tohle je pro mne zářnej příklad toho, že to fakt může fungovat i několik let, a pak přijde taková apokalypsa.
by melo byt uvedeny hned na pocatku jakykoliv stranky o sazeni, protoze to je presne ten pruser, kterej bohuzel neni natolik statisticky podchycenej a empiricky ho nekolikasetkrat prebiji story momentalne uspesnych navysujicich sazkaru<div style="font-size: xx-small;color: #0000ff;display: inline-block;text-align: center;width: 100%;">