Původně odeslal
Orbital
k tomu horka hlava chladne... je to jiste pravda
otazka je, co je mineno horkou hlavou a chladnou oba ty typy a navic jsou nejak propojeny (tusim dost podobne jako narcismus a narcisismus)
prvni typ horke hlavy - je do vseho hrrr, proste tzv. nerozvaznost mladi a ta vychlada, ale nevychlada taky sama od sebe, proste clovek se uklidni, protoze uz ma za sebou spoustu proher
druhy typ horke hlavy - neco jako radikalismus, starsi clovek vychlada casto i v tomhle, protoze to povazuje za ten prvni typ horke hlavy a je to podle me docela chyba; je to presne to, kdyz mi nekdo rekne me uz je -cet nebo -sat a ja uz v tomhle veku do zadny divociny nekde v brazilii nepujdu; jenze cim je clovek starsi tim vic by mel prave na tyhle veci slapat, protoze nas vsechny ceka to nejbrutalnejsi vzdani se a to je vzdani se vlastniho zivota a jak starnem, tak k necemu takovymu mame byt bliz a bliz a umet to lip a lip
starej clovek by mel bejt nejakym zpusobem uplne nejradikalnejsi, mel by mit v sobe nejvic informaci o realite a mel by jim verit jeste mnohem vic a stat si za nima, at je v tu chvili v mode treba vypichovani oci a vsazovani mrtvejch chobotnic do tech prazdnejch ocnich dulku