Citace:
toto bol taký predom neohlásený test. Dokonca som si vsadil virtuálnych 10 u na toto: OVER 65/100 tých ktorí ten matematický fór prečítalo, začalo vehementne lúštiť aby prišli na kľúč. A 10 u na to, že OVER 95/100 tých, ktorí tvrdo lúštili, strávili nad tým >30 minút. Ja som nad tým strávil <3 minúty. Bolo mi jasné, že zbytočne sa do toho budem púšťať. Niekto to urobil predo mnou a urobil to proste dobre. Takže zasierať si hlavu nad tým ako to presne je, nemá value. Value má prijať to dielo, uznať že je dobré a ísť ďalej robiť to, v čom JA môžem byť dobrý. V inom threade Orbital spomenul Žižekovo jablko, je to jedno a to samé: Takova ukazka toho, co Zizek mysli tim, ze nejdriv vidime jablko, pak to rozeberem do mrte a jablko je jen smesi vody, cukru, vitamina atd. eventuelne je to jen bambilion fotonu nebo nejakych pracastic. Ale nakonec vidime zase jablko, nebo aspon to je ten cil
Zajímavý. Když si to sem postnul, ani jsem to nečet a nezajímalo mi to. Ale jak si napsal že tipuješ OVER 95 nad 30 minut luštění, tak jsem se do toho hned musel pustit :D<div style="font-size: xx-small;color: #0000ff;display: inline-block;text-align: center;width: 100%;">