Citace:
Původně odeslal Frantisek
Dneska jsem vezl do cirkusu syna a babičku,jelikož pršelo zajel jsem přes parkoviště asi 20m ke kase a zastavil uplně idiotsky šikmo uprostřed prostransví před vchodem,pak uviděl kámoše šel s ním pokecat a za 10 minut se seřadilo vedle mojeho auta do řady stejně idiotským způsobem asi dalších deset lidí a myslely,že se tam má parkovat,přičemž zahradili vchod do cirkusu,potom jsem odjel,takže tak asi nějak to funguje i v sázení.
no a to jak si clovek stoupne k vyvesce nebo vitrine, ktery si za rok nevsimne nikdo, a kolem se behem chvile se tam utvori dav... to je taky zajimavy
v Brazilii je to jeste mnohem horsi nez v Cesku: tady je 20km dlouha plaz bez lidi, vyjedete si teda na libovolne misto tak, aby skutecne v dohledu nikdo nebyl a do 5ti minut u vas zastavi auto s urvanou rodinkou, co se utabori par kroku od vas... VZDYCKY
na tohle tema jsem pred casem shledl nejaky film, mozna to byl Zeitgeist addendum, a byvalej CIA spion, co delal revoluce v Jizni Americe, rikal, ze revoluce probiha tak, ze do ulic musite dostat par tisic pokrikujicich lidi a ostatni se pridaji
zacinam tomu verit... at zije Slavie