no fakt ze tento tyzden dost bieda ale treba vydrzat :)
Youzhny 50% 2,5 5dimes
Tsonga 45% 2,85 pin
Printable View
no fakt ze tento tyzden dost bieda ale treba vydrzat :)
Youzhny 50% 2,5 5dimes
Tsonga 45% 2,85 pin
+0.3Citace:
Původně odeslal zemedelec
celkem +2
nejsem nejak schopnej poradne zabrat :(
Date koCitace:
Původně odeslal sklenar
Amanmuradova ko
celkovo +0,55j 7.tyzden
Loit @ 19
Benneteau @ 3.5
sklenar
moje slova, prece nebudu verit tomu, ze kdyz napisu tip tak projedu :) od pristiho tydne pisu bilanci take navzdor sve lenosti :)
dnes rozhodne tsonga, nadal je porad favorit, ale myslim, ze tsonga ma styl na to aby ho mohl porazet, navic kdyz kouknu na rafovu bilanci po AO v horizontu nekolika let - loni seppi v druhem v rotterdamu, predloni youzhny ve 3 v dubaji, rok pred tim clement v marseille - semi, vsichni jsou to hraci, ktere by mel porazet, rafa ma narocny styl hry a predchozi dve kola ktere nemel zadarmo mu taky nepridala. JWT sice po vyhranem turnaji, ale vsechny zapasy zvladl ve dvou, za ten kurz rozhodne hratelne!
dále
granollers/robredo 2
Zkusím po delší době napsat něco sem, když je toho 13.patek :D ..
Bellucci Gil 2 2,66 BF Bellucci je můj oblíbenec, naopak styl hry, který provozuje Gil, upřimně nesnáším, nicméně obávám se, že s ním dnes bude slavit opět úspěch a brazilec na to nebude mít nervy a sám se vyhází.. Mínusem pro tento tip a zároveň šanci pro brazilce idím v tom, že Gil táhne už pěkně dlouhou šňůru a teď hrál samý tříseťáky, nicméně Bellucci hrál taky dlouhý zápasy...
Tsonga na nej kuva mel...tam mi litalo spoustu prachu :shock:
Jistene na vracecku,ale kdyby ho Tsonga dal...sakra mel na nej...
dnes se zahraju mauresmo a ancice
nadal-murray 2 (2,1)
erakovic-ditty 2 (2,1)
Bellucci 76 76, tip KOCitace:
Původně odeslal Hanes
-1,45j 7.tyzdenCitace:
Původně odeslal sklenar
oba KO. tyden celkem +/- 0j.Citace:
Původně odeslal zemedelec