A k čemu by to bylo dobrý?
Printable View
A k čemu by to bylo dobrý?
vymaže ťa fortuna z databázy lebo podľa zákona musí, otvoríš si zase účet vo fortune, zoberieš bonus, dostaneš limit, požiadaš o vymazanie z databázy, otvoríš si zase účet vo fortune, zoberieš bonus, dostaneš limit, požiadaš o vymazanie z databázy, otvoríš si zase účet vo fortune, zoberieš bonus, dostaneš limit, požiadaš o vymazanie z databázy, otvoríš si zase účet vo fortune, zoberieš bonus, dostaneš limit, požiadaš o vymazanie z databázy, otvoríš si zase účet vo fortune, zoberieš bonus, dostaneš limit, požiadaš o vymazanie z databázy, otvoríš si zase účet vo fortune, zoberieš bonus, dostaneš limit, požiadaš o vymazanie z databázy,
Na posledních třech účtech mě zlimitovali de facto na 0 po jedné sázce, takže to asi nebude úplně kvalitně investovanej čas.
To je geniální nápad skoro na Nobelovku, akorát že to nebude fungovat.
Na jedné straně máš GDPR, podle kterého tě musí vymazat.
A na druhou stranu je sázková kancelář "povinnou osobou" ve věci AML, která údaje o tobě uchovávat musí.
Nemusí nutně uchovávat email a telefon, ale uchovají si údaj že smazaný účet 12345 patřil osobě XY.
Aby se neřeklo, klidně stačí uchovat nějaký hash místo emailu, rodného čísla apod. Vytvoříš si nový účet a jseš tam, kde jsi byl před zrušením.
No a to výše uvedené platí jen v případě, že skutečně sázkovka bude 100% dodržovat vše, co by měla dodržovat.
Teorie je jedna věc a praxe druhá. Klidně se vsadím, že firma, která se chlubí tím, jak dodržuje GDPR a jak má ISO certifikaci na bezpečnost, má stejně vše zálohované a zároveň velmi citlivé údaje předává ven - třeba nějaké firmě, která pro ně dělá emailing, účetnictví, analytiku...
No a ostatně soudím, že je to celé docela absurdní nápad.
To jsem rozhodně neměl. v Česku, kde tam toho člověka musíš fyzicky poslat, aby podepsal smlouvu, jsem nic takovýho nikdy neřešil.
U týhle sázkovky to ale není o tom, jestli tě poznají, nebo nepoznají. Znám se s člověkem z risku. Je to velice prostý. Jakmile tvá první sázka není akovka s deseti zápasama, tak de facto vždycky končíš. Ten bonus třeba protočíš, ale s tím, že ti vezmou každou dvacátou sázku, se člověku úplně trávit čas nechce.
Myslím že od jisté doby (2012 nebo 2013), kdy zavedli v pravidlech jedna domácnost,jeden sdílený PC a IP adresa na jednu osobu, tak předpokládám, že minimálně tu IP adresu si umí vyjet i ta Fortuna, takže já si to hlídám a nesázím z nového účtu na již znehodnoceném PC/ip adrese.
To s tou první sázkou na sólo zápas se nezakládá úplně na pravdě, teda aspoň ne dle mých zkušeností v live sázkách s posledními 3 aktivními účty(2 z 2017, 1 letošní). Většinou mi začali schvalovat tikety až poté, co jsem se neudržel a v livku napálil kurs 3,0+, který vyšel nebo když jsem začal dávat za 5K+. Z těch tří účtů mám zatím jen jeden, u kterého jde každá sázka v livku na schválení, vyhrál jsem tam ale na něm asi 50K a to je na Fortunu za posledních 5 let už přespříliš, takže ten jsem v livku přestal používat a občas ho využiju v pre-match sázkách, kde mi to občas přijmou a já mám pak neskutečnou radost, že tu sázku nemusím pokoušet na nezlimitovaném účtu :lol:.
Ty zbývající dva zatím šetřím a používám je individuálně v livku, do prematch je zatím nechci namotat.
Po těch zkušenostech je moje strategie především sázet velké zápasy v livku, kde se můj tiket ztratí a nepokoušet moc kursy nad 2,5 plus nevybírat, to je možná taky klíč k úspěchu u Fortuny zatím.
Ne nevyplatí :-D ale pokud je pro tebe jednoduché získat identitu, tak je podle mě zbytečné v dnešní net době ten účet odpálit hned ze startu tímhle základním - PC hygiena. Samozřejmě kvůli Fortuny nemá smysl hledat identitu, ale když už jí máš, tak proč během jednoho dne neskočit po Tipu i do Fortuny?
Odpálených mou chybou účtů ve Fortuně mám minimálně 5 z doby před 2012, to jsem tam ještě hloupě sázel ty jejich chyby a říkal si o to...
a dohromady je to po 9 účtech na rodinu nyní 14., 15. resp 16. účet u žlutých :rock::toothy8:
Sázkař neustále objevuje a já teď zjistil(nejprve spíš zděsil), že mi v livku sázku za 100 Kč u jednoho zápasu French Open nepřijali ani po 30 sec (tiket neautorizován), už jsem si říkal "a je po účtu, už mi nastavili přijímání tiketu na víc než 7 sec"(standard u nového účtu). Většinou to pak jde na 17 vteřin a u hodně ziskových nebo past-post sázkách to končí na těch 27-30 vteřinách. No tak to hned zkouším u zápasu, kde jsou kursy od ?betradaru? a tam se mi to normálně po těch 7 sec přijalo.
Zvláštní, doteď jsem si myslel, že si kategorizují jen jednotlivé sázkaře nastavením autorizace pro příjmutí sázky. Takto to vypadá, že když je u zápasu bookie(vypsané ošetření, 1. prohrané podání, brejkbol a další), tak schvaluje každou sázku a když si odskočí na wc nebo toho má hodně, tak se prostě nepřijme ani tiket za 100Kč a po 30sec neautorizováno...