díky za postřehy pánové , zkusil jsem tež tu Vesmírnu , parada :D
Záruky skýtá na břicha sytá,všude ji vítá sebranka zpitá ...
Printable View
díky za postřehy pánové , zkusil jsem tež tu Vesmírnu , parada :D
Záruky skýtá na břicha sytá,všude ji vítá sebranka zpitá ...
Doplnuji pocit číslo 6 offtopic/vanocni-nocni-teorie-t1422.html
BUDU VRAŽDIT!!! :twisted:
Přísahám na co chcete že sem odpoledne prošel nabídku a od oka si napsal na papír Mathieu,Serra,Gallovitz,Rezai,Morita,Vesnina,Peng/salkic tohle zatím vyšlo a nedal jsem to
pokračování shaugnessy nevyšlo a jediný co jsem dal je Nieminen,Llodra není šance po předchozím
livko 1:8 6x z toho měla hráčka na příjmu 40:0 a prohrála gam !!!!
Co je to dneska za datum??? Tohle si píšu červeně.
no doufám že sem alespon někoho pobavil,život jde dál :)
devvarman a mini by dnes mohli prekvapit, dale hcp 6,5 na dlouheho proti davydenkovi a 5,5 na seppiho proti fedexovi se mi zda dost nadhodnocene.
Dále debl lopez/nadal
co myslite?
... jeste jsem sice porad nerozdejchal vysledek Tsongy ale z dennich zapasu premyslim o Vinci @ 12, Nishikori @ 2.9, Sela @ 2.8 mozna jeste Hanescu a Peya. bejt u Tipsportu tak to dam do AKU za 60Kc a nemusel bych platit MP :D
Citace:
Původně odeslal krystof
dev varman sa mi paci, ikdiz moya hraje v chenai vzdy dobre
uups ten debl tedy ne, zamena lopezu a ja jsem za trotla. :D
paci sa mi debl allegro/tecau 2,3 dimes. hraju spolu. v roku 2008 hrali spolu v 6 finaloch. Super scherrer/wawrinak spolu nehraje. wawrinka zriedkavo hraje debl. v singly v 1.kole vypadol. kurz by som vypisal obracene.
ten debl A/T vypada dobre, rovnez zkusim, kurz 5D momentalne 2,05 a asi jeste padne. jinak Vinci zahodila dva MB za stavu 7-6 5-4 :( skoda ted urcite dostane klepec. kurz 12 prece jen kazdej den nechytam.
no to je problem na dimes. das 2,3 za 100 usd a hned padne kurz na 2,05...Citace:
Původně odeslal zemedelec
Zapas posunut, takze to sem jeste hodim.
Neda mi to nezkusit na Nishikoriho. Puvodni kurz pres 3 jsem trosku prospal a 2,875 (co mi nabizi moje rekreacni Paddy), uz je lehce pod.
Ale porad verim, ze Kei neproda kuzi lacino. V 1.kole si poradil naopak s Reynoldsem hladceji nez jsem predpokladal a porad patri k momentalne nejvetsim talentum svetoveho tenisu. U Tomase plati zrejme to same co pro Nicol....tzn. znacna nevyrovnanost vykonu.
Berdych-NISHIKORI tip 2 7:6 6:3 OK
1.set NISHIKORI 7:6 OK
:hello1:
totální nesmysl ale uplnej je
Lisicki 4,38 Pin podle mě i hráček samotných totální loterie,Lisicky je silová hráčka,útočí hraje agresivně,tvrdě,Cibulku zná každej,každopádně bude mít nevýhodu na servisu kde bude jasně horší,vzájemnej z juniorek 2005 na trávě 7:6(7) 4:6 6:4 pro Lisicki,pro mě je to zápas 50/50
jj, hrát Cibulkovou za nějakých 1,25 apod. nemá smysl.. Lisicki na Pin pokles na 3,91..Citace:
Původně odeslal Frantisek
Lisicki 6:7 4:6 měla 5:3 v prvním setu,viděl jsem jen 3 gamy 2 setu pak to ustřihli,byla nějaká zvadlá a dělala dost chyb proti utkání se Shaugnesy
ještě jsem dal Ball/Gucione za 3,2
Cornet proti Safine 4,7? wtf? beru vsema deseti :)