Zdravím,
kde a kdy se dá zjistit, který hráč začíná? Nějak se mě nevede to najít.
Printable View
Zdravím,
kde a kdy se dá zjistit, který hráč začíná? Nějak se mě nevede to najít.
myslíš jako na začátku utkání? no abych řek pravdu já se kouknu na kurzy na ladbrokes na první leg :)
Priestley vedl 2:0 na sety dalo se jistit,pak měl 3 šipky na dubl 20 na 3:1 na sety neunes to a prohrál :roll:
Jo, myslím na začátku utkání. Přece jen to je lehká výhoda. Jen mě právě zajímalo, zda se to dá předem zjistit a zda se to losuje nebo je to nějak předem určeno. Tedy zda není třeba pravidlo, že začíná níže nasazený nebo něco podobného.
Při soutěžích u nás se klasicky háže na střed vítěz si vybírá,tady fakt netuším nikdy sem tam nehrál :lol:
Stompe 4:0 masakr v dalším kole vyndá Taylora a nezbyde tam ani jeden angličan,dneska v angli bude asi hodně ožralejch :)Citace:
jinak pro zajímavost celkem formu má šoumen Stompe na posledním turnaji někdy před měsícem vyhrál a finále dal Taylora takže by se taky nechal zahrát v nějakým šikovným spreadu
Klaasen asi prohraje minout tolik šipek na zavíračce to ho vytrestá měl vest 2:0 na sety bohužel to jsou ty vzájemný zápasy který neznáme :evil:
Klaasek zase zadara vidim, to je jasnej titul :)
Hele to von schvalne hori na ty 180ky a nedava je nebo co....
No tohle byl naprosto příšernej výkon,nejhorší v soutěži a navíc mě nasral že nedal ty zavíračky a nebylo to 4:0 a kurz 19.strašnej blázen,tolik zahozenejch zavíraček,uchvátanejch nahrávek,podcenění her když vedl o hodně prostě takticky výkon amatera jenže on je prostě tak dobrej že i s tímhle vyhrál no
Barneveld....to je vietnamka....
Nervy drásající match. Kdo sázel na Barneveld-Baxter, tak myslím, že se docela zapotil.... :D
Tak to byl masakr zapas, napeti by se dalo krajet. Jssem netusil, ze sipky dokazou byt takovy drama. No Barnley, ten ma asi predky opravdu Vietnamce :lol:
Přidávám se, taky mě to strhlo, mazec...
Jo suverenně nejlepší zápas turnaje zatím,ještě že Barnieho nekleplo na konci,klepal se ještě při rozhovoru v tv :D jinak Baxter životní výkon to se musí nechat,kdyby hrál takhle s kýmkoli jiným dneska postoupil by.
Bohuzel jsem kvuli praci prosvihnul zapas Barneyho s Baxterem,nevi nekdo,kde bych ho mohl zkouknout ze zaznamu?Diky.