Citace:
Původně odeslal karas45
Hele a když jsi dělal v té sázkovce, ten dědič je reálná figura ? Já si myslím, že je to nějaký fake ze strany sázkovek.
Pan Dedic je realna figura. Znam ho osobne. Nejsme sice zadni kamaradi, to ne, ale nekolikrat jsem jeho sazku nabiral a nekolikrat jsem jeho tikety vyplacel. Dokonce mi jednou dal velkoryse svou vizitku, abych mu zavolal, kdykoliv budu mit vetsi sumu penez, ze si prijede vybrat par ze svych milionovych tiketu. :-D
A k tematu Jirkyhomoly a Karase...v kamennych sazkovkach nic takoveho jako zmatecna sazka nebo tak podobne nebylo. Sam si pamatuji, ze jsem nekolikrat na takto zle vypsanych kurzech vyhral slusne penize. V tomto jsem spatroval jedinou a obrovskou vyhodu sezeni za prepazkou v sazkovce. Chyba sice prisla jednou za cas, ale obcas to stalo za to. Tech udalosti a vypisovanych sportu a ruznych soutezi je v soucasne dobe jeste mnohem vic nez pred tremi lety, takze je mozne, ze uz se i kamenky brani upravou v pravidlech.
Ten nekolikasettisicovy spor se tusim stal v MaxiTipu a slo o sazku vypsanou na postup Feyenoordu do dalsiho kola poharu UEFA nebo Champ.League. Kurzy byly tehdy otocene a sikovni kluci si nasazeli Feyenoord v kurzu kolem 6 nebo 7. Sazkovka se branila u soudu a spor prohrala, jak tu bylo spravne zmineno.