Ja ocekavam, ze vetsina sazkovek bude po roce 2016 umoznovat sazeni v bitcoinech, takze kdo bude na blacklistu a kdo ne bude uplne jedno.
Printable View
orbi stale a netrpelive ocekava odpoved na to co je aplikace Moneyweb
Ono je to tezky...
Ted jsem navstivil pribuzenstvo a videl jsem zajimavy ritual. Moje matka, co jezdi na vikendy k me babicce - jeji matce, kdyz jede v nedeli vecer nebo v pondeli rano na vlak, tak si pujci kolo, aby byla rychleji a pohodlneji na nadrazi.
Tam kolo zamkne a sedne na vlak. Jenze kolo stoji u nadrazi, takze co s tim, ze. Tedy babicka par minut po matce vyrazi na temer kilometr vzdalenou zastavku autobusu (ktery ma zadarmo!!!!) a jede s druhym klidem od kola na nadrazi (ktere je vzdalene tak kilometr a pul pesky/na kole primou cestou od domu). Kolo odemkne a jede dolu.
Vsichni jsou "spokojeni".
Ritual asi jako kdyz indiansky kmen pred hladomorem obetoval posledni jehne je na svete.
No a co tihle panikari delaji mi prijde je nejaka forma jejich mentalniho ritualu, kterymu teda rozumim asi tak jako kdyz indianskej saman skace s kaminkama v ropuse kolem ohne, nicmene o to nejde. Jde o to, ze sazkar.net by se preci jen mel snazit podobnych ritualu oprostit. Kiri: sazkar.net se proste zmenil.
Nechapu z ceho vsechny maji strach.Pouzivas k sazkam Skrill,tak na vypisech figuruje jen a pouze Skrill.A ze jsi neco dostal ze Skrill?Tak je to pujcka od kamarada z Mongolska.Vraceni preplatku od soukromeho duchodoveho fondu z Gibraltaru.Penize za prodej na ebay Patek Philippe z tourbillonem.Ono dokonce i kdyz platite kartou do sazkovek,tak neni tam uvedeno ze je to sazkova kancelar.Muze to byt treiderska spolecnost,duchodovy fond,obchodnik z diamanty AL Said Bet 365 Jeho Visost princ Kataru.
každýmu ta makovice jede, jak prostředí ve kterým vyrůstal formovalo jeho DNA. Někdo si našetří na pokutu, někdo se posere a někdo chce bejt v obraze aby se neposral a neplatil pokutu. Proto potřebuje vědět co se děje za oponou...
AML = Anti-Money-Laundering ( proti praní špinavých peněz )
AML systems
AML/FRAUD = nástroj který vyhodnocuje podezřelé transakce
MoneyWeb Lite klient = ohlašovací aplikace
Certifikační autorita systému MoneyWeb
Ozn
v prosinci bude i seminář :
Kurz: OPATŘENÍ PROTI PRANÍ ŠPINAVÝCH PENĚZ (AML) – KAŽDODENNÍ PRAXE ZA POUŽITÍ MODELOVÝCH SITUACÍ A PŘÍKLADŮ | 1. VOX a.s. – školení, kurzy, semináře
lidi tu vidí ve Skrillu nedostižnej nástroj, na kterej jsou všichni krátcí a přitom ty transakce probíhají na Pankráci v business centru
a už vubec se nebudu bavit o jejich obchodních podmínkách, kdo to četl celý tak ví o cem mluvím, je to vždycky sranda do první facky, průseru, udaní
ostražitost je nejlepší prevence, that"s all
znáš směr transakcí když dáš platbu na sk, odkud jdou prachy ?Citace:
Ono dokonce i kdyz platite kartou do sazkovek,tak neni tam uvedeno ze je to sazkova kancelar.
Skrill je ujety na boji proti terorizmu.Neposilat vetsi castky soukromym osobam a nikdy nebude problem.
Pokud planujes velke obraty a vybery,co brani zalozit ucet v offshore zone nebo swiss?
Tohle jsou vsechno opatreni proti prani spinavych penez. Moneyweb je proste jen nejaka servisni domena MF CR. ten nazev asociuje ze to ma co do cineni s ewallets, ale evidentne jde proste jen na opatreni proti prani spinavych penez. Sazkar NEPERE spinave penize. Skrill samozrejme stejne jako Svycarske banky (ktere mimochodem prudi mnohem vic nez jine banky ohledne prani spinavych penez, dokladate tam faktury a podobne veci vic nez v Cesku a mnohgem vic nez v UK) dela tyhle opatreni proti moneylaunderingu. A zaroven Skrill ma hlavni prijem z gamblu. Skrill proste chce gamblery a pujde jim vstric a nechce teroristy resp chce vyhovet autoritam v tom, aby se tam nepraly love, ale zaroven chce at pres nej mate obrat na sazkovky. O tom a o nicem jinem se na tomto foru proste nebude diskutovat a kdo si to nemysli, at jde jinam, receno to bylo uz asi 100x.
To, ze nejaky Jouda byl timhle zakonem proti prani spinavych penez odlapen a jako idiot jim sam sebe napraskal je uplne jina vec.
I tam pocitejte s jeste prisnejsimi protiteroristickymi opatrenimi a nebudte paranoidni. Zrovna ted nedavno jsem jako kazdy pulrok posilal 3 prdele pdfek do jedny alpsky banky, ktera si nahodne vybrala docela dost transakci a chtela presne dolozit odkud jsou penize a za co jsou.
Takovy check se v cesku nedeje a kdyz ano je vzdy vyresitelny soft zpusobem, tj. emailem bez faktury apod.
jasně to máš pravdu, ale víš kolik lidí si posílá natvrdo z sk money na ucet, o to tady jde aby se probudili a zacali vnímatCitace:
Pokud planujes velke obraty a vybery,co brani zalozit ucet v offshore zone nebo swiss?
Souhlasim s tim, ze je na case zacit vnimat.
Vetsina lidi prachy z SK neposila prachy vubec, posila prachy jen na SK.
Anyways takhle debata jde docela dobre do prdele, osobne jsem vubec nepochopil, co se snazis rict, krome toho ze maji vsichni zacit panikarit. Abych se to napsoledy pokusil navratit back on track, tak kiri napis, co presne navrhujes a jak se maji lidi probudit?
orbosaure posly mi ten zatracenej mejl...oslovujes me tady porad kiri at z toho nemají lidi maglajs
než sporadam kotletu tak at mi bliká ve zprávách:plasma:
MoneyWeb Lite klient - bude maximálně nějaké nefunkční rozhraní, které udělal někdo v rámci nějakého výhodného nákupu, tj. stálo do určitě těžké desítky milionů, stojí to miliony, možná o řád víc a umí to hovno. Jako myslet si, že na MF je někde nějaký superpočítač s programem co všechno sleduje a sedí u toho nějaká IT bedna je fakt iluze. Tohle bude umět nějaký počítat NSA a ti si řeší vlastní biz.
Jak jsem psal v minulosti finanční úřady nemají po územní reformě ani propojené databáze na úrovní kraje a místních pracovišť. Typický zaměstnanec FÚ řeší co bude k obědu a kdy si dá třetího turka.
Speciální týmy jako "Kobra" atd. jsou spíš politické nástroje moci, takové výkonné složky pro špinavou práci.
Každý máme svou paranoiu, já třebal zrušil účet u jedné banky, když tam nastoupila moje spolužačka ze střední.
stale a netrpelive ocekavam email
email a aktivaci kiri nicku dostanes za odmenu; ale i tak mi proste odpovez na moji otazku ohledne toho, jak teda ty navrhujes at se lidi chovaji nebo konkretne rekni co a jak delas ty; proste me nebavi se logovat do administrace pro lidi, co evidetne serou na to, co od nich pozaduju ja
tvy posty pripominaj takovy emocne naladeny vlnobiti, jen aby se neco delo... pevne verim, ze je to nejaky sum v komunikaci mezi nama dvema
Tak mají u nás takovou prosklenou pobočku, že vidíš z ulice do kanceláří, takže jsem ji tam začal opakovaně vídat.
archiv.ihned.cz/c1-63383940-hazard-dostane-dalsi-uder-ministerstvo-vymyslelo-jak-zdani-internetove-sazkove-firmy-z-ciziny
Jak to chteji spocitat tu dan?Z obratu na uctu?
To je nesmysl roku :-)
jen zmeni platebni procesory, nebo mozna konecne daji BTC a MF stejne fuck off, jen aby nevymekli kvuli licencim v USA, kde pak chtej mit jakoze cist stit...
nekolik poznamek:
- jde o zdaneni penez co maji prijit na ucet procesorovi, takze to nebude tak jednoduche, zvlast kdyz by te procesor delal i neco jineho nez gamble; ale staty se uzaviraji do sveho pisecku a delaji si doma co chteji a na deni venku zacinaji rezignovat
- jak je v clanku uvedeno, oficialni firmy, zvlast ty na burze, si nechteji znepratelit nikoho, jsou hyperkorektni a diky tomu zcla nepouzitelne, takze verim tomu ze tyhle firmy se na ten cesky trh vykvaknou nebo to budou hodne zvazovat
- bet365 ma vic volnosti, jako jedina velka zahranicni sazkovka, co neni na burze a jedina co potrebuje czk vklady
- vyhrozovani statu asijskymi sazkovkami ukazuje, ze ten zahranicnim (euro)sazkovkam dochazi strelny prach (je to slaby bluf, v asii nebude hrat ani jeden Franta Vokurka o kteryho jde)
- na btc je brzo a franta vokurka to nebude pouzivat uz vubec
Pokud bude teda tahle vec schvalena, tak jake jsou moznosti zahranicnich sazkovek?
- zrusi vklady v CZK nebo vklady v CZK v tuzemskych bankach. Idealne premluvit nejakou zahranicni banku at bere CZK vklady a refundovat poplatky. Zadne jine reseni neni levnejsi. Muze to delat koneckoncu i ten procesor. S rozumnou bankou ty naklady budou tak 4%, coz je oproti 20-30% rozdil, navic i ted se tomu rpocesorovi budou platit slusny love.
- Podpori vklady pres ewallets/kreditky
- Prijde opravdu progresivni procesor, co bude menit ucty, ruzne to maskovat, atd. Ale delat tohle kvuli nizsim desitkam milionu rocne, s tim, ze cloveku v CR dost akutne hrozi kriminal, je nic moc byznys.
- Podpori sazky v Eurech.
Ja kdybych mel sazkovku zamerenou na Cesko, tak proste zavedu vklady v EUR (nebo CZK pokud banka otevre) pro cechy s ongoing 10% babisovym bonusem, min deposit 2500 a zkusim to zpropagovat. Love muzou jit primo na ucet ty sazkovky v Gibraltaru/Channel islands/whenever. Jinak vklady jinymi metodami. IMObude ztrata zakazniku ne az tak velka.
Jedina cz firma kde se dalo byl Tipsport.Ted se zacal kurvit take.Staci za par tisic dat neco z vyssim kurzem nez ma Pinnacle a uz supky dupky vsechno naveky na schvaleni.
Po top managementu Penty a Fortuny konci jako entrepreneur ve statnich sluzbach. hmm.... dobrej downgrade
By mel radeji navrhnout pro s.k. povinnost prijmout kazdemu sazku v urcite vysi bez omezeni a schvaleni
Jedná se zřejmě o velmi úspěšného člověka, který po propuštění ze soukromém bizu nastoupí do státních služeb. V mém oboru jsou taky takový, např. nový ministr Pelikán, advokát k hovnu, teď babišova opice za kilopade měsíčně. Člověka jen může těšit, že neefektivita státu bude jen stoupat, stačí se podívat co za rok svedla jiná opice pan Závodský.
Loterijní společnost Sazka z konglomerátu KKCG Karla Komárka prostředního podala trestní oznámení na zahraniční konkurenci a policie takřka vzápětí v její prospěch vydala zajišťovací příkaz proti dotčenému subjektu. Jde o předehru k velkému právnímu přeshraničnímu sporu, který se začíná odvíjet na pozadí přípravy nového českého zákona o loteriích a hazardních hrách. Komárkovi jde o hodně, Sazka by v krajním případě mohla přijít o desítky procent příjmů.
Ten subjekt je co/kdo? Bwin? betfair? Nejakej procesor a jeho bu?
Nebude to mít spojitost spíše s tímto? Ministerstvo varuje před sázením na Eurojackpot přes firmu Lottoland
Výsledek mnohé napoví do budoucna, můj osobní tip = po delších tahanicích mimosoudní vyrovnání s tím, že se Lottoland stáhně dobrovolně....
Nejlepší výsledek by bylo vítězství EU práva na CZ právem, ale to proteče ještě mnoho vody.
EU pravo - a zvlast v gamblu - si muze jit tak cca 5 let (Bwin vs. Portugalsko) vytrit prdel.
Obcas jezdim do Evropy, takze tu tvoji poznamku chapu, protoze lidi v Evrope nejak nevnimaji v cem zijou a jak strasne slaba Evropa je... EU je ziva mrtvola. Z EU prava si rok za rokem dela kazdej stat vetsi a vetsi legraci.
Ta eroze je videt uplne vsude, viz. treba ten joke s tistenim penez, s Lisabonskou smlouvou atd atd.
Proste EU si neco slavne schvali a ono to plati jen do chvile, kdy se proti tomu postavi relativne silna opozice ve forme statu nebo korporace a pak se najde cesta kolem. To je ta slavna Evropa.
A co se internetovyho prava tyce, tak tam Evropa taky naprosto vzdala zasady platny pred par lety a vesele se dani DPH tam kde je spotrebitel a nikoliv prodejce a prolobbovaly si to samozrejme narodni staty na ukor jak EU, tak spotrebitelu.
Tim nerikam ze ten stav je dobre, nebo spatne. Proste veci tak jsou. Spolecna Evropa se rozpadla. V Rakousku buzerujou policajti hned za hranici. Svycari - ktery maji byt soucasti Schengenu - pro jistotu ani nezrusili celnice a checkovali me tam snad 15 minut.
Podle mě je možný, že to odložení zákona o rok bylo i na základě tohodle kolem Sazky, navíc oznámený ve stejných dnech..
Švýcary bych do Evropy moc netahal, oni mají Schengen jen do okamžiku, kdy to je pro ně výhodné, až půjde do tuhého zavřou přechody a zavedou klidně víza. Policajti jsou tam hodně ostří, taky mě už několikrát stavěli, ale přítelkyně mluví švajcerdeutch, takže se vždy smířili s odpovědí, že jedeme na dovolenou. Je to zvláštní, ale celkově mám po takové silniční kontrole spíše dobrý dojem, na rozdíl od nás, kdy mě zastaví nějaký pologramotný šulin ve zmačkané uniformě nebo mi dojde zase buzerační foto z radaru.