půjde něčím nahradit to mačkání F5 pro automaticky upgrade stránky ?
Printable View
půjde něčím nahradit to mačkání F5 pro automaticky upgrade stránky ?
tie rozostupy su tym, ze niekedy vrati prazdne xml, vtedy sa nezobrazuje prazdny riadok ale nic
cast z toho je to tym, ze je halftime alebo padol gol a bookmaker pozastavil vsetky kurzy
ale vacsina je asi nejaky bug, lebo je tam jeden parameter "r", co vyzera na nejaky timestamp, ale neviem zatial presne aky, tak posielam nejaku blbost a on sa mi odvdaci tym, ze mi obcas vrati prazdne xml
ta zmena kurzu, to by sa dalo, zatial by tam mal byt update kazdych 5s
asi myslis ten reportCitace:
Původně odeslal kiri
moja predstava je taka, ze sa to prerobi na AJAX, ale zatial este neviem presne ako
jj presne to, kliknu na "report" vyskočí okno se změnami kursu a v tom by byl dobrej automatic refresh, než mackaní F5 :)
jinak tohle grabování z livka mi neuvěritelne rozsiruje obzory, az mrazí v zádech z toho co jsi vsechno schopnej zjistit..heh, hlavou mi ted letí milion veci co by stalo za to, třeba časy jednotlivejch muzstev kdy trenér odvolává golmana, třetiny / vylučování, uspesnost týmu ve hre 5 na 3 atd atd
:arrow: link not found, ten seznam ID čísel by se fakt hodil :bounce: ...nechápu proc má Bwin jedno ID cislo zapasu pro vsechyn zápasy v nabídce :xCitace:
edit:
vyzera to na to druhe, ked das:
http://live.bwin.com/V2GetLiveEventsWit ... spx?lang=1
tak mas zoznam zapasov v xml
scr.
no to jsem ted taky zjistil, resí to otevrení nového okna a kliknutí na daný zápas,Citace:
prve eid sa Ti zobrazi aj do URL hore:
potom je trochu problem, ze ked prepnes zapas, tak sa Ti to nezmeni
nové okno = nové ID zápasu
je to teda otravný ale když není jiná možnost jak zjistit do ID pro zadávání do "eid:" tak budme radi apon za to
Pokud bude Report obsahovat :
:arrow: čas utkání
:arrow: skóre
:arrow: stats zápasu
:arrow: barevně rozlišit pohyby kursů
:arrow: porovnávání několika SK totožného zápasu
:arrow: automatické vygenerování sure betu
:arrow: možnost z toho přímo uzavírat sázky
:arrow: zvukové upozornění
+ vyhodnocení otevíracího a uzavíracího kursu s maximálním vývojem
Př. Analýza zápasu
Aris vs Paok 1. set
================================
Otevírací kursy : 1,30 - 3,20
Uzavírací kursy : 1,22 - 3,90
================================
Vývoj kurs/stav :
Aris max odds - 2,80 při stavu 8:11
Paok max odds - 7,00 při stavu 0:4
=================================
Final result : 25:21
Max odds = total edge = zlom utkání (search edge - vyselektovat kdy se láme utkání / děním na hřišti, hledat podobnost, předvídat)
Historie průbehu setu s kurzy :
1:0...1,10/5,25
2:0
3:0
4:0
8:11
17:17
25:21
Postřehy z utkání : ( tohle je už "soft" šedý kůry mozkový každého z nás )
Zranění, plnění taktických pokynů, vnější vlivy na vývoj utkání, chyby hráčů, pochybení rozhodčích, reakce SK na průběh zápasu atd.
tak se nebojím říct, že s tím mužes vyrazit do sveta. Osobne bych si full verzi toho softu koupil všema deseti :!:
I když je zřejmé že, masové používání čehokoliv likviduje edge, takze opravdovová hodnota je v minimalizaci poctu uživatelů
mel bych dotaz jeste ohledne grabování, tentokrát kursu z nabídek sázkových kanceláří, konkrétně střelců a ostatních props
jak se na to dívas ocima odborníka, je to proveditelně či nikoliv ?
toto bezne robim, takze preveditelne to jeCitace:
Původně odeslal kiri
vacsinou to je to normalne v html, co sa parsuje trochu tazsie ako xml, ale v principe to nie je nejaky velky problem
skor riesim otazky ako :
- ci to robit v nejakom skriptovacom jazyku (bude rychlo hotovy, ale bude bezat pomaly), alebo v c (pomalsi vyvoj, ale vysledny parser je rychly)
- ako to urobit aby to nevyzeralo, ze stahuje bot (user-agent, refferer, cookies, nahodna casova medzera medzi stiahnutim 2 stranok...)
- ako poriesit rozne nazvy muzstiev na roznych strankach, alebo aj v ramci jednej-preklepy (napr. Sparta Praha, Sparta Prague, Sp.Praha ...)
- ...
ale vysledny produkt samozrejme zverejnovat nebudem;
aj tie liveodds, tam este pridam ten zoznam zapasov a parsovanie stavu a dalej to budem robit ked tak sukromne,
lebo taketo veci sa nezverejnuju a uz vobec nie zadarmo
to by si mal uz 4-rozmerne pole a to je uz na jeden report trochu moc,Citace:
Původně odeslal kiri
islo by to nejak pod seba do jednej bunky, ale to by bolo moc neprehladne
alebo potom tam pridat filter na trh a generovat 1 report pre kazdy trh
to by si tam musel zadat svoje prihlasovacie udaje a to by sa neviem komu chceloCitace:
Původně odeslal kiri
http://liveodds.ic.cz/
pridal som tam zoznam zapasov
a trocha som to nastyloval, nech to nejak vyzera
trochu blbne AJAX, ked date pridat, tak potom treba refreshnut, aby islo pridavat/stopovat/mazat
fakt super práce
ochota, kvalita, rychlost...víc nevím co bych dodal :salute:
uz som asi dosiel na to s tymi casovymi medzerami:
ked tam vyplnim cts, tak mi posle rozdielove xml od posledy a tym sa setri bandwitch
ked to tam nedam, tak mi posle cele xml
takze tak je to teraz by to malo byt OK, to ze je tam velka medzera znamena, ze sa nic nezmenilo
V jakých prohlížečích to funguje? Teď mám k dispozici pouze IE8 /Win7x64 a můžu přidat ty zápasy, ale ne zobrazit. Jinak je to dobrá práce!
ja tu mam na linuxe Opera 10.10 a Firefox 3.5.2Citace:
Původně odeslal mike
v tom FF to vyzera trochu inak, ale chodi to
pridal som do reportu:
- stav pri tenise
- farebna zmena kurzu
- nezobrazuje duplicitne riadky
to posledne chodi len u mna na localhoste, na ic.cz nie - asi ina verzia PHP
inak ten Szavay-Cibulkova report ma 8.7M (aj s duplicitnymi riadkami)
Dost dobrý :salute:
co bwin?může nějak zjistit že jim to takhle odchytáváš?Jsem na tohle absolutní amater,takže pokud je to uplně debilní dotaz,tak se omlouvám
Klobouk dolů, skvělá práce.
moze, ale moc to nejde rozoznat od bezneho zakaznikaCitace:
Původně odeslal Frantisek
keby to malo byt uplne vymakane, tak este mi tam chyba nejake 'r' ako parameter v jednom xml
a potom nejaky refferer, cookies, user-agent a pridat pravidelne stahovanie dalsich xml, ktore stahuje bezny browser
a potom by to uz vobec neslo rozoznat
ale zjavne im to nevadi ani takto
este moze byt problem, keby to bolo takto ako sluzba niekde na webe, ze si ta casom zaskatulkuju ako hyperaktivneho zakaznika, co vsetko sleduje a nic nevsadza
ale keby to mal kazdy na localhoste a stahoval len vybrane zapasy, tak tento problem nie je
to mas podobne ako s pokerbotom, co hraje poker non-stop
- opravil som ten AJAX - stacilo zmenit jedno false na true - aby sa to zavolalo asynchronne, ale kedze sa to iba ucim, tak mi to trochu dlzhsie trvalo :)
- tie unikatne riadky - musel som doprogramovat vlastnu funckiu na porovnavanie viacrozmernych poli, kedze je tam stare PHP
- pridal som stats k viacerym sportom - vyzera to tak, ze niekedy zvyknu dost meskat za zmenou kurzu
- pridal som messages
to je uz vsetko na free verziu, mozno si este vyskusam nejaky AJAX na tom reporte, alebo tam pridam nejaky graf, celkovo by malo uz zhruba ostat tak jak to je
Skvělá práce,já na statistiky moc nejsem,ale věřím,že v začátcích to ušetří hodně času.nechci do toho kecat,ale možná bych to přesunul do private sekce.V každej sázkovce je nějakej štoural a je zbytečný jim dávat info.
tak jsi mel zustat adminem Franto, presne pro tohle jsem chtel at to delas, ne at se tu hadas s lidma na foru :)
takhle se tedy ptam i ostatnich, zda to ma jit do private
nazory?
Pokud jsi čet pozorně :
Citace:
aj tie liveodds, tam este pridam ten zoznam zapasov a parsovanie stavu a dalej to budem robit ked tak sukromne,
lebo taketo veci sa nezverejnuju
tak tady máš jasnou opoved.
Výše jsem odpověď nenašel, proto bych se rád zeptal ajťáků...
Rád bych importoval do Excelu kurzy například z Oddsportalu, stačilo by mi toto:
- z určité stránky oddsp, jméno bych zadal do prvního sloupce,
- Jistá sázkovka - tip 1, 2. sloupec,
- Jistá sázkovka - tip 2, 3. sloupec,
- Highest - tip 1, 4. sloupec,
- Highest - tip 2, 5. sloupec.
- pak už si s tím poradím sám...
Účelem je rychlý refresh celé tabulky. Zrychlení a zpřesnění práce, více psů zajícova smrt.
Mám Excel 2k. V tom mi jde obtížně načítat jen celou stránku nebo celé tabulky. Na netu jsou návody pro Excel 2007. Ten jsem zatím nezkusil, ale vůbec se mi nelíbí způsob ovládání. Kdyby to šlo, nainstaloval bych si ho na druhý počítač.
Nějaké skriptování bych asi nezvládl, mě by stačil excel...
Díky za info.
s čím pracují některé naše SK
:arrow: http://www.betsys.cz/
http://img842.imageshack.us/img842/4066/58772472.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/8384/51035874.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/9550/74127885.jpg
http://img843.imageshack.us/img843/2735/84756692.jpg
....jen mi pořád nejde do hlavy to manuální schvalování live-sázek u Fortuny ( když jde na autorizaci i sázka za 500,- a to ve špičce takovejch zápasů LM tam musí jít desítky betu na povolení, nehledě na cifry...snad v tom nemá prsty, teda chapadla někdo z Paulovi bandičky :D
http://filmovezvuky.fdb.cz/files/cho...z_2_patra1.jpg
To snad rozdelim do samostatnyho tematu s dovolenim. Vyborna prace :)
V pravem hornim rohu prvniho obrazku bych snad zeditoval to jmeno.... teda pokud to neni zamer.
Mor. Trebova, U Kanara :)