asi http://www.nba.com bude oficialne ;)Citace:
Původně odeslal Frantisek
Printable View
asi http://www.nba.com bude oficialne ;)Citace:
ja neviem co sa deje ale dnes mi ide akosi neskor sportsline ako nba.com ! :o
ofiko nejsou, ale jsou jen 2 asi, howard nastoupil takze mu nejaky sebere, s tim se nepocitalo sorry :(
IND si vede dobre....
radsi nebudu psat co mam otevreny v NCAA pac se to pak zas posere o bod
Lady master proto píšu že přesně nevím jak to počítaj koukám na to v tv a získal už min 5 odraženejch míčů záleží jak to posuzujou.Vím akorát že basket se trefuje míčem do koše nic jinýho :)
IND si vede dobre, zato OKL/CLE na over moc nejedou...
Problém je spíš že není co doskakovat,protože všichni všechno trefujou :roll:
njn to bude asi prerusenie serie pre mna :/ chcel som dat najskor under ale potom som v sekunde zmenil nazor na to a to sa asi nema robit. Mam byt o nieco presvedceny a nie takto to menit :cry:Citace:
Původně odeslal LadyMaster
Citace:
:lol:
tak ja vidim 3 reboundy ale pry ma 4, coz neni vubec zly na to jak to probiha
ja mam taky over 92.5, no nemuzu porad vyhravat...:-)Citace:
Původně odeslal stavkove.unas.cz
WASH ML 3.2 for the 2 half
uz to pada
ani WSH se mi nelibi, takze je to dobra sazka
super PHO/IND over na 3Q nevysel o pulbod...
Citace:
Původně odeslal Orbital
no mmt to vravite len na druhy polcas? CI ze celkovo vyhra?
Lebo na pine nikde nevidim ze by sa dalo aj na cely zapas pocas zapasu :(
KLASIKA
vitej do klubu, projdu 1.2 units ted na NCAA, nastesti o hodne, rad bych dnes vyhral aspon neco :shock:
WSH zapas nedavam na druhu polku ta lajna sa mi zda uplne presna :?
OKL/CLE nakonec 43 3Q to este de, over neni ztracen! ;-)
NOK/WSH je silenost,
jj WSH no bet
Dirk uz ma 7 doskoku, ale je to slaba naplasticka
47 dokonce...?
Tak Cle mi mozno neprerusi seriu ale mi prerusi over na cely zapas Indiany tusim 214,5 som dal, ale este moze byt remiza :D
No mozna ti prerusi serii... ted zas 'nahazeli' 10 bodu za 4 minuty proboha...
DAL by mohl bejt hcp tak 93-95, to vypada na under..
Dirk zřejmě 8 doskoků,kdyby se ještě neflákal asi 7 minut na lavičce tak jsme to mohli mít z krku do pulky a byl klid :lol: Jinak orbi díky za tip moc hezký snad ten kousek už dorazí.Jdu spát GL všem
Dallas Minessota under? Ako to vidite?
Tak dnes najvacsia stavka na
NBA Basketball
Dallas Mavericks/Minnesota Timberwolves 27-February-2007 5:05 PM PST
Total Points UNDER 96 for 2nd Half 1.800
ale prepasol som under 97 za taky kurz ale snad nebude vadit!
Pho vs Ind prepadak dna :shock:
1. stvrtina hrozne slaba a v poslednej Indiana odisla :?
Dal jsem under 95 v tom zápase to snad ani padnout nemůže pokud se někdo nezblázní,dalas celkem zodpovědně brání udržujou v klidu náskok kam by se hnali.Tak ještě spát nejdu no dobře :lol: :lol: akorát mě přijde že tu lajnu musel vypsat idiot čistě teoreticky po průběhu první půle :roll:
ano dal/ind under urcite.. hraju pul jednotky na 3/4 U 47,
minnesota mi pokazila ten props ale STAL SE ZAZRAK, preposlu sem co se stalo...
frantisku ver nebo ne ty lajny jsou determinovany pred zapasem, proto je v tech polocasech ZLATO!
ten under ma silenou hodnotu, muzem prohrat, ale je to malo pravdepodobny
prihodil jsem jeste 0.22 na U 95.5 1.91 na dalas
3 body za 42 sekund potrebujem v Clevelande alebo aspon 2 na push
pomeeee CLE
jinak koukam PHO, dobry... tohle oni delaji no, nevim proc, ale 4/4 jim jdou branit skvele
CLE smaril asi trojku a je to doma :)Citace:
Původně odeslal stavkove.unas.cz
Vždyt píšu že jsem na basket absolutní blb,tak v tom případě si zřejmě Pin zahrává s ohněm,proč dělají takovou hloupost? No každopádně je třeba využívat každý slabiny a tohle by mě nenapadlo že tam nemaj nějakýho človíčka kterej změní takovejhle blud podle vývoje zápasu.Citace:
frantisku ver nebo ne ty lajny jsou determinovany pred zapasem, proto je v tech polocasech ZLATO!
ten under ma silenou hodnotu, muzem prohrat, ale je to malo pravdepodobny
Fajn, 2. prohra o pul bodu CLE...
No dalsi bety uz o pulbodu prohrat nemuzu, mam uz jen celociselny hcp... ;-)
pokus o cernej humor v cernym dni zrejme... :shock:
Tazko povedat co je lepsie ved ked sa kurz upravuje ako ludia vsadzaju tak je to aj jedno :wink:Citace:
Aj tento Dallas zacina mi pripadat ze to bude tesne ak to vobec bude a si zober kolko ludi na tom strati ak to nebude ako sa predpoklada :wink:
k ty ncaa, to bylo stesti jako prase, dostal jsem echo ze v michiganu hrajou uzasnou obranu a tak jsem dal under 65 na druhou pulku, coz v ncaa je o drzku vzdycky a zvlast pred march maddness
tady se muzete kouknout jak skorovali, no pokude je hra o 4-12 bodu aby se videly 4 body v zaverecnych 4 minutach s obema teamy v bonusu to se fakt nevidi
http://sports.espn.go.com/ncb/playbypla ... 0&period=2
Frantisku to neni zalezitost pinnacle, ty lajny jsou dany globalne pro celej trh a je to vzdy odvozeny z lajny na zapas a lajny na prvni pulku... presne takhle to je. Jediny co se upravuje je spread v polocase, ono ty totals muzou byt osemetny casto, trebas ted MINN dostala pokyny v satne jak hrat aktivnejc a je mozny ze prohrajem..
jo miluju kdyz dirk strili za 3 misto aby doskakoval
doufam ze jsi ze me sebral prokleti a ted v dallasu prileti 46 na 3ti ctvrtkuCitace:
Původně odeslal LadyMaster